Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo no to super to pewnie tez dostane.
Faszerowalam mojego witaminami bo mial 4% ciekawe czy to cos dalo...
Czy to normalne ze tak mnie suszy? no pije i pije...
Zaczynam sie czuc jak na @
Planowo powinna byc za 14dni...ale wiadomo ze po tym wszystkim moze byc szybciej.
Tez bierzesz Neoparin?
Jakos ciezko mi to idzie...nie moge sie wbić zawsze...2007 - syn.
Starania 10lat o rodzeństwo.
2018-nieudane hsg, histeroskopia( usunięcie 2 polipow z szyjki, lyzeczkowanie, zrosty w macicy - część uwolniono)
Laparoskopia diagnostyczna - obustronna niedroznosc jajowodów.
2019.05 - start IVF krótki protokół.
17.05 punkcja: z 6 zaplodnionych sa 2 blastki 4aa i 4bb ❄❄
FET- może kiedyś się doczekam..
Cienkie endometrium
Mutacje Pai-1 i Mthfr
14.08.2019 - SIS- cała macica w zrostach, zrosniety prawy róg.
Pojemność macicy bez zrostow 0.3ml..
5.11.2019 - histeroskopia operacyjna - usuniete zrosty, udalo sie otworzyć macice.
20.11 c.d.leczenia - balonowanie macicy
26.01 NATURALNY CUD...9tc[*]
02.05.2022 beta hcg 3164
04.05.2022 beta hcg 6466
05.05.2022 beta hcg 8698
13.05.2022 beta hcg 19949
19.02.2022 beta hcg 37821, prog.26,50
06.06.2022 serduszko nie bije [*]
Aniołek 10tc
20.06 poronienie zatrzymane, zabieg.
Koniec przygody ze staraniami -
Marysia90 wrote:Lenonki, przez jęczenie rozumiem marudzenie, bo akurat jak śpi to ładnie ale krótko
To nawet nie chodzi o to, że nie lubi być u obcych , tylko, że szybko mu się wszystko nudzi. Także nie miał oporów, żeby go tatuś nosił, byle żeby było akrakcyjnie
Pociesza mnie, że jest bliźniakiem Brunka i czekam na przespane noce
Chociaż odkąd mąż jest w domu chodzę bardziej wypoczęta, szczęśliwsza i mam wrażenie, że on jakoś czuje atmosferę w domu i stara się jej nie psuć, bo ostatnio jest piękna poprawa, teraz np. wróciliśmy od rodziców, położylismy go na łózku i tak sobie leży już z 40 min i robi te swoje "aałł". To do niego kompletnie niepodobne, że taka prosta rzecz jak patrzenie na sufit i mu się nie nudzi
A jak Brunek dzisiaj spał?
Hałasianko, jak u Ciebie sytuacja? Lepiej dzisiaj?
Marzenko, ja tak jak dziewczyny wcześniej pisały, tez polecam canpol i potwierdzam, że bella jest beznadziejna. Do szpitala wzięłam paczkę. W domu ją dokańczałam, ale jednak było dla mnie za mało, bo potem dokupiłam jeszcze właśnie bellę, bo za szybko mi było przejść na podpaski.eh...
4me, Lenonki lubią tę wiadomość
LAURA -
Anovi wrote:Podeślę jutro
Teraz idę się kąpać i spać, padam po całym dniu. Napiszcie która jest zainteresowana i jutro wrzucę na zapodaj i Wam wyśle.
Czy te zdjęcia zostają na zapodaj?
Czy trzeba jakoś kasować je?
Na test dna jest jeszcze coś takiego jak test Nova a dzieci który bada pod kątem uczulenia na leki i szczepień w zastanawiam się co mi to da i kto to egzekwuje, a sam test jest w pip drogi bo 3300 zł więc.... Czy warto?LAURA -
AnnMari wrote:Dziewczyny czy ķtóraś ma z Was łóżeczko Sundvik z ikei? Bo zastanawiam się czy te kosze/organizery z ikei będą pasować?
Mam tez takie biale plastikowe organizery, o te Ci chodzi?
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/oensklig-kosze-zawieszane-4-sz-bialy-30199283/?gclid=Cj0KCQjwoInnBRDDARIsANBVyARQhGx2hHfDmRSkQTEL_eLUfvLfJyKyt6a2zuvXCPI8yqtl1qISOFsaAs-ZEALw_wcB
Co byś dokladnie chciala wiedzieć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 22:32
-
Anovi wrote:Właściwie niech się zgłoszą wszystkie dziewczyny, które mają wątpliwości w związku ze szczepieniem dziecka z powodu mutacji w MTHFR. Jutro mogę wam podesłać ciekawy artykuł, ale nie chce go tu wstawiać publicznie.
Wiem, że Halasinka masz wątpliwości też z innych powodów, wiadomo, ale może to rozjaśni trochę
Chociaz sie juz boję go czytac... Przy pierwszym nie wiedzialam i wszystko było ok a teraz zacyznam sobie wkrecac
-
Anovi, wysyłam zaproszenie, bo jestem ciekawa tego artykułu. Chociaż gdzieśtam mam przekonanie że szczepienia nie powodują jakichś poważnych nopów u mutancików mthfr, poza może gorszym samopoczuciem.
-
4me o te doķładnie kosze mi chodzi
chciałam się dowiedzieć, czy pasują do łóżeczka? Bo boki mojego łóżeczka są zabudowane i własnie tam chciałam te kosze umieścić.
4me na kiedy masz termin? -
AnnMari wrote:4me o te doķładnie kosze mi chodzi
chciałam się dowiedzieć, czy pasują do łóżeczka? Bo boki mojego łóżeczka są zabudowane i własnie tam chciałam te kosze umieścić.
4me na kiedy masz termin?
31 maja mój termina Ty???? Bo jak pisalas to chyba co innego niz masz w suwaczku?
Co do koszy mam je jeszcze w piwnicy ale najwyższa pora przynieśćJutro wysle meza po pracy to wieczorem moge Ci wrzucic zdjecia jak to wygląda-chociaż lozeczko trochę inne mamy. Z tego co pamietam one sa na tyle uniwersalne, ze będę pasowac do kazdego łóżeczka. A juz na pewno do kazdego z Ikea- oni tak raczej projektuja te swoje produkty.
My uzywalismy przy wolnostojącym przewijaku z tej samej serii, co nasze łóżko i bardzo dobrze nam sie sprawdzaly.
-
nick nieaktualnyCzara wrote:Anovi, podeslij mi chociaż ja szczepie. Nie robiłam młodemu badań ale jestem pewna, ze ma mutacje bo ma te żyłkę błękitna pomiędzy oczami i uszczypnięcie bociana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 00:07
-
4me ja mam termin z usg 13.06 , a z okresu 12.06
Ok, dzięki, będę musiała je zamówić4me lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Ja tez, ja tez chetna na artykuł.
Chociaz sie juz boję go czytac... Przy pierwszym nie wiedzialam i wszystko było ok a teraz zacyznam sobie wkrecac
Ma na oczku navzyniaka małego ten pocałunek anioła czy uszczypniecie bociana... Teraz to wiem...
A starsza urodziła się z naczyniami na karku...
LAURA -
StaraczkaNika wrote:Anovi, wysyłam zaproszenie, bo jestem ciekawa tego artykułu. Chociaż gdzieśtam mam przekonanie że szczepienia nie powodują jakichś poważnych nopów u mutancików mthfr, poza może gorszym samopoczuciem.
Anovi, ja też poproszę
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Wczoraj obejrzałam ostatni odcinek Gry o tron..co za gniot ten ostatni sezon..no oprócz może 3odc
dobrze że już koniec!
Oglądała któraś z Was?Anovi lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Anovi ja też poproszę
Lena, ja oglądam. Wczoraj nie daliśmy rady obejrzeć ost odcinka , dzisiaj chcemy zobaczyćteż uważam, że ten sezon to totalna porażka oprócz 3 odcinka.. Mam nadzieję, że się miło zaskocze i ostatni będzie dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 05:38
-
Ja też jestem fanką gry o tron i również czuje się rozczarowana tym sezonem
Wie któraś z Was moze coś o leku Structum 500 mg na stawy? Bo moj mąż dostał bo go ciągle kolano boli i się zastanawiam czy to nie wpłynie negatywnie na parametry nasienia. Niby nic nie jest napisane na ulotce ani w necie też nic nie znalazłam ale się schizuje oczywiście 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 09:09
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️