Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo no to super to pewnie tez dostane.
Faszerowalam mojego witaminami bo mial 4% ciekawe czy to cos dalo...
Czy to normalne ze tak mnie suszy? no pije i pije...
Zaczynam sie czuc jak na @
Planowo powinna byc za 14dni...ale wiadomo ze po tym wszystkim moze byc szybciej.
Tez bierzesz Neoparin?
Jakos ciezko mi to idzie...nie moge sie wbić zawsze...2007 - syn.
Starania 10lat o rodzeństwo.
2018-nieudane hsg, histeroskopia( usunięcie 2 polipow z szyjki, lyzeczkowanie, zrosty w macicy - część uwolniono)
Laparoskopia diagnostyczna - obustronna niedroznosc jajowodów.
2019.05 - start IVF krótki protokół.
17.05 punkcja: z 6 zaplodnionych sa 2 blastki 4aa i 4bb ❄❄
FET- może kiedyś się doczekam..
Cienkie endometrium
Mutacje Pai-1 i Mthfr
14.08.2019 - SIS- cała macica w zrostach, zrosniety prawy róg.
Pojemność macicy bez zrostow 0.3ml..
5.11.2019 - histeroskopia operacyjna - usuniete zrosty, udalo sie otworzyć macice.
20.11 c.d.leczenia - balonowanie macicy
26.01 NATURALNY CUD...9tc[*]
02.05.2022 beta hcg 3164
04.05.2022 beta hcg 6466
05.05.2022 beta hcg 8698
13.05.2022 beta hcg 19949
19.02.2022 beta hcg 37821, prog.26,50
06.06.2022 serduszko nie bije [*]
Aniołek 10tc
20.06 poronienie zatrzymane, zabieg.
Koniec przygody ze staraniami -
Tak dziś ok. Wczoraj była długa i ciężka rozmowa... Zobaczymy na jak długo to coś daMarysia90 wrote:Lenonki, przez jęczenie rozumiem marudzenie, bo akurat jak śpi to ładnie ale krótko
To nawet nie chodzi o to, że nie lubi być u obcych , tylko, że szybko mu się wszystko nudzi. Także nie miał oporów, żeby go tatuś nosił, byle żeby było akrakcyjnie
Pociesza mnie, że jest bliźniakiem Brunka i czekam na przespane noce
Chociaż odkąd mąż jest w domu chodzę bardziej wypoczęta, szczęśliwsza i mam wrażenie, że on jakoś czuje atmosferę w domu i stara się jej nie psuć, bo ostatnio jest piękna poprawa, teraz np. wróciliśmy od rodziców, położylismy go na łózku i tak sobie leży już z 40 min i robi te swoje "aałł". To do niego kompletnie niepodobne, że taka prosta rzecz jak patrzenie na sufit i mu się nie nudzi
A jak Brunek dzisiaj spał?
Hałasianko, jak u Ciebie sytuacja? Lepiej dzisiaj?
Marzenko, ja tak jak dziewczyny wcześniej pisały, tez polecam canpol i potwierdzam, że bella jest beznadziejna. Do szpitala wzięłam paczkę. W domu ją dokańczałam, ale jednak było dla mnie za mało, bo potem dokupiłam jeszcze właśnie bellę, bo za szybko mi było przejść na podpaski.
eh...
4me, Lenonki lubią tę wiadomość
LAURA
-
Ja jestem mega zainteresowana.Anovi wrote:Podeślę jutro

Teraz idę się kąpać i spać, padam po całym dniu. Napiszcie która jest zainteresowana i jutro wrzucę na zapodaj i Wam wyśle.
Czy te zdjęcia zostają na zapodaj?
Czy trzeba jakoś kasować je?
Na test dna jest jeszcze coś takiego jak test Nova a dzieci który bada pod kątem uczulenia na leki i szczepień w zastanawiam się co mi to da i kto to egzekwuje, a sam test jest w pip drogi bo 3300 zł więc.... Czy warto?LAURA
-
AnnMari ja mam łóżeczko ikea sniglar- trochę inne ale wydaje sie, ze grubość bokow jest podobna.AnnMari wrote:Dziewczyny czy ķtóraś ma z Was łóżeczko Sundvik z ikei? Bo zastanawiam się czy te kosze/organizery z ikei będą pasować?

Mam tez takie biale plastikowe organizery, o te Ci chodzi?
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/oensklig-kosze-zawieszane-4-sz-bialy-30199283/?gclid=Cj0KCQjwoInnBRDDARIsANBVyARQhGx2hHfDmRSkQTEL_eLUfvLfJyKyt6a2zuvXCPI8yqtl1qISOFsaAs-ZEALw_wcB
Co byś dokladnie chciala wiedzieć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 22:32

-
Ja tez, ja tez chetna na artykuł.Anovi wrote:Właściwie niech się zgłoszą wszystkie dziewczyny, które mają wątpliwości w związku ze szczepieniem dziecka z powodu mutacji w MTHFR. Jutro mogę wam podesłać ciekawy artykuł, ale nie chce go tu wstawiać publicznie.
Wiem, że Halasinka masz wątpliwości też z innych powodów, wiadomo, ale może to rozjaśni trochę
Chociaz sie juz boję go czytac... Przy pierwszym nie wiedzialam i wszystko było ok a teraz zacyznam sobie wkrecac

-
Anovi, wysyłam zaproszenie, bo jestem ciekawa tego artykułu. Chociaż gdzieśtam mam przekonanie że szczepienia nie powodują jakichś poważnych nopów u mutancików mthfr, poza może gorszym samopoczuciem.
-
4me o te doķładnie kosze mi chodzi
chciałam się dowiedzieć, czy pasują do łóżeczka? Bo boki mojego łóżeczka są zabudowane i własnie tam chciałam te kosze umieścić.
4me na kiedy masz termin?
-
AnnMari wrote:4me o te doķładnie kosze mi chodzi
chciałam się dowiedzieć, czy pasują do łóżeczka? Bo boki mojego łóżeczka są zabudowane i własnie tam chciałam te kosze umieścić.
4me na kiedy masz termin?
31 maja mój termin
a Ty???? Bo jak pisalas to chyba co innego niz masz w suwaczku?
Co do koszy mam je jeszcze w piwnicy ale najwyższa pora przynieść
Jutro wysle meza po pracy to wieczorem moge Ci wrzucic zdjecia jak to wygląda-chociaż lozeczko trochę inne mamy. Z tego co pamietam one sa na tyle uniwersalne, ze będę pasowac do kazdego łóżeczka. A juz na pewno do kazdego z Ikea- oni tak raczej projektuja te swoje produkty.
My uzywalismy przy wolnostojącym przewijaku z tej samej serii, co nasze łóżko i bardzo dobrze nam sie sprawdzaly.

-
nick nieaktualnyCooo .. żyłka świadczy o mutacji - to synek też ma .. zrobię mu bad dnaCzara wrote:Anovi, podeslij mi chociaż ja szczepie. Nie robiłam młodemu badań ale jestem pewna, ze ma mutacje bo ma te żyłkę błękitna pomiędzy oczami i uszczypnięcie bociana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 00:07
-
4me ja mam termin z usg 13.06 , a z okresu 12.06

Ok, dzięki, będę musiała je zamówić
4me lubi tę wiadomość
-
Ja przy starszej nie wiedziałam też. U siebie wiem od roku czy 2 a teraz zbadałam obie dziewczynki. Starsza ma w mutacje, a Laura la aż 4 w tym Vleiden także zwykły lot samolotem kiedyś bez heparyny mógł zakończyć się zatorem i śmiercią. Także.. Ten..4me wrote:Ja tez, ja tez chetna na artykuł.
Chociaz sie juz boję go czytac... Przy pierwszym nie wiedzialam i wszystko było ok a teraz zacyznam sobie wkrecac
Ma na oczku navzyniaka małego ten pocałunek anioła czy uszczypniecie bociana... Teraz to wiem...
A starsza urodziła się z naczyniami na karku...
LAURA
-
My mamy i uszczypniecie bociana, i żyłkę pomiędzy oczami, i były dwa naczyniaczki na oczku i nosku na początku,.teraz jest tylko delikatny na nosku... kiedyś nawet szukałam dodatkowej dziurki nad pupą.. żadne, nawet najmniejsze nopy u nas nie wystąpiły.StaraczkaNika wrote:Anovi, wysyłam zaproszenie, bo jestem ciekawa tego artykułu. Chociaż gdzieśtam mam przekonanie że szczepienia nie powodują jakichś poważnych nopów u mutancików mthfr, poza może gorszym samopoczuciem.
Anovi, ja też poproszę
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn
-
Wczoraj obejrzałam ostatni odcinek Gry o tron..co za gniot ten ostatni sezon..no oprócz może 3odc
dobrze że już koniec!
Oglądała któraś z Was?
Anovi lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn
-
Anovi ja też poproszę

Lena, ja oglądam. Wczoraj nie daliśmy rady obejrzeć ost odcinka , dzisiaj chcemy zobaczyć
też uważam, że ten sezon to totalna porażka oprócz 3 odcinka.. Mam nadzieję, że się miło zaskocze i ostatni będzie dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 05:38
-
Ja też jestem fanką gry o tron i również czuje się rozczarowana tym sezonem

Wie któraś z Was moze coś o leku Structum 500 mg na stawy? Bo moj mąż dostał bo go ciągle kolano boli i się zastanawiam czy to nie wpłynie negatywnie na parametry nasienia. Niby nic nie jest napisane na ulotce ani w necie też nic nie znalazłam ale się schizuje oczywiście 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 09:09
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️