Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, do kogo umówić sie na usg bioderek w Gdansku? Mozecie kogos polecic?Dr Sieliwonczuk, ktorego mi polecano, ma zamkniety gabinet w czasie pandemii 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 13:20
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Dziewczyny, do kogo umówić sie na usg bioderek w Gdansku? Mozecie kogos polecic?Dr Sieliwonczuk, ktorego mi polecano, ma zamkniety gabinet w czasie pandemii 🙄
-
Ann, jesteś już po wizycie?
AnnMari lubi tę wiadomość
-
alicjaaa_d wrote:Dziewczyny, do kogo umówić sie na usg bioderek w Gdansku? Mozecie kogos polecic?Dr Sieliwonczuk, ktorego mi polecano, ma zamkniety gabinet w czasie pandemii 🙄
A ja dostałam skierowanie na pierwszej wizycie w przychodni. Co prawda nie było wtedy pandemii ale druga wizyte kontrolna mielismy juz w czasie pandemii i normalnie na nfz nas przyjął chirurg. -
Alicja, my też byliśmy u Sieliwonczuka. Spytaj może swojej położnej? Nam właśnie położna go poleciła.Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Wizytę mam dopiero 18.20 😊
-
No mi właśnie tez polozna Sieliwonczuka polecala🙄 ale zapytam jej wlasnie moze kogoś innego zna. Niby umowili nas u nas w przychodni na 22.07 na nfz ale Leo bedzie mial wtedy 8 tyg... A do 6 tyg powinien chyba mieć to zrobione...17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
nick nieaktualnyalicjaaa_d wrote:No mi właśnie tez polozna Sieliwonczuka polecala🙄 ale zapytam jej wlasnie moze kogoś innego zna. Niby umowili nas u nas w przychodni na 22.07 na nfz ale Leo bedzie mial wtedy 8 tyg... A do 6 tyg powinien chyba mieć to zrobione...
My bilismy w diagnosonsuper lekarz
alicjaaa_d lubi tę wiadomość
-
Transfer 17 czerwca, czyli w pierwsze urodzinki Wojtusia 😊😍
Aśka32, One, tupciu, cyqada, Kate_88, Ewuszek, HanaMontana, Kuczka, libby7, Marzenka85, AgZa, Kosmamitka, Kasia2602, Justyna87, DarlAa, Zola89, Marysiaaa, agm, Marysia90, Lenonki lubią tę wiadomość
-
One dziękuję, mi za bardzo przeszkadza nachalność Pani anestezjolog i skutecznie mnie do tego zniechęciła
-
Ann, ale może być super prezent urodzinowy 🥰 mocno ściskam kciuki, żeby się udało ✊✊✊
Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Cyqada dziękuję 😗 my za Was tez 🤗
cyqada lubi tę wiadomość
-
AnnMari wrote:Transfer 17 czerwca, czyli w pierwsze urodzinki Wojtusia 😊😍
Musi się udać szczególnie w takim dniu 😊AnnMari lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ann, w taki dzień transfer musi się udać ❤️🤞🤞
-
nick nieaktualny
-
Marysiaaa wrote:Hej dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, ponieważ przez tego całego koronawirusa odpuściliśmy sobie wizyty w klinice. Dla przypomnienia staramy się od zeszłego roku od stycznia i w tym roku trafiłam pierwszy raz do Ś. Miałam wizytę w zeszłym tygodniu po paru miesiącach. Zrobiłam wszystkie badania krwi AMH, hormony itp i są ok. Zostało mi do wykonania HSG. Próbowałam umówić się do szpitala, ale co telefon słyszałam, że jeszcze nie robią badania przez koronawirusa, tylko pilne przypadki. Ostatecznie umówiłam się w Gamecie prywatnie i idę w tym miesiącu. Doktor podejrzewa u mnie endometrioze. Teraz czytam wszystko o endometriozie i sobie wkręcam różne rzeczy. W tym cyklu brałam Clostilbegyt i Ovitrelle. Jak się nie uda to w kolejnym mam wziąć Aromek do tego. Jestem bardzo ciekawa co HSG wykaże i trochę boje się bólu podczas tego badania.
Cześć 🙂 Jesteś w dobrych rękach, dr Ś będzie Ci robił HSG? To badanie często jest nieprzyjemne jeżeli jajowody są niedrożne rzeczywiście może być bolesne. Ja badania nie wspominam źle. Wiem że teraz wykonuje się też sonoHSG i jest podobno mniej bolesne ale nie znam szczegółów nie wiem czy w Gamecie też wykonują.2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️