Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze jedno ! Nie uwierzycie ! Zrobiłam sama zastrzyk ! Sama. Ja, która mdleje na widok igieł, pobieranie krwi często na leżąc. Zrobiłam sama !!!! Muszę sobie dziś sprawić nagrodę hih
Czy postrzyknieciu, puszczacie fałd i wyjmujecie czy wyjmujcie trzymając fałdę ? -
nick nieaktualnyBrawo! I co? Tak strasznie było? Najpierw wyjmujesz igle, potem puszczasz fałdę. Wtedy mniejsze prawdopodobieństwo siniaka.
Co do bólu piersi - to zmora każdej z nas! Ile ja wieczorów przez nie przepłakałam myśląc, ze to już koniec właśnie przez piersi. -
nick nieaktualny
-
Inny test. Z kolejnego moczu.
Przedwczoraj robiłam testy też z niepierwszych siusiów.
Mąż pojechał po te samy testy co ostatnio.
Nie wiem teraz co robić. Czy jechać do dr Suchanek czy do docenta Paśnika w związku z tymi cytokinami. Dr S nie wierzy w szczepienia i wlewy.
Odechciewa się wszystkiego -
nick nieaktualnykinga27.30 wrote:Lucky, kiedy masz wizytę? Ja ide 17. Będę prosić o skierowanie na kariotypy.
-
mokka wrote:Inny test. Z kolejnego moczu.
Przedwczoraj robiłam testy też z niepierwszych siusiów.
Mąż pojechał po te samy testy co ostatnio.
Nie wiem teraz co robić. Czy jechać do dr Suchanek czy do docenta Paśnika w związku z tymi cytokinami. Dr S nie wierzy w szczepienia i wlewy.
Odechciewa się wszystkiegoStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Mokka, mi testy dwukreskowe wychodzily dopiero w 7 tc, gdzie bylo juz widać pukające serce. Wiec ja testów bie robię, tylko betę, jakby co. Trzymaj sie, i moze we wtorek idź na betę? Cholera, mam nadzieję, że będzie wszystko ok...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Lucky1 wrote:16,też będę prosiła o kariotyp,choć jak czytam przeważnie wychodzi ok....i też mutacje muszę zrobić....dam znać po wizycie.kinga masz jakiś plan działania? Ja odpoczne,poczekam na wyniki i spróbuję raz jeszcze inseminacji
Przeważnie wychodzi ok, ale czasami jak ma coś wyjść, lepiej wiedzieć od razu... wiesz, ja narazie jestem w trakcie leczenia endometrium więc wielkich planów mieć nie mogę. Luty-marzec ide na biopsję endometrium i po wynikach będę mogła się wypowiedzieć co dalej. Na pewno po wyeliminowaniu problemów endo, muszę sprawdzić immunologiimmunologię i ewentualnie zaczać leczenie sterydowe, jeżeli wysokie wyniki sie utrzymają. W miedzy czasie ruszyc genetykę, bo na nią leki wpływu nie mają. Mam mutację pai1 i czynnika V. Inseminacji narazie nie robię, bo u mnie to strata kasy. Jak bedzie wszystko sprawdzone i będę pewna, że mogę ruszyć ze staraniami to wtedy. Ale to może byc przy dobrych wiatrach w drugiej polowie roku, wiec mam jeszcze sporo czasu do przetrzymania.
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Czara gratulacje prawidłowej pappy
Staraczka, Twój Maluszek bardzo silny! Oby tak dalej, kiedy teraz wizytujesz?
Mokka jak widzisz beta różnie się ma do rzeczywistości... Mam nadzieje,że Twoje Maleństwo też okaże się siłaczem i da rade. Ja torbiel też miałam, rosła do 8tc a potem się wchłonęła. Nie martw się na zapas i słuchaj rad lekarza i odpoczywaj. Kurcze doczytałam o teście... niech mąż kupi żółty bobo test.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli o mnie chodzi, też wyglądają tak samo zrelaksuj się kobietko, stres Ci teraz nie jest wskazany
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego na rok przyszły :*
2014.06. - start
Kurczę nie co myśleć. Zaraz przebieram sie w piżamie, otwieram laysy, włączam film, biorę psa do łóżka. A i meza taki sylwester. We wtorek lecę na betę
Ps nie lubię całej tej otoczki związanej z sylwestrem. A Wy ? -
Dokładnie:) Ja już założyłam swój najlepszy dres I zaraz pod kocyk z psem. Tylko męża brak bo w pracy dziś niestety.
Plus, że winko pić mogę
Wszystkiego co najlepsze dziewczyny w Nowym Roku. Ja sobie życzę, by był lepszy niż poprzedni A jedyne łzy to łzy szczęścia )mokka lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020