Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ☺
Lenonki, super, że się dobrze czujesz. Z tym terminem porodu będziesz miała niespodziankę 😀 najważniejsze, że ciąża donoszona:)
Cyqada, Baśka ma jeszcze czas. Trzymam kciuki, żeby poród sam się zaczął ✊ a na generalne porządki idealna pora😁
Patka, faktycznie sporo tych leków 😮 Już za chwilę będziesz w ciąży 😍
Zola, Tupciu, Kasia, piękne te Wasze dzieci 😍
AnnMari, jak to być Mamą dwójki pociech? Jak tam powrót do domu?😊
Elinkagd, co u Ciebie słychać?
Kuczka, jak się ma Karolinka? Wracacie niedługo po rodzeństwo? ☺
Miłego dnia dziewczyny i kciuki za dzisiejsze wizyty ✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 22:30
Niezapominajka 🍀, Mucha88, Różaa, Sywi, Kasia2602, cyqada, bezsilna, Lenonki, Patka70, AgZa, Marysiaaa, tupciu lubią tę wiadomość
Synek-2021💙💙💙
-
Limoncia dzisaj zawitała @ tak że startuje z antykami a jak to właśnie jest z ta opłata początkowa w którym momencie się ja płaci bo doktor mówił i wyleciało mi i teraz nie wiem czy ta opłatę już w nasze na tej wizycie 15-16 dc??
Lili_94, Limoncia, cyqada, Lenonki, Marysiaaa lubią tę wiadomość
1 iui wrzesień nie udana
2 iui pazdzernik nie udane
3iui.listopad 16 nie udane
Przerwa w klinice
Marzec rozpoczęcie długiego protokołu
13 kwiecień rozpoczęcie stymulacji
27 kwiecien punkcja
26maj transfer - ciaza biochemiczna 😪😪😪
Usunięty jajnik z jajowodem z powodu torbieli
05.12- transfer ostatniej szansy 😭
08.03.24 Transfer AD zarodka beta 0
01.07.24 transfer AD
10.07.24 beta 92
31.07 24 ❤️ -
Lili_94 wrote:No właśnie powiedział że mam to zrobić 2 godz przed wizytą. Chyba że ja czegoś nie ogarnęłam🤔 no ale dał mi to wszystko na jednym skierowaniu.
-
Ewcia13 wrote:Limoncia dzisaj zawitała @ tak że startuje z antykami a jak to właśnie jest z ta opłata początkowa w którym momencie się ja płaci bo doktor mówił i wyleciało mi i teraz nie wiem czy ta opłatę już w nasze na tej wizycie 15-16 dc??
Mi lekarz to fajnie rozrysował i opisał 👍bezsilna lubi tę wiadomość
-
Limoncia dzięki za info ja też mam ta kartkę rozrysowane ale opłaty właśnie tylko omówił i nie zapisałam sobie dlatego się upewniam1 iui wrzesień nie udana
Przerwa w klinice
27 kwiecien punkcja
01.07.24 transfer AD
10.07.24 beta 92
31.07 24 ❤️ -
Lili, test na covid na 100% możesz i powinnaś wcześniej. 2h przed wizytą dotyczy tylko badań hormonalnych, które robisz na miejscu w Gamecie. Teraz są chyba jeszcze płatne. Już dokładnie nie pamiętam ale chyba te w trakcie stymulacji wchodzą w skład pakietu dopiero. Opłata początkowa chyba do 10 czy 5 dnia po rozpoczęciu stymulacji i można zrobić przelew, nie trzeba na miejscu płacić 👍
Lili_94, bezsilna, Ewuszek lubią tę wiadomość
Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Lili_94 wrote:No mi nic nie mówił właśnie żeby robić to wcześniej. Wszystko 2 godz przed.
Może jest ktoś kto robił teraz i się odezwie.
Ja mam 200 km więc też jak coś ogarnę to sobie na miejscu ale nic o tym nie mówił.
Hej test na covida musiałam nieć negatywny właśnie przed rozpoczeciem stymulacji. Robiłam w Gdyni płaciłam 400zl ale było to w maju także nie wiem jakie teraz wymagania. A hormonalne 2 godz przed wizyta. Normalnie za to płaciłam.Lili_94 lubi tę wiadomość
-
Hejka,
Ale sie tu ostatnio dzialo. Piekne zdjecia brzuszkow i dzieciaczkow (na niektore sie niestety nie zalapalam). Cyqada ma racje z tymi gametowymi dzieciaczkami, wszystkie przesliczne. Kasia, a propos fryzjera, moj synek mi ostatnio powiedzial, ze wlosow nie bedzie obcinal i chce miec takie dlugie jak jego kuzynka (ktora ma wlosy do pasa). Ale poniewaz mu z przodu musze obciac, bo mu wchodza do oczu to teraz wyglada jak model z lat 80-tych. Krotko z przodu, dlugo z tylu
Salmsurima, niech Kropek zostanie juz z Toba na nastepne 9 miesiecy.
Niezapominajko przykro mi. Ta nasza droga do macierzynstwa jest dluga i ciezka ale trzeba wierzyc, ze sie uda.
Patka juz zaciskam kciuki za poniedzialek.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Ja mam spotkanie z genetykiem w czwartek.
Milego dnia
Niezapominajka 🍀, Lenonki, Patka70, Magnolia90, Sywi, Salmsurima lubią tę wiadomość
Starania od 2013,
Pierwsze IVF - 2016, udane, Synus
Kriotransfer na cyklu naturalnym 2019 - nieudany
Kriotransfer stymulowany 2019 - szczescie trwalo tylko do 8 tc
Problem- czynnik meski
AMH-1.3
Hormony w normie
Wrzesien 2020 - drugie IVF
26.10.20 -Kriotransfer na cyklu naturalnym (bl 4.2.3) - ciaza biochemiczna
19.12.20 - kriotransfer na cyklu naturalnym (bl 2.1.2) -betka -10dpt-43, 12dpt-75.7, 16dpt-363, 23dpt-2836
06.09.21 - przyszla na swiat Malgosia -
Justyna, Mucha, powodzenia na dzisiejszych wizytach ✊ czekamy na dobre wiesci i piękne zdjęcia 🥰
Kasia, Ksawcio jaki przystojniaczek 😍 a jak było u fryzjera? My też niedawno byliśmy pierwszy raz z Wojtkiem i siedział jak zahipnotyzowany 😉
Magnolia, spojrzałam na suwaczek i Ty już praktycznie 32tc skończony. Wow ale ten czas leci 😁 depczesz nam z Lenonki po piętach 😉 I masz rację z tym widokiem brzuszka - ja codziennie rano też się mu przyglądam i niedowierzam 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 09:30
Magnolia90 lubi tę wiadomość
Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Marysiaaa wrote:Ewuszek masz wizytę w czwartek? Jak się czujesz?
Cześć 🙂
Tak mam jutro wizytę tak mi się ten czas dłużył a jak już jest blisko to zaczynam się bać 😳
Przypominam sobie jak to jest czekać tam przed gabinetem doktora ostatnio czułam się jakbym czekała na skazanie 😱 dlaczego tym razem nie biorę wolnego tylko idę normalnie do pracy wyrwę się szybciej mniej czasu na myślenie będę miała wizyta na 14:40. Mam wrażenie że odeszły mi wszystkie objawy ciążowe staram się przygotować na wszystko na tyle ile to możliwe żeby nie rozpłakać się dr Ś na fotelu.
Proszę o cud 🙏🙏🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 09:38
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz cud ❤️❤️❤️
08.02 AZ FET
11dpt - 206 mlU/ml
14dpt - 1292mlU/ml
19dpt - 7688mlU/ml
28dpt - ❤️ -
Lili_94 wrote:Limoncia dzwoniłam na dla świętego spokoju do Gamety i powiedzieli że jak najbardziej można to zrobić u nich 2 godz przed wizytą i wynik będzie. Więc nie trzeba robić nic wcześniej
Teraz jeszcze nawet zerknęłam w zalecenia od Dr Ś i napisane jest '2 godz przed wizytą : sars ag, fsh, lh, estradiol, progestwron'.
Wszystko napisane ale człowiek to już sam sobie problemów szuka😐1 iui wrzesień nie udana
Przerwa w klinice
27 kwiecien punkcja
01.07.24 transfer AD
10.07.24 beta 92