Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzwonili z laboratorium, numeru pesel nie mogłam podać z nerwów …
Pobrali 7 , 5 dojrzałych , wszystkie 5 do 3 doby rozwijały się książkowo , w 4 dobie jeden przestał się rozwijać , pozostałe 4 się rozwijały w 4 dobie jeden osiągnął stadium blastocyty został zamrożony i wysłany do badania genetycznego , pozostały 3 zwolniły ale mają jeszcze szanse do jutra się rozwinąć albo i nie 🥹trzymajcie proszę za nie kciuki żeby chociaż jeszcze jeden był 🥹na razie mamy jeden i teraz kwestia czy będzie zdrowy 🥹Nusia89, MaDi, Trinity_Nea, Liliak lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C, probiotyk
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, NAC, wit.C , NAC,
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2%-4% 🧔🏻duża ilość
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138- brak stanu zapalnego.
✅️Ferrytyna 55,3
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔
IN VITRO start 04.25-protokuł długi- Ovulastan 3dc- Gonopeptyl 16dc - ? -
🤞🤞
Ccarolinaa lubi tę wiadomość
♀️ 88 AMH 1.27, jajowody drożne, BMI 20.1, KIR AA, HLA-C C2, ANA1 1:1000, ANA2 1:320, ANA3 1:1000, homocysteina poniżej normy, PAI-1 5g/5g
♂️ 87 niedoczynność tarczycy, żylaki powrózka 3st, BMI 26.9, morfologia 2% -> 4%, HLA-C C1
Kariotypy ok
Starania od 2021
05.23 Invicta Gdynia
08.23 - zmiana na Gamete
09.23 - 11.23 - 3 x IUI 👎
12.23 - start pierwszej procedury IVF, długi protokół
01.24 - punkcja 9 oocytów -> 1 ❄️ 4.1.2
02.24 - FET beta 0
07.24 start drugiej procedury IVF, krótki protokół
19.07 - punkcja, przedwczesna owulacja, z 20 pęcherzykow 7 oocytow -> 1 ❄️ 4.2.3
13.08 FET 7tc 💔 -
Ccarolinaa wrote:Dziewczyny dzwonili z laboratorium, numeru pesel nie mogłam podać z nerwów …
Pobrali 7 , 5 dojrzałych , wszystkie 5 do 3 doby rozwijały się książkowo , w 4 dobie jeden przestał się rozwijać , pozostałe 4 się rozwijały w 4 dobie jeden osiągnął stadium blastocyty został zamrożony i wysłany do badania genetycznego , pozostały 3 zwolniły ale mają jeszcze szanse do jutra się rozwinąć albo i nie 🥹trzymajcie proszę za nie kciuki żeby chociaż jeszcze jeden był 🥹na razie mamy jeden i teraz kwestia czy będzie zdrowy 🥹
Mocne kciuki 🤞🤞🤞Ccarolinaa lubi tę wiadomość
Starania od 2021r.
Ona: 32l,
❌ MTHFR-hetero, PAI-1 hetero, torbiel 2cm na jajniku- endometrioza, hashimoto
✔️AMH 3,2, hormony w normie, kariotyp, V Leiden, VR2, KIR Bx, MUCHA, homocysteina 7,31
On: 33l,
❌ żylaki powrózka nasiennego II stopnia, niska koncentracja 2,5mln/ml , morfologia 2%, fragmentacja 37%, wysoka prolaktyna,
✔️kariotyp, CFTR,
I IVF
10.23 > 2x🥚jedna się zapłodniła -> transfer po 48h-> 💔
01.24- histeroskopia, usunięty polip
II IVF
06.24 > 9 🥚 > 6 zapłodnionych > 1 ❄️ po pgt
09.24 transfer - ❌ ciąża o nieznanej lokalizacji
III IVF
03 25 > 2 ❄️
4.1.1 > 👼 7tc -
Ccarolinaa wrote:Dziewczyny dzwonili z laboratorium, numeru pesel nie mogłam podać z nerwów …
Pobrali 7 , 5 dojrzałych , wszystkie 5 do 3 doby rozwijały się książkowo , w 4 dobie jeden przestał się rozwijać , pozostałe 4 się rozwijały w 4 dobie jeden osiągnął stadium blastocyty został zamrożony i wysłany do badania genetycznego , pozostały 3 zwolniły ale mają jeszcze szanse do jutra się rozwinąć albo i nie 🥹trzymajcie proszę za nie kciuki żeby chociaż jeszcze jeden był 🥹na razie mamy jeden i teraz kwestia czy będzie zdrowy 🥹Ccarolinaa lubi tę wiadomość
-
Pobrali 7 , 5 dojrzałych , wszystkie 5 do 3 doby rozwijały się książkowo , w 4 dobie jeden przestał się rozwijać , pozostałe 4 się rozwijały w 4 dobie jeden osiągnął stadium blastocyty został zamrożony i wysłany do badania genetycznego , pozostały 3 zwolniły ale mają jeszcze szanse do jutra się rozwinąć albo i nie 🥹trzymajcie proszę za nie kciuki żeby chociaż jeszcze jeden był 🥹na razie mamy jeden i teraz kwestia czy będzie zdrowy 🥹Ccarolinaa lubi tę wiadomość
♀️ 34
- RZS (od 2020) - Metypred
- ANA1 dodatnie, miano 1:160
- hormony, AMH, wit. D, wit. B12, kwas foliowy, homocysteina ✅️
- KIR, cytokiny, subpopulacja limfocytów, cross-match ✅️
- kariotyp ✅️
♂️ 30
- morfologia - 2% ❌️
- fragmentacja DNA ✅️
- AZF ✅️
- kariotyp ✅️
Starania na luźno - od 2023
Starania na poważnie - od 2024
02.01.2025 - wizyta kwalifikacyjna
20.01.2025 - start I procedury - protokół długi (Gonapeptyl, Ovaleap, Mensinorm)
14.02.2025 - punkcja -> 11 kumulusów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 1 zarodek
19.02.2025 - I ET (blastka 4.2.1) - hcg 8dpt-10.10, 10dpt-8.02, 13dpt-1 ❌️🥺
27.03.2025 - histeroskopia + CD138 i CD56 (stan zapalny, antybiotykoterapia, bez konieczności biopsji kontrolnej)
06.05.2025 - start II procedury - protokół krótki -
Dziękuję wam za kciuki 😘mocno się przydadzą 🥹tak u mnie dość podobnie, do 3 doby wszystkie książkowo potem jeden mocno zwolnił jeden doszedł do blastocyty a 3 walczą .. no nic nastawiam się że będę mieć ten jeden ale mocno w nie chce wierzyć 🥹
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 14:10
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C, probiotyk
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55,3
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23 cb 💔
09.24 cb💔
Ccarolina, oby zostało jak najwięcej!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 15:09
Ccarolinaa lubi tę wiadomość
Starania na luzie- 2023
Starania konkretne-styczen 2024
♀️Ona:35
PRL,tsh,ft3,ft4,fsh,lh,dheas,testosteron glukoza,insulina✅
Amh:3.3(09'2024)
Jajowody drozne
Problem z naturalna owulacja❌wystepuja falami, kilka mscy są, potem nie ma
4.cykl na clo+ovitrelle
♂️:36
Seminogram✅ -
Hej dziewczyny
widzę tu ciągle nowe osoby, jestem na tym forum od kilku lat i niestety dalej walczę.. piszę do Was bo mam 2 sprawy może pomożecie 😁 jedna to taka czy któraś z Was po nieudanym mrożonym transferze podchodzila odrazu do kolejnego u doktora Skweresa, czy trzeba czekać kolejny MSC czy można odrazu podejść w następnym cyklu?
2 pytanie moje to o Wasze objawy po transferze, miałam transfer we wtorek i już w środę coś mnie ciągnęło w jajniku z lewej strony i się obawiam, że to chyba nie był dobry znak, oczywiście ja kupię zrobiłam test dzisiaj i oczywiście negatywny, domyślam się że to pewnie za wcześnie , Czy ktoś z was robiła test tak wcześnie i wyszedl wam pozytywny? Stresuje mnie też to że mam takie bóle okresowe teraz mam raz nie mam i jajniki mnie bolą i obawiam się , że to przed okresem. Pozdrawiam 😊Jeszcze mam nadzieję -
Nelcia wrote:Hej dziewczyny
widzę tu ciągle nowe osoby, jestem na tym forum od kilku lat i niestety dalej walczę.. piszę do Was bo mam 2 sprawy może pomożecie 😁 jedna to taka czy któraś z Was po nieudanym mrożonym transferze podchodzila odrazu do kolejnego u doktora Skweresa, czy trzeba czekać kolejny MSC czy można odrazu podejść w następnym cyklu?
2 pytanie moje to o Wasze objawy po transferze, miałam transfer we wtorek i już w środę coś mnie ciągnęło w jajniku z lewej strony i się obawiam, że to chyba nie był dobry znak, oczywiście ja kupię zrobiłam test dzisiaj i oczywiście negatywny, domyślam się że to pewnie za wcześnie , Czy ktoś z was robiła test tak wcześnie i wyszedl wam pozytywny? Stresuje mnie też to że mam takie bóle okresowe teraz mam raz nie mam i jajniki mnie bolą i obawiam się , że to przed okresem. Pozdrawiam 😊
Cześć, ja nie miałam takiej sytuacji, ale pytałam o to doktora to powiedział że w przypadku nieudanego transferu można od razu podejść w następnym cyklu.
Co do testu to raz wyszedl mi pozytywny 4 dnia (oczywiscie cien cienia) za drugim razem robilam 5 dnia rano i nic mi nie wyszło a wieczorem pojawił się cień. Ty masz dopiero 4 dzień, negatywny test jeszcze o niczym nie świadczy.
A jajnik ciągnął mnie tak samo i przy udanym i przy nieudanym transferze. Niestety musisz cierpliwie poczekać, chociaż wiem że to jest trudne.Starania od 2021r.
✔️AMH 3,2, hormony w normie, kariotyp, V Leiden, VR2, KIR Bx, MUCHA, homocysteina 7,31
❌ żylaki powrózka nasiennego II stopnia, niska koncentracja 2,5mln/ml , morfologia 2%, fragmentacja 37%, wysoka prolaktyna,
✔️kariotyp, CFTR,
I IVF
II IVF
III IVF
03 25 > 2 ❄️
4.1.1 > 👼 7tc -
Liliak wrote:Cześć, ja nie miałam takiej sytuacji, ale pytałam o to doktora to powiedział że w przypadku nieudanego transferu można od razu podejść w następnym cyklu.
Co do testu to raz wyszedl mi pozytywny 4 dnia (oczywiscie cien cienia) za drugim razem robilam 5 dnia rano i nic mi nie wyszło a wieczorem pojawił się cień. Ty masz dopiero 4 dzień, negatywny test jeszcze o niczym nie świadczy.
A jajnik ciągnął mnie tak samo i przy udanym i przy nieudanym transferze. Niestety musisz cierpliwie poczekać, chociaż wiem że to jest trudne.
Dziękuję za odp, no niestety jest trudno, a czy to właśnie Doktor Skw tak mówił, że można w kolejnym podejść?Jeszcze mam nadzieję -
Nusia przykro mi
Trzymaj się i atakuj w kolejnym cyklu! 🍀🤞🤞
Carolina, ET czyli transfer tzw. świeży, od razu po wejściu zarodka w fazę blastocystyI trzymam kciuki żeby było więcej mroziaczków ❄️🤞🤞🍀
Staraczka, motocykl to chyba nie jest dobry pomysłNie ma szans, by ktoś Cię zastąpił? Jeśli się nie powiedzie, to będziesz miała do siebie żal o to
Nelcia, u nas dr zapowiedział, że po drugim nieudanym będzie chciał poszerzyć diagnostykę, ale to pewnie też zależy od pary, w jakim obszarze jest problem i innych czynnikówGeneralnie jeśli beta nie wystartuje i w usg wszystko wygląda ok, normalnie będzie miesiączka, to chyba nie ma przeciwwskazań
Ależ tu się dzieje ostatnio 😇 🍀
Trinity, czy Ty również zaczęłaś coś działać? 😊😊Nusia89, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
Starania od 2020
Diagnoza: wodniak jajowodu
♀️ KIR AA
♂️ HLA-C - C2
Gameta Gdynia od 2024
08.2024-> laparoskopia,
obustronne usunięcie jajowodów 😢
10.2024 -> IVF
26.10: Stymulacja: gonal, mensinorm,
orgalutran
6.11-> Punkcja, 4 🥚
11.11 🇵🇱 -> ET 4.1.1 ⛔️
12.12 ✨️-> FET 4.1.2
8dpt ⏸️ beta 78.11 ->11dpt beta 265.60 -> 16dpt beta 2 259
02.01 usg GS 1.34 YS 0.79 CRL 0.2 🍀
6+5 -> accofil
7+6-> CRL 1.59, ❤️ 145 🍀
-
MaDi wrote:Nusia przykro mi
Trzymaj się i atakuj w kolejnym cyklu! 🍀🤞🤞
Carolina, ET czyli transfer tzw. świeży, od razu po wejściu zarodka w fazę blastocystyI trzymam kciuki żeby było więcej mroziaczków ❄️🤞🤞🍀
Staraczka, motocykl to chyba nie jest dobry pomysłNie ma szans, by ktoś Cię zastąpił? Jeśli się nie powiedzie, to będziesz miała do siebie żal o to
Nelcia, u nas dr zapowiedział, że po drugim nieudanym będzie chciał poszerzyć diagnostykę, ale to pewnie też zależy od pary, w jakim obszarze jest problem i innych czynnikówGeneralnie jeśli beta nie wystartuje i w usg wszystko wygląda ok, normalnie będzie miesiączka, to chyba nie ma przeciwwskazań
Ależ tu się dzieje ostatnio 😇 🍀
Trinity, czy Ty również zaczęłaś coś działać? 😊😊
U nas niestety lipa bo już 2 poronienia , 1 transfer wogole nie udany, 3 punkcję już miałam, teraz mamy jeszcze 2 zamrożone. Wcześniej badaliśmy zarodki po poronieniach i niestety oba chore na inną chorobe więc odpadły, mamy już wszystkie mutacje badania kariotypy itd zrobione , mamy słabe nasienie, ale nie takie żeby się nie zaplodnilo więc w sumie nie mamy konkretnej przyczyny niestety bo nie ma nawet co leczyćJeszcze mam nadzieję -
Staraczko- ja 3dni po transferze organizowałam imprezę na prawie 20osob. W dzień transferu byłam na relanium, więc nic nie robiłam, ale potem sprzątanie chaty, dopinanie organizacji (zakupy i dźwiganie ogarniał mąż) no i sama impreza- lekki stres i ganianie przy gościach. Pracowałam normalnie (a mam pracę umysłowo-fizyczną😉) i nawet jeździłam konno (dopóki po pierwszym usg dr Ś nie powiedział pamiętnego zdania: "od teraz proszę unikać sportów wysokiego ryzyka np. jazdy konnej" i szeroko się uśmiechnął bo wiedział że jeżdżę). Jeśli masz przejechać kawałek i jazda to dla Ciebie codzienność, to lepsze to niż stres związany z próbą wymigania się z roboty...
Ccarolinaa- dlatego, że liczba zarodków może maleć z dnia na dzień genetyk mówił mi, że nie lubią codziennych relacji telefonicznych. Wolą całość omówić na koniec hodowli. Tłumaczył, że rozumieją nasz stres i nasze nadzieje i ciężko im gdy muszą przekazać informację o malejącej liczbie zarodków. Słyszą nasz ból i rozczarowanie. Wolą, żebyśmy przeżywały go raz, niż codziennie po trochu...
Trzymam kciuki za ❄️
Nusia- trzymaj się 🍀
Nelcia- dobrze Cię pamiętam 🙃
Ja od dnia transferu do 6tc miałam ból brzucha jak na okres tak silny, że leciałam na no-spie.
Pamiętaj, że co do objawów zasadą jest brak zasad. Każda z nas miała inaczej.
Ja robiłam sikanca rano 5dpt i wyszedł cień cienia, ale wiem że ryzykowałam. Dziewczyny piszą o 7dpt. Co do bety z krwi, to czekałam grzecznie do 10dpt.
Dawaj znać 😘"...dopóki sił jednak iść, przecież iść, będę iść
(...) dopóki sił będę szedł, będę biegł, nie dam się"
starania od 2017
niedrożny prawy jajowód, niesprawny lewy jajnik (taka ironia losu...)
AMH 0,5
FSH 13-15
IVF 12.2020 (1komórka->1zarodek->sukces->na krótko...)
IVF 07.2021 (1komórka->1zarodek->nic...)
stymulacje 10/11/12.2021
FET 10.02.2022+ 'kleik' --> cb
FET 04.2022- beta hCG: 9dpt-352
12dpt-1032
16dpt-6703
19dpt-jest pęcherzyk z zarodkiem
34dpt (8tc)- jest ❤️
10tc- wszystko ok ❤️
13tc- prenatalne, jest ok ❤️
14tc- 100g maleństwa, jest ok ❤️
18tc- 200g maleństwa, jest ok ❤️
20tc- połówkowe, jest ok, 380g maleństwa ❤️
23tc- 525g maleństwa, jest ok❤️
26tc- 1100g maleństwa, jest ok❤️
32tc- 1900g maleństwa, jest ok❤️
36tc- 2500g maleństwa, jest ok ❤️
40tc- 3200g maleństwa, czekamy ❤️
10.01- jest z nami nasz Cud (2620g)💖 -
MaDi dziękuję za pamięć ☺️
Od lutego walczę o zdrowie (mam przewlekłe zapalenie zatok i płuca prawego), ale w końcu w przyszłym tygodniu doczekam się wizyt u specjalistów (skierowania miałam na 'pilne'...).
Jak skończę tę walkę, zacznę drugą...Z mężem...
Mamy jeszcze jeden zarodek, a on nie chce. Bo się boi. Wielu rzeczy- o mnie, o to dziecko (żeby zdrowe), ostre ilość czasu, sił etc... A mi serce pęka. Bo dostaliśmy od losu/Boga (każdy niech wybierze wg przekonania) dwie szanse. A on chce jedną zostawić.
Nie godzę się na to. To nasze potencjalne dziecko. Wolę spróbować i niech nawet się nie uda, ale nie porzucać naszego ❄️
Ciężko jest mi, a będzie trudniej, bo jak go nie przekonam to bez jego zgody nic nie zrobię..."...dopóki sił jednak iść, przecież iść, będę iść
(...) dopóki sił będę szedł, będę biegł, nie dam się"
starania od 2017
niedrożny prawy jajowód, niesprawny lewy jajnik (taka ironia losu...)
AMH 0,5
FSH 13-15
IVF 12.2020 (1komórka->1zarodek->sukces->na krótko...)
IVF 07.2021 (1komórka->1zarodek->nic...)
stymulacje 10/11/12.2021
FET 10.02.2022+ 'kleik' --> cb
FET 04.2022- beta hCG: 9dpt-352
12dpt-1032
16dpt-6703
19dpt-jest pęcherzyk z zarodkiem
34dpt (8tc)- jest ❤️
10tc- wszystko ok ❤️
13tc- prenatalne, jest ok ❤️
14tc- 100g maleństwa, jest ok ❤️
18tc- 200g maleństwa, jest ok ❤️
20tc- połówkowe, jest ok, 380g maleństwa ❤️
23tc- 525g maleństwa, jest ok❤️
26tc- 1100g maleństwa, jest ok❤️
32tc- 1900g maleństwa, jest ok❤️
36tc- 2500g maleństwa, jest ok ❤️
40tc- 3200g maleństwa, czekamy ❤️
10.01- jest z nami nasz Cud (2620g)💖 -
Trinity_Nea wrote:MaDi dziękuję za pamięć ☺️
Od lutego walczę o zdrowie (mam przewlekłe zapalenie zatok i płuca prawego), ale w końcu w przyszłym tygodniu doczekam się wizyt u specjalistów (skierowania miałam na 'pilne'...).
Mamy jeszcze jeden zarodek, a on nie chce. Bo się boi. Wielu rzeczy- o mnie, o to dziecko (żeby zdrowe), ostre ilość czasu, sił etc... A mi serce pęka. Bo dostaliśmy od losu/Boga (każdy niech wybierze wg przekonania) dwie szanse. A on chce jedną zostawić.
Nie godzę się na to. To nasze potencjalne dziecko. Wolę spróbować i niech nawet się nie uda, ale nie porzucać naszego ❄️
Ciężko jest mi, a będzie trudniej, bo jak go nie przekonam to bez jego zgody nic nie zrobię...
Hej Trinity_Nea ja też dobrze Cię pamiętam 😊 fajnie, że macie już dziecko 😉 dobrze Cię rozumiem, też bym chciała iść po rodzeństwo na Twoim miejscu, mam nadzieję, że uda się przekonać męża , a co do mnie to pewnie jutro zrobię test, ale te testy to wiadomo jak jest, no nic nie mam już wpływu na nic i czekam. Życzę Ci dużo zdrowia 👊Jeszcze mam nadzieję -
Trinity_Nea wrote:Staraczko- ja 3dni po transferze organizowałam imprezę na prawie 20osob. W dzień transferu byłam na relanium, więc nic nie robiłam, ale potem sprzątanie chaty, dopinanie organizacji (zakupy i dźwiganie ogarniał mąż) no i sama impreza- lekki stres i ganianie przy gościach. Pracowałam normalnie (a mam pracę umysłowo-fizyczną😉) i nawet jeździłam konno (dopóki po pierwszym usg dr Ś nie powiedział pamiętnego zdania: "od teraz proszę unikać sportów wysokiego ryzyka np. jazdy konnej" i szeroko się uśmiechnął bo wiedział że jeżdżę). Jeśli masz przejechać kawałek i jazda to dla Ciebie codzienność, to lepsze to niż stres związany z próbą wymigania się z roboty...
Ccarolinaa- dlatego, że liczba zarodków może maleć z dnia na dzień genetyk mówił mi, że nie lubią codziennych relacji telefonicznych. Wolą całość omówić na koniec hodowli. Tłumaczył, że rozumieją nasz stres i nasze nadzieje i ciężko im gdy muszą przekazać informację o malejącej liczbie zarodków. Słyszą nasz ból i rozczarowanie. Wolą, żebyśmy przeżywały go raz, niż codziennie po trochu...
Trzymam kciuki za ❄️
Nusia- trzymaj się 🍀
Nelcia- dobrze Cię pamiętam 🙃
Ja od dnia transferu do 6tc miałam ból brzucha jak na okres tak silny, że leciałam na no-spie.
Pamiętaj, że co do objawów zasadą jest brak zasad. Każda z nas miała inaczej.
Ja robiłam sikanca rano 5dpt i wyszedł cień cienia, ale wiem że ryzykowałam. Dziewczyny piszą o 7dpt. Co do bety z krwi, to czekałam grzecznie do 10dpt.
Dawaj znać 😘👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55,3
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23 cb 💔
09.24 cb💔
Ccarolinaa wrote:Tak staram się zrozumieć też embriologów , dla nich to też nie jest zapewne łatwe i chcą oszczędzić nam stresu , a czy zdadzą się tak że zarodki zwolnią z rozwojem a np 5-6 dobrą dojdą do tego stadium blastocyty i zostaną zamrożone ? Czy raczej się to nie zdarza ? Jutro w sumie 6 dobra i podejrzewam że decydująca 🥹
U każdej jest inaczej , nie chce Cię martwić, ale np u mnie niestety nie przetrwały i nie rozwinęły się tej ostatniej doby właśnie, ale na prawdę ile kobiet tyle przypadków i embriolog mówił, że to na prawdę różnie bywaCcarolinaa lubi tę wiadomość
Jeszcze mam nadzieję -
Nelcia wrote:Dziękuję za odp, no niestety jest trudno, a czy to właśnie Doktor Skw tak mówił, że można w kolejnym podejść?
Tak, właśnie doktor S.Starania od 2021r.
✔️kariotyp, CFTR,
I IVF
II IVF
III IVF
03 25 > 2 ❄️
4.1.1 > 👼 7tc -
Trinity_Nea wrote:MaDi dziękuję za pamięć ☺️
Ciężko jest mi, a będzie trudniej, bo jak go nie przekonam to bez jego zgody nic nie zrobię...
Trinity obyście z mężem doszli do porozumienia i podjęli decyzję w zgodzie ze sobą. A mogę zapytać czego się boi? Chodzi o wiek? Czy są jakieś inne kwestie ?Starania od 2021r.
✔️kariotyp, CFTR,
I IVF
II IVF
III IVF
03 25 > 2 ❄️
4.1.1 > 👼 7tc