Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mokka gratulcje! Lenonki w środę będzie 29dc. Ale stresuje się chodząc do toalety żeby nie mieć przykrej niespodziankiHashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Justyna trzymam kciuki, w środę który to będzie dzień po owu??
Halasianka bardzo mi przykro, jak nie urok to.... Zawsze coś. Grunt że badanie masz już za sobą, chociaż jedno z głowy.
Mokka teraz odpuść trochę i wyluzuj że stresem, wszystko jest ok.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny.
My mamy wizytę w środę.
-
Stokrotkaaaa wrote:Justyna trzymam kciuki, w środę który to będzie dzień po owu??
Halasianka bardzo mi przykro, jak nie urok to.... Zawsze coś. Grunt że badanie masz już za sobą, chociaż jedno z głowy.
Mokka teraz odpuść trochę i wyluzuj że stresem, wszystko jest ok.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny.
My mamy wizytę w środę.
Zastrzyk był w 12 dc, owulacja dzień później bo bolało że ho ho, więc wychodziłoby że 17 chyba? myslicie że po owu po zastrzykach zazwyczaj kiedy wystepuje okres? 14 dni?Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
-
Lunitari wrote:Justyna a bierzesz dupka lub luteine? Bo dopoki bedziesz brac to okres nie przyjdzie.
Nie,nic nie biorę z tych rzeczyHashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
-
Mokka ZAJEBISTA wiadomość!!!! :* gratuluję kolejnego łamacza damskich serc w naszym gronie
mokka lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Jestem po wizycie! Są 3 dorodne jajka - 20, 22 i 24 mm, endometrium aż 12 mm i śluz płodny
Trafiłam do elitarnej, choć szerokiej, grupy osób, które dostały nr telefonu do doktora, ale badania mam mu przesłać tylko jeśli test będzie pozytywny. Czy Wam nie kazał robić progesteronu 7 dpo? Zastrzyk zrobiony więc teraz przez najbliższe 3 dni starania
Uśmiech mam dookoła głowy
Czara, StaraczkaNika, Aśka32, Malyprosiaczek, lena7, kinga27.30, Stokrotkaaaa, bazylkove lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lenonki wrote:Jestem po wizycie! Są 3 dorodne jajka - 20, 22 i 24 mm, endometrium aż 12 mm i śluz płodny
Trafiłam do elitarnej, choć szerokiej, grupy osób, które dostały nr telefonu do doktora, ale badania mam mu przesłać tylko jeśli test będzie pozytywny. Czy Wam nie kazał robić progesteronu 7 dpo? Zastrzyk zrobiony więc teraz przez najbliższe 3 dni starania
Uśmiech mam dookoła głowy
Do roboty
A progesteron robiłam na życzenie dr S i nawet 8dpo miałam wizytę, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł - raz, bo w pierwszym cyklu w Gamecie się jakoś udało.
Powodzenia i trzymam kciuki za te trzy jajka -
Lekarz nic nie mówił o luteinie/dupku, ale chyba sama zbadam sobie ten progesteron 7 dpo.
Mokka gratuluję zdrowego synka!
Tak się zastanawiam jak rozkładają się siły jeśli chodzi o płeć dzieci forumowych. Lena i Asia mają dziewuchy, Prosiaczek ma chłopaka. Nika Ty chyba dziewczynkę, a Czara chłopca? A Lunitari, Eszkilu, Stokrotka?
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
No moja Ninka już czeka na któregoś kawalera..już jej mówiłam, że gametowych boyi pod dostatkiem
Mokka gratuluję synka!!
Lenonki, no któryś ogonek musi się dostać do jajca! Szanse są potrójne!Lenonki lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
Ale wysyp pozytywnych wieści
Mokka możesz spać spokojnie!
Leonki do dzieła! Ja w sumie badałam progesteron na zlecenie Doktora 7 dpo tylko wtedy, kiedy był byle jaki estradiol. A tak to na własną rękęTrzymam kciukasy!
Tak, u mnie dziewczynka. Dla równowagi w rodzinie
Gameta Gdynia od 2016 r.