Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czara ale uroczy Franuś
Wiecie, że najbardziej rozczulają mnie gołe stopki u takich mały dzieci? One są zawsze taki okrąglutkie
Nika chyba za wcześnie na kupowanie staników bo nawet nie wiem ile mi jeszcze urosną cycki. Zawsze marzył mi się większy biust, ale natura mnie nie obdarowała zbyt hojnieMam nadzieję, że teraz marzenie spełni się choć trochę
-
Marysia90 wrote:Staraczko, masz rację, jak juz będe miała brzuszek niczym kangurzyca to obiecuję nie uciec wtedy z h&m bez zakupienia takich spodni
Ja w ogole nie wiem co mam nosić. W pracy nie wypada mi dresów czy leginsów, więc przebieram sie w nie migusiem jak wchodze do domu, bo komfort dużo większy. Ale w pracy mam dylemat. Niby dżinsy czy eleganckie spodnie ledwo dopinam, ale jak nie załoze paska to mi sie zsuwają. Więc na ostatnia dziurke dopinam ten pasek, ale się martwię czy nie zrobie krzywdy maleństwu, jak będe tak uciskać paskiem brzuch.
Zawsze to bardziej elastyczne niż pasek -
Ciasteczko77 wrote:
na przyszłość ?
I tak samo dobrze mieć staniki z coraz większą miską, bo pewnego dnia zakładasz swój i widzisz, że biust zaczyna się wylewać od góry. Ja kupiłam na promocji karmniki większe o 2 literki - myślałam że będą na po porodzie, ale pasują mi już teraz! I dobrze że kupiłam - mam w czym chodzić... ale boję się pomyśleć co to będzie za miesiąc-dwa
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Tak - brzucho wychodzi koło 17 tyg i to na zasadzie że patrzysz w lustro i aaaa, co to jest?! Wczoraj tak nie wyglądałam!
I tak samo dobrze mieć staniki z coraz większą miską, bo pewnego dnia zakładasz swój i widzisz, że biust zaczyna się wylewać od góry. Ja kupiłam na promocji karmniki większe o 2 literki - myślałam że będą na po porodzie, ale pasują mi już teraz! I dobrze że kupiłam - mam w czym chodzić... ale boję się pomyśleć co to będzie za miesiąc-dwaja mam mega wielkie cycki (bo gruba jestem) to juz większych staników nie produkują
serio!!! Oby mi nie urosły ... a brzuchol to chyba na sam koniec u mnie - mam swój tłuszczowy
-
Lunitari wrote:Dostałam czopki Salofalk czyli to co brałam wcześniej, w drugim trymestrze są bezpieczne, a nie było wyjścia bo krwawilam i nie były to hemoroidy. Miesiąc brałam i mogłam odstawić.LAURA
-
StaraczkaNika wrote:Tak - brzucho wychodzi koło 17 tyg i to na zasadzie że patrzysz w lustro i aaaa, co to jest?! Wczoraj tak nie wyglądałam!
I tak samo dobrze mieć staniki z coraz większą miską, bo pewnego dnia zakładasz swój i widzisz, że biust zaczyna się wylewać od góry. Ja kupiłam na promocji karmniki większe o 2 literki - myślałam że będą na po porodzie, ale pasują mi już teraz! I dobrze że kupiłam - mam w czym chodzić... ale boję się pomyśleć co to będzie za miesiąc-dwaLAURA -
Ja to trochę próbuję cwaniakować bo zapisałam się na poniedziałek do gina na NFZ. Chodziłam do niej przez 5 lat po recepty na antykoncepcje. Teraz mam plan to wykorzystać by powyciągać trochę skierowań na badania;D Mam nadzieję, że się na mnie nie wypnie (w końcu jestem jej pacjentką), że przychodzę w 10tyg ciąży. Nie moja wina, że wcześniej miejsc nie było
Przyznać się, że mam już kartę ciąży i dr S jako prowadzącego?
Pani gin jest wredna. Jeśli nie aż tak z charakteru to z wyglądu na pewno -
Ciasteczko77 wrote:Nie strasz mnie
ja mam mega wielkie cycki (bo gruba jestem) to juz większych staników nie produkują
serio!!! Oby mi nie urosły ... a brzuchol to chyba na sam koniec u mnie - mam swój tłuszczowy
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Czara, ale ten Was Francis cudny! Muszę zgapić ten pomysł z matą
Z tymi stanikami do karmienia to ja np. się wkopałam, kupiłam rozmiar jak w ciąży a teraz wszystkie są: a) przed karmieniem sporo za małe b) po karmieniu za duze! Jak żyć?
I tak cały dzień chodzę w piżamie jak jakaś patolożka
No i wraca temat wizyty kontrolnej, nie wiem, jak zgrabnie podziękować. Na bank żaden z doktorów prezentu nie przyjmie.
Czy ktoś wizytuje też w Gamci 4.10?
Gameta Gdynia od 2016 r. -
Aśka32 wrote:To ja mam teraz F a potem będę z Niką w bandzie gigantocycych
Ja mam teraz takie duze D chociaz ju mi sie wylewa bokami z cycka więc trzymam ile sie da żeby pocekac az urosą i kupie wiekszy stanik bo kupilam 2 w sierpniu i szkoda mi kasy znowu na wieksze.chociaz...mysle ze niedlugo nie bede miala wyjscia:DLAURA -
Hesu jak Wam Zazdroszczę
ja miałam małe B, w ciąży nic nie urosło,.a teraz to chyba mam nie więcej niż A
Dupa wieksza została po ciąży, a cycki nie buuuu..Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Lunitari, Lena dołączam do Was - też mam B i marzę by chociaż wzrosło do C
Póki co efekt taki, że moje B jest solidnie wypełnione. Wcześniej bywały luzy...
Zawsze sobie tłumaczyłam, że przy moim wzroście i wadze większe byłyby nieproporcjonalne, ale wiadomo jak to jest jak się nie ma co by się chciało to się szuka usprawiedliwienia -
nick nieaktualny
-
Kinga, temperatura jeszcze nie poleciała wiec te plamienia nie musza zwiastować @!
Czara, Franek jaki elegancikprodukują już takie małe jeansy?
Halasianko, toc Ty małego giganta urodziłaś! A leżenie na pewno nie pomaga w trzymaniu wagi, ale tak jak mówisz, teraz najważniejsze jest zdrowie maleństwa. Ja już swoich obcisłych jeansów nawet nie przymierzam. Do ludzi wychodzę tylko w spodniach bawełnianych, albo boyfriendach które wcześniej nosiłam z paskiemMuszę sobie jakieś domowe spodnie kupić, może właśnie z tej promki w hm.
Pini, korzystaj z NFZ bo w końcu zabierają na to gruba kasę z każdej Twojej wypłaty! Ja sie przyznałam do drugiej karty strasznemu dr Ś., a jego to obleciało i stwierdził, ze i tak woli założyć swoją, bo wie gdzie co ma wpisaćA może po prostu powiedz swojej gince, ze leczyłas sie w klinice i miałaś tam wizytę kontrolna? Ja raczej nie mowię swojemu lekarzowi, ze potrzebuje konkretnych badań, bo i tak zleca wiekszosc tych samych co dr Ś.
Do wielkocycychmoja bratowa przed ciąża miała D-E przy rozmiarze ubrań 34/36! Teraz po dwójce dzieci ma B wiec jest dla Was nadzieja
tylko zastanawiam sie jak takie zmniejszone cycki wyglądają bez stanika
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lenonki wrote:Kinga, temperatura jeszcze nie poleciała wiec te plamienia nie musza zwiastować @!
Czara, Franek jaki elegancikprodukują już takie małe jeansy?
Halasianko, toc Ty małego giganta urodziłaś! A leżenie na pewno nie pomaga w trzymaniu wagi, ale tak jak mówisz, teraz najważniejsze jest zdrowie maleństwa. Ja już swoich obcisłych jeansów nawet nie przymierzam. Do ludzi wychodzę tylko w spodniach bawełnianych, albo boyfriendach które wcześniej nosiłam z paskiemMuszę sobie jakieś domowe spodnie kupić, może właśnie z tej promki w hm.
Pini, korzystaj z NFZ bo w końcu zabierają na to gruba kasę z każdej Twojej wypłaty! Ja sie przyznałam do drugiej karty strasznemu dr Ś., a jego to obleciało i stwierdził, ze i tak woli założyć swoją, bo wie gdzie co ma wpisaćA może po prostu powiedz swojej gince, ze leczyłas sie w klinice i miałaś tam wizytę kontrolna? Ja raczej nie mowię swojemu lekarzowi, ze potrzebuje konkretnych badań, bo i tak zleca wiekszosc tych samych co dr Ś.
Do wielkocycychmoja bratowa przed ciąża miała D-E przy rozmiarze ubrań 34/36! Teraz po dwójce dzieci ma B wiec jest dla Was nadzieja
tylko zastanawiam sie jak takie zmniejszone cycki wyglądają bez stanika
hahah
Tu zapowiada sie to samo skoro moja mała teraz ma 7.6 cm a powinna miec 6,5 haha:D no cóz:D
Ja w 1 ciazy przytylam 28 kg ale startowalam z wagi 10 kg mniejszej niz teraz...obiecalam sobie ze nie przytye tylel w 2 ciazy i co z moich planow? zapisalam sie na joge i planowalam cwiczyc , spacery itd a zycie ma swój plan na mnie więc znowu będed spasioną fokąco zrobic:D
LAURA -
Lenonki wrote:Kinga, temperatura jeszcze nie poleciała wiec te plamienia nie musza zwiastować @!
Eh, chciałabym Lenonki. Swoją drogą, ja małe mam B, więc rozmiarem zdecydowanie nie szaleję.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!