Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hałasianka wrote:No właśnie Nika to jak miesiąc albo gorzej... Boli mnie brzuch strasznie, nie spałam cała noc.. Ogólnie masakra... Moja mama zabiera starsza córkę na weekend bo ona to widzi i też płacze...
Poniedziałek, 15:00 to już za 77 godzin! -
Marzenka, superancka beta!!!
Najwyżej w poniedziałek dorobisz proga, bo pewnie betę też będziesz jeszcze sprawdzała? Czy należysz do tych mniej panikujących?
Taka jedna, kciuki za dzisiejszą wizytę u Ś.
Dziewczyny, jakby co, to zwolniłam termin u Ś. na najbliższy poniedziałek wieczorem. Pójdę sobie później do Czecha, bo muszę przedłużyć zwolnienie i przy okazji poznam kolejnego przywoływanego tutaj lekarzaCzy Gameta już korzysta z elektronicznego systemu zwolnień, czy nadal wypisują ręcznie?
taka_jedna lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
A ja wczoraj pooglądałam w Klifmedzie słynnego doktora P. Jaki on dziewczęcy!
Miałam tam wczoraj KTG, razem zeszło 2 h, to miałam czas na obserwacje.
-
Lenonki sprawdzę betę w poniedziałek jeszcze
Jeśli chodzi o l4 to nadal ręcznie wypisują w Gamecie, brałam tydzień temu więc jestem na bieżącoLenonki lubi tę wiadomość
-
Marzenka, gratuluję :* Super wynik! Może dwa..?
Hałasianka, trzymaj się jakoś... Wiem, że jest Wam cholernie ciężko, ale
Mam nadzieję, że jednak się nie potwierdzi ta diagnoza. A jeśli tak, to - nie pierwszy to przypadek - w dzisiejszych czasach medycyna jest na takim poziomie, że przywraca w takich przypadkach pełne zdrowie. Na pewno traficie w najlepsze ręce :*
My dzisiaj do neurologa. Drże ze strachu.Hałasianka, Marzenka85 lubią tę wiadomość
Gameta Gdynia od 2016 r. -
Marzenka piękna beta gratulacje
Lenonki ja słyszałam, że zwolnienia elektroniczne wchodzą od 1 grudniaMarzenka85 lubi tę wiadomość
-
Lenonki my już po wizycie. Kubuś waży 1817 i ma 27,82 cm
Dr mówi,że wszystko prawidłowo. Wizyta bardzo miła i dr miał dobry humor
teraz zabieram się za prasowanie ubranek. Moja siostra i teściowa już dużo wyprasowały, ale i tak zostało tego jeszcze tyle, że muszę to już skończyć póki mam jeszcze jakieś siły
Maluch już ułożył się głową w dół. Teraz wiem, że kopie mnie po żebrach i dlatego nie mogę
oddychać.
Hałasianka Kochana bądź dobrej myśli. Musi być dobrze
Marzenka gratulacje
Aśka32, Hałasianka, Lenonki, Marzenka85, kinga27.30 lubią tę wiadomość
2012 - początek starań
2014-2016 beznadziejni lekarze
styczeń 2017-początek z Gametą
marzec 2017- usuwany polip
maj-sierpień 2017- 4 nieudane IUI
październik 2017- usuwane torbiele z jajnika ENDOMETRIOZA
styczeń 2018- usunięta TARCZYCA (podejrzenie nowotworu)
kwiecień 2018- IUI
08.01.2019 Zostałam mamą Kubusia
Styczeń 2023 puste jajo płodowe 😔
17 styczeń 💔
Październik 2024 start IVF
28. 10.23 stymulacja
08. 11.24 punkcja 5🥚
13. 11.24 transfer bl. 3.2.2
18.12.24 żegnaj słoneczko 7t4d 💔
Marzec 2025 start 2 IVF
Kwiecień 2025 nie udało sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zrobiła mi się na zewnętrznych wargach sromowych (przepraszam za precyzję
) taki guzek niewielki , za bardzo nie boli przy ucisku. Wydaje mi się, że kiedyś miałam już taki i sam mi znikł . Coś z tym zrobić można ?
-
nick nieaktualnyAnnMari wrote:Dziewczyny, zrobiła mi się na zewnętrznych wargach sromowych (przepraszam za precyzję
) taki guzek niewielki , za bardzo nie boli przy ucisku. Wydaje mi się, że kiedyś miałam już taki i sam mi znikł . Coś z tym zrobić można ?
na opryszczkę to nie wyglada (nie swędzi) - jak jakiś pryszcz ?
Ann - potrzebujesz dupka? Mi kazali odstawić i mam arsenał -
Opryszczka to właśnie nie jest, to jest jedna kulka, która ani nie boli ani nie swędzi.
Gruczoły możliwe się jakieś zatkały i stan zapalny powstał. Taki jakby pryszcz/kaszak.
Ciasteczko dziękuję , Mąż odebrał receptę i już kupiłamCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
dobra Ann powiedzmy to sobie wprost - to jest syf
nie ma innej rady, musisz dziada wycisnąć. a wiem bo w swym długim żywocie miałam 3 razy takiego, wyciskała mi siostra (ta to ma ze mną życie
), z czego ma radochę do tej pory
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
AnnMari, mi tez kilka razy zdażyło sie takie zgrubienie, ale miedzy jednymi, a drugimi wargami. Zniknęło samo po kilku dniach
Dziewczyny, prośba o poradę. Wczoraj pierwszy raz czułam wibracje w dole brzucha, powtórzyły sie kilkanaście razy. To były takie jakby motylki przez kilka sekund, czyli coś co być może powinnam czuć zanim pojawiły sie kopniaki, ale wyraźnych ruchów było bardzo mało. Dzisiaj jeszcze w ogóle nie czułam małego, ale od rana jestem w ruchu, wiec mam nadzieje, że śpi i uaktywni sie po obiedzie jak trochę poleze. Chyba nie ma sie czym martwić, co?PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Kuźwa ten stres to jest jakaś tragedia... Boli mnie całe podbrzusze od rana a mała NON STOP się tak wierci w środku jak nigdy... Na pewno to przez stres i adrenalinę. Wypiłam już melise ale to nic nie daje...
Nawet jak na chwilę się wyłącze to ona się ruszy i każdy jej ruch mi przypomina wszystko i płacz znowu wraca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 17:22
LAURA -
Hałasianko, nie wyobrażam sobie, co musisz teraz czuć. Trzymajcie się i bądźcie dzielni dla Waszej Małej Kruszynki
Dobrze, że udało się zorganizować Tobie tak szybko ta wizytę
Marzenka, cudowna wiadomośćsię zadziało
Teraz już MUSI być dobrze
Taka_jedna, to teraz już od czasu do czasu dostaniesz też w przeponęFajnie, że wszystko dobrze, tylko się cieszyć
Eszkilu, jak po wizycie u neurologa?taka_jedna lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Aśka, HanaMontana, AnnMari, pozwólcie że się Was spytam, bo chyba gdzieś mi umknęło... a jesteście troszkę dalej niż ja.
Czy Wy już jesteście zapisane na prenatalne?
Wgl! u mnie dzisiaj 7+0Lenonki, Zola89, Lunitari, Aśka32 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Hałasianka, dziecku udziela się niepokój i dlatego fika. No i sama widzisz że malutka jest pełna energii i może szaleć cały dzień - zupełnie nie jak dziecko z chorym serduszkiem. Mam nadzieję, że zła diagnoza się nie potwierdzi i wszystko będzie dobrze.