X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • Inesss87 Debiutantka

Wysłany: 23 czerwca, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek…:) wrote:
    No u mnie nie stety kolejny raz się nie udało ….
    Przytulam 🥺
    Wiem przez co przechodzisz… tak bardzo bym chciała żeby każda z Nas doświadczyła tego CUD- u 🫶🏻trzymam mocno kciuki za Ciebie🙌🏻🫶🏻

• Ladybug Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie to idę do psychoterapeuty i czekam na okres jeszcze Połać mi nic nie odpisał a dzwoniłam do gamety to pracuje i pieniądze mają więc to tak wygląda u mnie normalnie pisząc to łzy mi tak lecą że szok już miałam nadzieję że się uda .
    Mój mąż jest przeciwny tym badaniom immunologicznych a jak pytałam ostatnio Połacia to powiedział żebym nie robiła nic z tych badań….
    Zdecydowanie pomoc kogoś z zewnątrz na pewno nie zaszkodzi. Bardzo bardzo mi przykro. U mnie każda z 4 porażek bardzo bolała, wręcz coraz bardziej. Miałam wrażenie, że dziewczyny przychodzą na forum, zaciążają, idą w kolejny etap, a ja jestem ciągle tutaj...
    Połać jest dobrym, empatycznym lekarzem, który na prawdę chce pomóc - ja to czułam, Elza podobnie.
    W mojej poprzedniej klinice, w Salve, wszystkim z marszu dawali encorton 10mg - w razie gdyby były wyższe komórki NK i cross-match. Gdy będziesz sie czuła na siłach i zdecydujesz dalej walczyć, zapytaj Połacia czy pozwoli Ci spróbować z tym lekiem.
    Wierzę, że jesteś już blisko celu. Poukładaj sobie to wszystko w głowie i wróć z nową energią ❤️

Inesss87 lubi tę wiadomość

Ona '87 -> AMH 5,87
    On '85 -> niskie parametry nasienia
    I stymulacja i I transfer = sukces -> 2021r ur. córka
    age.png

starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    histeroskopia - lekki stan zapalny -> wyleczony
    szczepienia, poza tym immuno ok, kariotypy też
    ---
    12.2024 - stymulacja: (od 2dc) menopur 225jm (od 6 dc) menopur 225jm +orgalutran 0,25mg, (od 9 dc) menopur 300jm + orgalutran 0,25mg
    Pick-up -> 12 dojrzałych komórek -> 10 zapłodnionych [HBA-IMSI] -> 7 blastocyst -> PGT-A -> 4 prawidłowe
    24.02 transfer ❌
    23.05 transfer - 6dpt: 37,10; 8dpt: 105; 11dpt: 448

---
    preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam, Połać jest naprawdę empatyczny.
    Ja robiłam immuno ogólnie zanim wg poszliśmy do kliniki, potem po 3 nieudanym transferze miałam jeszcze drugą konsultację z tą immuno z Gdyni
    W każdym razie zawsze brał na poważnie to co oni mówili, mimo że wiadomo jak to z immuno - statystyka pokazuje że dowodów nie ma że to działa
    U mnie koniec końców chyba wina było przewlekle zapalenie endo. Dopiero po histero, kolejnej biopsji, kolejnej mocnej dawce antybiotyków się udało. Ale czy to nie była kwestia szczęście i odpowiedniego zarodka? Albo tego że to był cykl naturalny? Diabli wiedzą
    Pamiętaj że terapia należy Ci się w klinice z NFZ - ja korzystałam i byłam z mężem raz czy dwa u tej pani w klinice.
    Ale naprawdę wiem jakie to wszystko potrafi być frustrujące

Motylek…:), Inesss87 lubią tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Motylek…:) Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Potwierdzam, Połać jest naprawdę empatyczny.
    Ja robiłam immuno ogólnie zanim wg poszliśmy do kliniki, potem po 3 nieudanym transferze miałam jeszcze drugą konsultację z tą immuno z Gdyni
    W każdym razie zawsze brał na poważnie to co oni mówili, mimo że wiadomo jak to z immuno - statystyka pokazuje że dowodów nie ma że to działa
    U mnie koniec końców chyba wina było przewlekle zapalenie endo. Dopiero po histero, kolejnej biopsji, kolejnej mocnej dawce antybiotyków się udało. Ale czy to nie była kwestia szczęście i odpowiedniego zarodka? Albo tego że to był cykl naturalny? Diabli wiedzą
    Pamiętaj że terapia należy Ci się w klinice z NFZ - ja korzystałam i byłam z mężem raz czy dwa u tej pani w klinice.
    Ale naprawdę wiem jakie to wszystko potrafi być frustrujące

O tego to nawet nie wiedziałam że jest w klinice terapia i że mogę skorzystać … niech tylko ten Połać się odezwie jak nie to jutro będę dzwonić ale normalnie wprost zapytać i powiedzieć że chce skorzystać z pomocy psychologa bądź kogoś takiego ?? Ja już tyle innych badań w tamtym roku miałam co prawda nie immulogicznych że już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć najgorsze to jest fakt kolejnej stymulacji tych leków jakoś to mnie zawsze przeraża inaczej jak są zarodki i wiem że raz się nie uda dobra idę na kolejny transfer … ale ile można tego wszystkiego znosić 🙈

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po prostu zadzwoniłam na rejestrację i powiedziałam że chce skorzystać ze spotkania z psychologiem w ramach programu.
    Co prawda w ramach programu miałam tylko 2 transfery, bo my zaczynaliśmy in vitro z łódzkim programem - ale miałam odpowiedź NFZ że mi się i tak należy. Wysłałam im to i nie robili problemu
    Ale jak ktoś jest tak od punkcji w programie to w ogóle na lajcie was zapiszą bo muszą

Myślę że każda z nas będzie Ci podpowiadać inne badania, które akurat jej pomagały. U mnie to ta biopsja endo jednak myślę

Ladybug, Inesss87 lubią tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Ladybug Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tego to nawet nie wiedziałam że jest w klinice terapia i że mogę skorzystać … niech tylko ten Połać się odezwie jak nie to jutro będę dzwonić ale normalnie wprost zapytać i powiedzieć że chce skorzystać z pomocy psychologa bądź kogoś takiego ?? Ja już tyle innych badań w tamtym roku miałam co prawda nie immulogicznych że już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć najgorsze to jest fakt kolejnej stymulacji tych leków jakoś to mnie zawsze przeraża inaczej jak są zarodki i wiem że raz się nie uda dobra idę na kolejny transfer … ale ile można tego wszystkiego znosić 🙈
    Tak jak pisze Elza - dzwoń na rejestrację, nie musisz informować o tym Połacia, on ma się zająć Twoim dobrostanem fizycznym :)

Motylek…:), Inesss87 lubią tę wiadomość

Ona '87 -> AMH 5,87
    age.png

starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    ---
    12.2024 - stymulacja: (od 2dc) menopur 225jm (od 6 dc) menopur 225jm +orgalutran 0,25mg, (od 9 dc) menopur 300jm + orgalutran 0,25mg
    Pick-up -> 12 dojrzałych komórek -> 10 zapłodnionych [HBA-IMSI] -> 7 blastocyst -> PGT-A -> 4 prawidłowe
    24.02 transfer ❌

---
    preg.png
  • zosiaaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam co dziewczyny napisały, Połać wie co robi i mimo że z tą immuno to jedna wielka zagadka, to nie neguje jej jakoś szczególnie. Mi samej proponował że jakbym się uparła w to iść, to on mnie pokieruje do Malinowskiego. Dla mnie ruszanie immuno, to już byłoby po prostu za dużo.

Ja przed trzecim transferem, tym udanym, miałam histeroskopię, na której wyszedł bezobjawowy stan zapalny, przeleczony antybiotykami.

Ladybug, Inesss87, Motylek…:) lubią tę wiadomość

Starania od 2017r.
    01.2022r. pierwsza wizyta Gameta Rzgów
    05.2022r. FET: 4AB beta 0
    06.2022r. FET: 4CC beta 0
    10.2022r. histeroskopia: przewlekły stan zapalny endometrium
    03.2023r. FET: 4CC
    beta 10dpt: 253,8 mlU/ml
    beta 12dpt: 799,7 mlU/ml
    41+2 CC 4180g 60cm 10 pkt ♥️

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiaaaa wrote:
    Potwierdzam co dziewczyny napisały, Połać wie co robi i mimo że z tą immuno to jedna wielka zagadka, to nie neguje jej jakoś szczególnie. Mi samej proponował że jakbym się uparła w to iść, to on mnie pokieruje do Malinowskiego. Dla mnie ruszanie immuno, to już byłoby po prostu za dużo.

Ja przed trzecim transferem, tym udanym, miałam histeroskopię, na której wyszedł bezobjawowy stan zapalny, przeleczony antybiotykami.
    No to ja właśnie miałam tak przed 4tym udanym. On mi robił histero - mówił że może mieć wysłać do matki Polki jak nie mamy kasy, ale uznałam że wolę żeby on mnie obejrzał. I mimo że endo wyglądało mu idealnie to potem jak dostałam wyniki histpatu to stan zapalny był, dał dwa mocne antybiotyki na 10 albo 14 dni. Histero miałam w sierpniu, potem miesiąc chyba wyniki, te leki, październik transfer nr 4 na naturalnym cyklu i jakimś cudem się udało

Motylek…:), Ladybug, Inesss87 lubią tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Ladybug Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    No to ja właśnie miałam tak przed 4tym udanym. On mi robił histero - mówił że może mieć wysłać do matki Polki jak nie mamy kasy, ale uznałam że wolę żeby on mnie obejrzał. I mimo że endo wyglądało mu idealnie to potem jak dostałam wyniki histpatu to stan zapalny był, dał dwa mocne antybiotyki na 10 albo 14 dni. Histero miałam w sierpniu, potem miesiąc chyba wyniki, te leki, październik transfer nr 4 na naturalnym cyklu i jakimś cudem się udało
    To ja u niego poszłam w biopsję endo, bo się na nią uparłam - sam się zdziwił bo wyszedł stan zapalny. Tez bezobjawowy.
    Widzę, że naprawdę wiele dziewczyn, po takim konkretnym przeleczeniu endometrium, zachodzi w ciąże.
    Ja trochę pogrzebałam w immunologii, ale do końca nie wierzę, że to ona była winna (mam juz dziecko i ciąża była bezproblemowa i wtedy o immuno kompletnie nic nie wiedzialam)- gdyby tak było przebadany zarodek dałby chociaż biochema - organizm w trymiga by go nie zwalczył, a u mnie było zawsze <0,2. Robiłam szybko bety w 6/7 dpt, po to by zobaczyć czy w ogóle coś się dzieje. I działo się nic - bo endometrium nie przyjmowało zarodka.

Ona '87 -> AMH 5,87
    age.png

starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    ---
    24.02 transfer ❌

---
    preg.png

Wysłany: 24 czerwca, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam zapisałam się dziękuję dziewczyny za podpowiedź bo nawet nie wiedziałam że taka pomoc nam się należy …. Jak dzwoniłam wczoraj do psychoterapeuty żeby iść prywatnie to terminy na sierpień i 400 zł pierwsze spotkanie ….

Elza1234, Inesss87 lubią tę wiadomość

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam zapisałam się dziękuję dziewczyny za podpowiedź bo nawet nie wiedziałam że taka pomoc nam się należy …. Jak dzwoniłam wczoraj do psychoterapeuty żeby iść prywatnie to terminy na sierpień i 400 zł pierwsze spotkanie ….
    No i super że się udało. Skoro mamy możliwość korzystać z NFZ to why not
    Wystarczająco dużo kasy już wydałyśmy na to wszystko.
    Ja przy 40 tys przestałam liczyć 🙈

Inesss87, Motylek…:), Ladybug lubią tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Inesss87 Debiutantka

Wysłany: 24 czerwca, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie samo zdanie jak dziewczyny wyżej! Polać mimo iż jest specyficzny- widać że chce pomocy że mi zależy. Mi też nigdy nie odradzał immunologii- miał świadomość że pójście w immuno otwiera kolejny worek z pieniędzmi, więc kazał mi się chwilę wstrzymać, sam wyszedł z inicjatywą że jak się po raz kolejny nie uda to pomoże mi z szybkim terminem do prof Malinowskiego.
    Ja miałam 5 transferów, jedna ciąża Biochem- kolejne bety zawsze <0,2 nic nie drgnęło.
    W końcu sama zapytałam czy może czasem nie jest to kwestia stanu zapalnego edno- pomyślał, pomyślał i koniec końców otrzymałam skierowanie do Medeoru na histero ( wspomniałam że już kasy na prywatną nie mam, więc bez problemu skierował mnie do siebie do szpitala, do dr Lewego - bo jak powiedział jemu w histero wierzy i na pewno zrobi to dobrze). Jak się później okazało rozmiawla osobiście z dr Lewym, powiedział na czym mu zależy w czasie diagnostyki. Okazało się mam stan zapalny Endo i polipy- mocne antybiotyki, w między czasie wyszła mi trombofilia więc myślę że u mnie dwie odkryte jednostki chorobowe - dobre leczenie i się udało.
    Polać jest mega empatyczny, wyrozumiałay - ja jak u niego w gabinecie płakałam po każdym nieudanym transferze to czułam jego wsparcie, czekał aż się wypłacze i określał dalszy plan, choć przy 5 transferze i my wyczuliśmy już jego frustrację, zresztą sam powiedział, że za długo to trwa. Po udanym transferze jego radość była chyba większa niż Nasza 😉bardzo mnie to ujęło i utwierdziło, że jemu naprawdę bardzo zależało na tym aby się udało!
    Ściskam i trzymam kciuki.

Motylek…:), Ladybug lubią tę wiadomość

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u nas też czułam, że jest szczęśliwy jak na wizycie było serduszko.
    I fajnie, że załatwił na medeorze histero. Nam akurat tego nie proponował - ale może to kwestia tego że powiedzieliśmy, że to ostatnia rzecz na którą możemy wydać kasę jeszcze. Ale nie czułam że naciska że to musi być u nich

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png

Wysłany: 24 czerwca, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesss87 wrote:
    Mam takie samo zdanie jak dziewczyny wyżej! Polać mimo iż jest specyficzny- widać że chce pomocy że mi zależy. Mi też nigdy nie odradzał immunologii- miał świadomość że pójście w immuno otwiera kolejny worek z pieniędzmi, więc kazał mi się chwilę wstrzymać, sam wyszedł z inicjatywą że jak się po raz kolejny nie uda to pomoże mi z szybkim terminem do prof Malinowskiego.
    Ja miałam 5 transferów, jedna ciąża Biochem- kolejne bety zawsze <0,2 nic nie drgnęło.
    W końcu sama zapytałam czy może czasem nie jest to kwestia stanu zapalnego edno- pomyślał, pomyślał i koniec końców otrzymałam skierowanie do Medeoru na histero ( wspomniałam że już kasy na prywatną nie mam, więc bez problemu skierował mnie do siebie do szpitala, do dr Lewego - bo jak powiedział jemu w histero wierzy i na pewno zrobi to dobrze). Jak się później okazało rozmiawla osobiście z dr Lewym, powiedział na czym mu zależy w czasie diagnostyki. Okazało się mam stan zapalny Endo i polipy- mocne antybiotyki, w między czasie wyszła mi trombofilia więc myślę że u mnie dwie odkryte jednostki chorobowe - dobre leczenie i się udało.
    Polać jest mega empatyczny, wyrozumiałay - ja jak u niego w gabinecie płakałam po każdym nieudanym transferze to czułam jego wsparcie, czekał aż się wypłacze i określał dalszy plan, choć przy 5 transferze i my wyczuliśmy już jego frustrację, zresztą sam powiedział, że za długo to trwa. Po udanym transferze jego radość była chyba większa niż Nasza 😉bardzo mnie to ujęło i utwierdziło, że jemu naprawdę bardzo zależało na tym aby się udało!
    Ściskam i trzymam kciuki.

Zobaczcie jak to jest każda z nas jest inna ma inne problemy jak to możemy na takiej grupie się dowiedzieć różnych rzeczy …. Ja wczorajszy dzień przepłakałam w jacuzzi z którego nie korzystałam wcześniej bo Połać i położna w trackie transferu powiedzieli że przez najbliższe 9 miesięcy zero gorących kąpieli itp itd dobrze że jacuzii głośno chodzi to sąsiedzi nie słyszeli musiałam odreagować puścił ostatni czas …. Więc teraz wizyta u lekarza gdzie jeszcze oczywiście nie oddzwonił jutro będę dzwonić do niego i zaczynam od nowa….

• Ladybug Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie jak to jest każda z nas jest inna ma inne problemy jak to możemy na takiej grupie się dowiedzieć różnych rzeczy …. Ja wczorajszy dzień przepłakałam w jacuzzi z którego nie korzystałam wcześniej bo Połać i położna w trackie transferu powiedzieli że przez najbliższe 9 miesięcy zero gorących kąpieli itp itd dobrze że jacuzii głośno chodzi to sąsiedzi nie słyszeli musiałam odreagować puścił ostatni czas …. Więc teraz wizyta u lekarza gdzie jeszcze oczywiście nie oddzwonił jutro będę dzwonić do niego i zaczynam od nowa….
    Oby to już ostatni raz 🫂
    Trzymaj się kochana!

Motylek…:) lubi tę wiadomość

Ona '87 -> AMH 5,87
    age.png

starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    ---
    24.02 transfer ❌

---
    preg.png
  • Muczylando Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    No i super że się udało. Skoro mamy możliwość korzystać z NFZ to why not
    Wystarczająco dużo kasy już wydałyśmy na to wszystko.
    Ja przy 40 tys przestałam liczyć 🙈
    Ja też już nie liczę. Boli wydana ilość pieniędzy, piękny Mercedes już mógłby stać pod domem. A ktoś jeszcze przyjdzie i powie "czemu jeździcie złomem? Przecież zarabiacie dużo? Czemu nie weźmiecie ekipy do remontu tylko samemu? A przecież teraz in vitro za darmo to jak to tak?" 😂 Zazdro, też bym chciała żyć w tej uroczej nieświadomości.

👩94👦87. Starania od 2018, klinika od 2024
    🍀I procedura:
    🐮07/04 - punkcja, 5❄️
    ❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) cb 4+3
    ❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG)
    ❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin) cb 4+2
    ❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki)
    2025:
    ❌01/08 - V FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin, accofil) cb 5+0
    ❌02/03 - histeroskopia i biopsja, CD138+++ >10/10,
    🍀II procedura:
    🐮03/13 punkcja, 4❄️
    ❌04/14 biopsja kontrolna, CD138++5-10/10, CD56 <5%🆗
    ❌06/20 biopsja kontrolna, CD138+<5/10

❌KIR: Bx ➕2DS2
    PAI-1, mthfr - homo
    ❌Tężyczka
    ❌Niedoczynność tarczycy
    Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp, ana2, asa 🆗
    AMH 2.6-3.6 🆗

"Odwaga bycia nielubianym to odwaga bycia wolnym."
  • Nowa31 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muczylando wrote:
    Ja też już nie liczę. Boli wydana ilość pieniędzy, piękny Mercedes już mógłby stać pod domem. A ktoś jeszcze przyjdzie i powie "czemu jeździcie złomem? Przecież zarabiacie dużo? Czemu nie weźmiecie ekipy do remontu tylko samemu? A przecież teraz in vitro za darmo to jak to tak?" 😂 Zazdro, też bym chciała żyć w tej uroczej nieświadomości.

Bardzo dużo ludzi myśli że in vitro skoro jest refundowane to jest za darmo 🫣 pamiętam jak rozmawiałam ze swoją lekarka rodzinną jak wystawiała mi l4 , sama myślała że jest wszystko za darmo , ja jej wytłumaczyłam że nic bardziej mylnego . 🫣

💁‍♀️32
    Amh - 3,01
    Kariotyp - 🆗
    👨‍💼32
    Morfologia nasienia 2%
    Kariotyp 🆗

2014 - 👧 naturalnie

25.03.2025 - zaczynamy stymulację 💉
    29.03.2025 - pierwszy podgląd 🥚🥚
    01.04.2025 - drugi podkład 🥚
    04.04.2025 - kolejny podgląd 🥚🥚
    08.04.2025 - punkcja
    Punkcja -28 komórek - 16 🥚 - 15❄️- 1❄️💔💔
    I IVF - ❌
    II IVF - lipiec 🙏🙏
    22.07.2025- podgląd 🥚🥚
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urodziłam dziś dziewczyny ♥️

Ladybug, Muczylando, Inesss87, Małabuźka, agnes175 lubią tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Ladybug Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Urodziłam dziś dziewczyny ♥️
    Gratulacje!!!!!
    Pięknego macierzyństwa. Daj znać za jakiś czas co u Was ❤️❤️❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 12:00

Elza1234, Motylek…:) lubią tę wiadomość

Ona '87 -> AMH 5,87
    age.png

starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    ---
    24.02 transfer ❌

---
    preg.png

Wysłany: 25 czerwca, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybug wrote:
    Gratulacje!!!!!
    Pięknego macierzyństwa. Daj znać za jakiś czas co u Was ❤️❤️❤️
    To już 😁gratulacje 😊

‹‹ 1254 1255 1256 1257 1258
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ