X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • Motylek…:) Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie takimi rzeczami nie zaplątywałam głowy jedynie co mi lekarz mówił to zarodki dobrej jakości, a czy ma się udać czy nie to ja wierzę, że gdzieś tam na górze jest napisane co mi jest dane ….

Małabuźka, Elza1234 lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 czerwca, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małabuźka wrote:
    Hej ja już po wizycie, 12 czerwca transfer🤞, od jutra 2x1 cyclogest i duphaston dziś też robiłam badanie proga i wyszło mi 0.05 ale nie wiem czy to dobrze czy nie Zobaczymy co Pani dr. powie na wizycie choć mam jeszcze zrobić badanie dzień przed transferem. Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze
    .

Powodzenia dzisiaj trzymam mocno kciuki ☺️

Małabuźka lubi tę wiadomość

• Małabuźka Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już z moją blastka jestem spowrotem w domku zobaczymy co los przyniesie nam 🤞😉za 10 dni Bhcg🤞🤞🤞

Elza1234, Motylek…:), Ladybug lubią tę wiadomość

29lat
    2 ciąże pozamaciczne
    Brak jajowodów
    09.23r - 1IVF
    3.10.23 - punkcja
    5 ❄️❄️❄️❄️❄️
    31.10.23 transfer FET
    6.11.23 ⏸️
    10.11.23 bhcg 342🙏
    1.12.23 mamy ❤️
    Testy Sanco będzie synek
    5.07.2024 👣 Marcelek ❤️

Wysłany: 12 czerwca, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małabuźka wrote:
    Ja już z moją blastka jestem spowrotem w domku zobaczymy co los przyniesie nam 🤞😉za 10 dni Bhcg🤞🤞🤞

No ja też jestem w domku …. Kto ci robił transfer ??daleko masz do Łodzi ??to w dzień ojca będziemy robić Bhcg ??również trzymam mocno kciuki 🤞😊 ja ledwo wyjechałam i sms z kliniki że proszą o kontakt a chodziło o to że im nie powiedziałam jaki mam wynik progesteronu a oni nie pytali i musiałam wysyłać SMS-a lekarzowi 🙈

Ladybug, Małabuźka lubią tę wiadomość

• Ladybug Autorytet

Wysłany: 13 czerwca, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - trzymam kciuki za dobre wieści 🤞🤞🤞
    Niech Wam szybko minie czas do testowania!

Małabuźka, Motylek…:) lubią tę wiadomość

Ona '87 -> AMH 5,87
    On '85 -> niskie parametry nasienia
    I stymulacja i I transfer = sukces -> 2021r ur. córka
    ---
    starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    histeroskopia - lekki stan zapalny -> wyleczony
    szczepienia, poza tym immuno ok, kariotypy też
    ---
    12.2024 - stymulacja: (od 2dc) menopur 225jm (od 6 dc) menopur 225jm +orgalutran 0,25mg, (od 9 dc) menopur 300jm + orgalutran 0,25mg
    Pick-up -> 12 dojrzałych komórek -> 10 zapłodnionych [HBA-IMSI] -> 7 blastocyst -> PGT-A -> 4 prawidłowe
    24.02 transfer ❌
    leczenie endo
    23.05 transfer - 6dpt: 37,10; 8dpt: 105; 11dpt: 448 🤞🤞🤞
  • Małabuźka Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek…:) wrote:
    No ja też jestem w domku …. Kto ci robił transfer ??daleko masz do Łodzi ??to w dzień ojca będziemy robić Bhcg ??również trzymam mocno kciuki 🤞😊 ja ledwo wyjechałam i sms z kliniki że proszą o kontakt a chodziło o to że im nie powiedziałam jaki mam wynik progesteronu a oni nie pytali i musiałam wysyłać SMS-a lekarzowi 🙈
    Ja mam 130 km do kliniki a transfer robiła Dr. Stróżycka-Banach No to ja też trzymak kciuki oby i Tobie się udało 😍💪🤞🤞🤞

Motylek…:) lubi tę wiadomość

29lat
    2 ciąże pozamaciczne
    Brak jajowodów
    09.23r - 1IVF
    3.10.23 - punkcja
    5 ❄️❄️❄️❄️❄️
    31.10.23 transfer FET
    6.11.23 ⏸️
    10.11.23 bhcg 342🙏
    1.12.23 mamy ❤️
    Testy Sanco będzie synek
    5.07.2024 👣 Marcelek ❤️
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybug wrote:
    Dziewczyny - trzymam kciuki za dobre wieści 🤞🤞🤞
    Niech Wam szybko minie czas do testowania!
    A jak tam u Ciebie? Miałam właśnie pisać z pytaniem jak tam sytuacja na froncie

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Ladybug Autorytet

Wysłany: 13 czerwca, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    A jak tam u Ciebie? Miałam właśnie pisać z pytaniem jak tam sytuacja na froncie
    Dzięki, że pytasz :)
    18.06 idę na pierwsze USG. Stwierdziłam, że nie chcę się 2x denerwować, także liczę, że doktor zobaczy zarodek w macicy w pakiecie z serduszkiem. To będzie 6w5d, więc jeśli ma być dobrze, to powinnam zobaczyć ❤️
    Poza tym objawów brak, więc sobie czekam ;-) Czasem więcej myślę a czasem udaje mi się zająć czymś pożytecznym.
    A Ty torbę już spakowałaś czy się jeszcze nie możesz zmobilizować? Ja czekałam do terminu porodu z pakowaniem, liczyłam, że skoro nie będę przygotowana, to wcześniej nie urodzę 😂
    No i sprawdziło się - tego samego dnia co spakowałam torbę odeszły mi wody :-)

Motylek…:) lubi tę wiadomość

Ona '87 -> AMH 5,87
    ---
    starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    ---
    12.2024 - stymulacja: (od 2dc) menopur 225jm (od 6 dc) menopur 225jm +orgalutran 0,25mg, (od 9 dc) menopur 300jm + orgalutran 0,25mg
    Pick-up -> 12 dojrzałych komórek -> 10 zapłodnionych [HBA-IMSI] -> 7 blastocyst -> PGT-A -> 4 prawidłowe
    24.02 transfer ❌
    leczenie endo
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybug wrote:
    Dzięki, że pytasz :)
    18.06 idę na pierwsze USG. Stwierdziłam, że nie chcę się 2x denerwować, także liczę, że doktor zobaczy zarodek w macicy w pakiecie z serduszkiem. To będzie 6w5d, więc jeśli ma być dobrze, to powinnam zobaczyć ❤️
    Poza tym objawów brak, więc sobie czekam ;-) Czasem więcej myślę a czasem udaje mi się zająć czymś pożytecznym.
    A Ty torbę już spakowałaś czy się jeszcze nie możesz zmobilizować? Ja czekałam do terminu porodu z pakowaniem, liczyłam, że skoro nie będę przygotowana, to wcześniej nie urodzę 😂
    No i sprawdziło się - tego samego dnia co spakowałam torbę odeszły mi wody :-)
    Myślę że zobaczysz spokojnie ♥️ my też właśnie jakoś tak byliśmy na usg i akcja już była
    Oj ja mam torbę spakowaną od końca kwietnia - jak wróciłam drugi raz ze szpitala. I tak sobie stoi. Teraz w weekend zamierzam mężowi pokazać co i jak w tych torbach (opisałam wszystko jak krowie na rowie 😅)
    W środę Polać wyciąga mi pessar, wczensiej ktg a potem niech się dzieje wola nieba

Ladybug, Motylek…:) lubią tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Ladybug Autorytet

Wysłany: 13 czerwca, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Myślę że zobaczysz spokojnie ♥️ my też właśnie jakoś tak byliśmy na usg i akcja już była
    Oj ja mam torbę spakowaną od końca kwietnia - jak wróciłam drugi raz ze szpitala. I tak sobie stoi. Teraz w weekend zamierzam mężowi pokazać co i jak w tych torbach (opisałam wszystko jak krowie na rowie 😅)
    W środę Polać wyciąga mi pessar, wczensiej ktg a potem niech się dzieje wola nieba
    Ja w pierwszej ciąży gdzie na yt widziałam filmik jak dziewczyna wkładała wszystko tematycznie w torebki strunowe z Ikea i to był fajny tip na sale porodową. Już te rzeczy "po" sama sobie ogarniałam, ale na samej porodówce było to naprawdę faje rozwiązanie :)
    Ehhh za chwilę nam się pochwalisz maleństwem! Trzymam kciuki by wszystko przebiegło tak jak sobie życzysz!

Elza1234 lubi tę wiadomość

Ona '87 -> AMH 5,87
    ---
    starania o rodzeństwo:
    3 transfery nieudane
    ---
    24.02 transfer ❌
    leczenie endo
‹‹ 1250 1251 1252 1253 1254
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: