Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Małabuźka wrote:Hej ja już po wizycie, 12 czerwca transfer🤞, od jutra 2x1 cyclogest i duphaston dziś też robiłam badanie proga i wyszło mi 0.05 ale nie wiem czy to dobrze czy nie Zobaczymy co Pani dr. powie na wizycie choć mam jeszcze zrobić badanie dzień przed transferem. Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze
Powodzenia dzisiaj trzymam mocno kciuki ☺️
Małabuźka lubi tę wiadomość
-
Ja już z moją blastka jestem spowrotem w domku zobaczymy co los przyniesie nam 🤞😉za 10 dni Bhcg🤞🤞🤞
Elza1234, Motylek…:), Ladybug lubią tę wiadomość
29lat
2 ciąże pozamaciczne
Brak jajowodów
09.23r - 1IVF
3.10.23 - punkcja
5 ❄️❄️❄️❄️❄️
31.10.23 transfer FET
6.11.23 ⏸️
10.11.23 bhcg 342🙏
1.12.23 mamy ❤️
Testy Sanco będzie synek
5.07.2024 👣 Marcelek ❤️ -
Małabuźka wrote:Ja już z moją blastka jestem spowrotem w domku zobaczymy co los przyniesie nam 🤞😉za 10 dni Bhcg🤞🤞🤞
No ja też jestem w domku …. Kto ci robił transfer ??daleko masz do Łodzi ??to w dzień ojca będziemy robić Bhcg ??również trzymam mocno kciuki 🤞😊 ja ledwo wyjechałam i sms z kliniki że proszą o kontakt a chodziło o to że im nie powiedziałam jaki mam wynik progesteronu a oni nie pytali i musiałam wysyłać SMS-a lekarzowi 🙈
Ladybug, Małabuźka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - trzymam kciuki za dobre wieści 🤞🤞🤞
Niech Wam szybko minie czas do testowania!Małabuźka, Motylek…:) lubią tę wiadomość
Ona '87 -> AMH 5,87
On '85 -> niskie parametry nasienia
I stymulacja i I transfer = sukces -> 2021r ur. córka
---
starania o rodzeństwo:
3 transfery nieudane
histeroskopia - lekki stan zapalny -> wyleczony
szczepienia, poza tym immuno ok, kariotypy też
---
12.2024 - stymulacja: (od 2dc) menopur 225jm (od 6 dc) menopur 225jm +orgalutran 0,25mg, (od 9 dc) menopur 300jm + orgalutran 0,25mg
Pick-up -> 12 dojrzałych komórek -> 10 zapłodnionych [HBA-IMSI] -> 7 blastocyst -> PGT-A -> 4 prawidłowe
24.02 transfer ❌
leczenie endo
23.05 transfer - 6dpt: 37,10; 8dpt: 105; 11dpt: 448 🤞🤞🤞 -
Motylek…:) wrote:No ja też jestem w domku …. Kto ci robił transfer ??daleko masz do Łodzi ??to w dzień ojca będziemy robić Bhcg ??również trzymam mocno kciuki 🤞😊 ja ledwo wyjechałam i sms z kliniki że proszą o kontakt a chodziło o to że im nie powiedziałam jaki mam wynik progesteronu a oni nie pytali i musiałam wysyłać SMS-a lekarzowi 🙈
Motylek…:) lubi tę wiadomość
29lat
2 ciąże pozamaciczne
Brak jajowodów
09.23r - 1IVF
3.10.23 - punkcja
5 ❄️❄️❄️❄️❄️
31.10.23 transfer FET
6.11.23 ⏸️
10.11.23 bhcg 342🙏
1.12.23 mamy ❤️
Testy Sanco będzie synek
5.07.2024 👣 Marcelek ❤️ -
Ladybug wrote:Dziewczyny - trzymam kciuki za dobre wieści 🤞🤞🤞
Niech Wam szybko minie czas do testowania! -
Elza1234 wrote:A jak tam u Ciebie? Miałam właśnie pisać z pytaniem jak tam sytuacja na froncie
18.06 idę na pierwsze USG. Stwierdziłam, że nie chcę się 2x denerwować, także liczę, że doktor zobaczy zarodek w macicy w pakiecie z serduszkiem. To będzie 6w5d, więc jeśli ma być dobrze, to powinnam zobaczyć ❤️
Poza tym objawów brak, więc sobie czekamCzasem więcej myślę a czasem udaje mi się zająć czymś pożytecznym.
A Ty torbę już spakowałaś czy się jeszcze nie możesz zmobilizować? Ja czekałam do terminu porodu z pakowaniem, liczyłam, że skoro nie będę przygotowana, to wcześniej nie urodzę 😂
No i sprawdziło się - tego samego dnia co spakowałam torbę odeszły mi wodyMotylek…:) lubi tę wiadomość
Ona '87 -> AMH 5,87
---
starania o rodzeństwo:
3 transfery nieudane
---
12.2024 - stymulacja: (od 2dc) menopur 225jm (od 6 dc) menopur 225jm +orgalutran 0,25mg, (od 9 dc) menopur 300jm + orgalutran 0,25mg
Pick-up -> 12 dojrzałych komórek -> 10 zapłodnionych [HBA-IMSI] -> 7 blastocyst -> PGT-A -> 4 prawidłowe
24.02 transfer ❌
leczenie endo
Ladybug wrote:Dzięki, że pytasz
18.06 idę na pierwsze USG. Stwierdziłam, że nie chcę się 2x denerwować, także liczę, że doktor zobaczy zarodek w macicy w pakiecie z serduszkiem. To będzie 6w5d, więc jeśli ma być dobrze, to powinnam zobaczyć ❤️
Poza tym objawów brak, więc sobie czekamCzasem więcej myślę a czasem udaje mi się zająć czymś pożytecznym.
A Ty torbę już spakowałaś czy się jeszcze nie możesz zmobilizować? Ja czekałam do terminu porodu z pakowaniem, liczyłam, że skoro nie będę przygotowana, to wcześniej nie urodzę 😂
No i sprawdziło się - tego samego dnia co spakowałam torbę odeszły mi wody
Oj ja mam torbę spakowaną od końca kwietnia - jak wróciłam drugi raz ze szpitala. I tak sobie stoi. Teraz w weekend zamierzam mężowi pokazać co i jak w tych torbach (opisałam wszystko jak krowie na rowie 😅)
W środę Polać wyciąga mi pessar, wczensiej ktg a potem niech się dzieje wola niebaLadybug, Motylek…:) lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Myślę że zobaczysz spokojnie ♥️ my też właśnie jakoś tak byliśmy na usg i akcja już była
Oj ja mam torbę spakowaną od końca kwietnia - jak wróciłam drugi raz ze szpitala. I tak sobie stoi. Teraz w weekend zamierzam mężowi pokazać co i jak w tych torbach (opisałam wszystko jak krowie na rowie 😅)
W środę Polać wyciąga mi pessar, wczensiej ktg a potem niech się dzieje wola nieba
Ehhh za chwilę nam się pochwalisz maleństwem! Trzymam kciuki by wszystko przebiegło tak jak sobie życzysz!Elza1234 lubi tę wiadomość
Ona '87 -> AMH 5,87
---
starania o rodzeństwo:
3 transfery nieudane
---
24.02 transfer ❌
leczenie endo