Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylek…:) wrote:Jeszcze mam czas do zastanowienia się nad lekarzem narazie antybiotyk żelazo oszczędny tryb życia mam krwiaczek i płyn jeszcze za tydzień kontrola tutaj u siebie …. Więc o tak to wygląda ale w życiu bym nie pomyślała że tak to się może skończyć 🙈
Elza1234 lubi tę wiadomość
29lat
2 ciąże pozamaciczne
Brak jajowodów
09.23r - 1IVF
3.10.23 - punkcja
5 ❄️❄️❄️❄️❄️
31.10.23 transfer FET
6.11.23 ⏸️
10.11.23 bhcg 342🙏
1.12.23 mamy ❤️
Testy Sanco będzie synek
5.07.2024 👣 Marcelek ❤️
12.06.25 transfer FET
20.06.25 ⏸️🤞
23.06.25 Bhcg 454🙏 -
Nowa31 wrote:Teraz najważniejsze żebyś doszła do siebie właśnie , a nad resztą będziesz myśleć co i jak . 🫣
Masakra naprawdę miałaś ciężki weekend 🫣
Ja to i urlop mam więc mega odpoczywam jak ledwo chodzę …. Dowiedziałam się że mam zespół polistycznych jajników gdzie o tym mi nikt wcześniej nie wspomniał 🙈ja nie wiem skąd ta anemia jak ja normalnie funkcjonowałam może przez to że mi tak długo leciało …napisałam wczoraj lekarzowi smsa takiego długiego szczegółowego a co niech wie że ta stymulacja poszła na marne skoro od początku wiedział że coś jest nie tak …. Nawet mi odpisał że jak jestem wstanie to żebym przyjechała odpisałam że przez najbliższy czas się nigdzie nie wybieram bo nie jestem wstanie ….. a w szpitalu mi powiedziano że ostatnio była dziewczyna też po hiperstymulacji tylko ona oddychać nie mogła bo jej płyn do płuc się dostał 🙈mam tylko nadzieję że ten płyn zejdzie krwiaczek torbiel znikną za tydzień mam kontrolę u siebie …i że będę mogła normalnie funkcjonować ….. ogólnie przyjmował mnie dr.Anioł który zna lekarzy z Gamety przyjeżdża na dyżury weekendowe i był zdziwiony że takie coś mi się stało a jego słowa że powinnam jechać tam gdzie mi robiono punkcje no tak o 1 w nocy stać pod bramą do poniedziałku…..
-
Małabuźka wrote:Wspolczuje Ci i co moge powiedziec o dr. Banach to mi akurat pomogla dwa transfery i oba udane aktualnie 12 tydzien🥰 z lekow juz schodze wiec wszystko idzie ku dobremu a od 7 tygodnia przepisalam sie do swojego lekarza zebym nie musiala jezdzic tak daleko wiec trzymam kciuki za Ciebie 🤞❤️
-