Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wlasnie zrobilam sikanca o czulosci 25IU i wyszla 1 krecha takze pewnie dzisiejsza beta to tylko formalnosc. Jestem 10dpt to jest chyba niemozliwe aby test wyszedl ujemny jesli bylabym w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 07:21
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny wlasnie zrobilam sikanca o czulosci 25IU i wyszla 1 krecha takze pewnie dzisiejsza beta to tylko formalnosc. Jestem 10dpt to jest chyba niemozliwe aby test wyszedl ujemny jesli bylabym w ciazy
Trzymam kciukiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej
Saramago przytulam do czycza. Jutro slonce znow zaswieci a wiele z nas jest tu przykladem ze klapa jednej procedury nie oznacza ze tak bedzie kolejnym razem. A wogole to w jakiej klinice jestes?
Pragnaca ja tam nadal kciukam. Patrzylas na test po czasie czy nie wylazl cien cienia? Juz jedna moja znajoma wyciagala z kosza taki quixx 25 bo jej kazalam i wylazlo a ona od razu z nastawieniem na negatywa wywalila do kosza od razu po paru min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 08:34
Saramago lubi tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Zielinka dziękuję
jesteśmy w krakowskim ParensieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Pragnaca mam jednak nadzieję że beta będzie pozytywna ja przy becie 273 miałam leciutka kreskę a na teście o czułości 10
PragnącaDziecka lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Pragnaca mam jednak nadzieję że beta będzie pozytywna ja przy becie 273 miałam leciutka kreskę a na teście o czułości 10
Siedze w pracy jak na szpilkach, ale wynikow jeszcze nie ma -
PragnącaDziecka wrote:Czyli istnieje szansa ze test nie wyszedl a jest ciaza?
Siedze w pracy jak na szpilkach, ale wynikow jeszcze nie ma
Ja też czekam z niecierpliwością na superhiperbetę TwojąPragnącaDziecka lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
PragnącaDziecka wrote:Dostalam wynik <0.1 mIU/mlGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Pragnąca - bardzo mi przykro. Jestem z Tobą otrzyj łzy...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dzwonilam juz do lekarza, mam odstawic leki, czekac do @ i potem podanie jedynego mrozaczka. Podpowiedzcie mi taka rzecz: lekarz u ktorego bylam na usg( nie w gamecie) powiedzial mi ze mam endometrioze IV stopnia bo mam 2 ogniska w miednicy mniejszej. Powiedzialam o tym lekarzowi w gamecie kwalifikujacego mnie do in vitro,ale stwierdzil ze nie moze dopisac tego bo usg nie jest poswiadczeniem endometriozy i od razu zaczelismy in vitro, teraz tak sie zastanawiam ze to moglo byc przyczyna niepowodzenia. Czy ten caly klej czy cos innego pomaga na zagniezdzenie sie zarodka, moge zaplacic za to dodatkowo?I jeszcze 1 pytanie przed przystapieniem do kolejnej procedury in vitro, musza minac te 3 miesiace, czy niekoniecznie?mam nadzieje ze zalapie sie jeszcze na rzadowke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:34
-
Na pewno endo wplywa niekorzystnie. Mysle ze lekarz u ktorego bylas nie w gamecie jest kiepskim.specjalista.
Na jakiej podstawie wysnul endo i jeszcze IV stopnia? Moze zobaczyl cos w usg w miwdnicy mniejszej ale bez laparo i bez hist pat nie mozna powiedziec ze to endo. Poza tym tylko 2 ogniska to bardzo daleko od IV stopnia wiec z tym dr daj sobie spokoj. Mogl ci dac skierowanie na laparo zeby wyszlo co to a nie tak walnac bombe nie wiedzac co masz w srodku. Jesli padlo takie podejrzenie musisz zrobic laparoskopie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:37
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Mam napisane tak w dnie miednicy mniejszej widoczne bolesne uciskowo,hypoechogeniczne ognisko 33x17-endometriosis sups. Nieco bocznie od niego drugie podobne srednica do 8.5mm. W gamecie mowilam o laparo ale lekarz stwierdzil ze robimy in vitro. Co o tym myslisz?