Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jakie są Twoje wrażenia.
Ja mam mieszane uczucia.
Jak jeszcze wydawało nam się, że mamy szansę na "rządowe" in vitro to doktor kazał nam grać w totolotka bo zasugerował, że będę miała większe szanse na 6tkę niż na ciążę.
a jak wyszło, że tylko "odpłatna" procedura w moim wypadku wchodzi w grę - to moje szanse wzrosły.
Po każdej wizycie wychodzę tak naprawdę głupsza.
-
nick nieaktualnyVintoyra-jest specyficzny. Ale jest moim lekarzem od 3 lat i nigdy mnie nie zawiodł. Mam z nim nic porozumienia nawiązaną od początku. Tylko raz mnie zdenerwował-ale nie chce o tym pisać. W tym roku po stwierdzeniu obumarcia ciąży pomógł mi bardzo. Przyjechał specjalnie dla mnie do kliniki ze swoim małym dzieckiem w sobotę, choć miał wolne. Odpisuje na smsy, oddzwania. Dzwonił jak byłam w ciazy. Dobry lekarz, profesjonalista. Co do pieniedzy- jutro robi mi na NFZ histeroskopie choć niedawno znajomej w tej samej klinice Zeobil prywatnie. Wie, ze moge sobie na ten zabieg pozwolić w opcji prywatnej, ale załatwił na fundusz. Co do badan, zwykł odradzać robienie większości jako zbytecznych i drogich. Ja go polecam
-
Polly_love wrote:Vintoyra-jest specyficzny. Ale jest moim lekarzem od 3 lat i nigdy mnie nie zawiodł. Mam z nim nic porozumienia nawiązaną od początku. Tylko raz mnie zdenerwował-ale nie chce o tym pisać. W tym roku po stwierdzeniu obumarcia ciąży pomógł mi bardzo. Przyjechał specjalnie dla mnie do kliniki ze swoim małym dzieckiem w sobotę, choć miał wolne. Odpisuje na smsy, oddzwania. Dzwonił jak byłam w ciazy. Dobry lekarz, profesjonalista. Co do pieniedzy- jutro robi mi na NFZ histeroskopie choć niedawno znajomej w tej samej klinice Zeobil prywatnie. Wie, ze moge sobie na ten zabieg pozwolić w opcji prywatnej, ale załatwił na fundusz. Co do badan, zwykł odradzać robienie większości jako zbytecznych i drogich. Ja go polecam
ok .... będę bardziej wyluzowana - dzięki za pomoc i opinie. -
No jest specyficzny ale to jeden z lepszych lekarzy u których byłam, jak nie najlepszy. A bylam u wielu w ostatnim czasie. Wiadomo nie zawsze mu wychodzi wszystko, nie zawsze powie cos delikatnie, ale widać ze sie stara. Mieszkam b.daleko od łodzi i dużo rzeczy konsultuje z moim dawnym lekarzem i jemu tez ufam, mimo ze wiele razy dał ciała - ale widzę ze chce i w miarę dobrze sie dogadujemy. Czasami nie chodzi o to czy lekarz jest genialny, chodzi o dobry kontakt i komfort. Więc jak czujesz się źle to zmien lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:58
Agniesia -
PragnącaDziecka wrote:Takasobie pamietasz jakie badania zlecil Ci genetyk na nfz ? Kariotypy i co jeszcze?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Takasobie jade do Kielc bo tam mam praktycznie zaraz wizyte i tak sie zastanawiam o jakie badania moge poprosic na nfz,bo na badania ktore zlecil mi Wilku to u niego kosztuja ok.2000zl. Weszlam teraz sobie w wuja google aby poczytac opinie o tej pani genetyk ale nie ma zadnych. Ehhh.. zaryzykuje w Lodzi mam termin na 29.08
-
Gadalam wczoraj z M.J jeszcze o tescie HBA, stwierdziła, ze w naszym przypadku poleca jednak chromatyne. Maz sie przerazil, bo myslal, ze przy hba sprawdza sie i jajko i plemnika, a jak J.M zaczela gadac o chromatynie i uszkodzonym dna to ten w samochodzie, ze nie będzie tego robil, bo juz jedno dziecko jest. I nic do niego nie dociera. No trudno i tak na ivf M. sie nie zgodzi i nas nie stać.M&M
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ale moze na twoja histero pamieta ze ma.przyjechac i ze on ja bedzie robilLuty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualny