Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Martoszka- kiedy testujesz?
Patrząc na kalendarz obstawiam, ze moze zrobię test 28.06.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 20:25
M&M -
A ja zaliczyłam dziś wizytę u rodzinnego i dobrze, że się wybrałam, bo okazało się, że to moje drapanie w gardle to infekcja, dostałam antybiotyk, coś przeciwwirusowego i czekam na rozwój wypadków. Jeśli do środy będzie ok, to transfer w terminie, jak nie, to odwołuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 23:05
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Antybiotyk chyba zaczął działać, bo to uporczywe drapanie w gardle zniknęło. W środę jadę rano na kontrolne badanie. Jak zniknie zaczerwienienie, dojdzie do transferu. Nastawiłam się, że to jest ten czas, kiedy naprawdę może się udać i teraz przykro byłoby usłyszeć, że musimy odroczyć. Ale odroczenie i tak lepsze niż stracić zarodek przez jakiegoś wirusa.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Ania- antybiotyk przed et to dobry pomysł... to nosa teoria IP i wilka
Ja to przed takimi kolejnymi ważnymi etapami to zawsze jestem pozytywnie nastawiona, tylko potem po dupie dostaję.
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualnyaniab2205 wrote:Serio? A ja się bałam tego antybiotyku jak ognia, żeby nie namotać w organizmie, a Makowska powiedziała, że spokojnie mogę wziąć i w środę dać znać czy jest już dobrze. Żałuję, że w piątek z tym do lekarza nie pognałam, ale zbagatelizowałam. Martoszka kciukaj, każda dobra energia się przyda.
Ja to przed takimi kolejnymi ważnymi etapami to zawsze jestem pozytywnie nastawiona, tylko potem po dupie dostaję.
Pragnąca- w sobotę poleca kciuki. Jak ten czas leci!! Dopiero co czekałaś na @...aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Tak Polly dopiero co czekalam na @, a teraz czekam na punkcje. Jeszcze jutro usg i wszystko bedzie wiadomo. Mam nadzieje ze picie wapna pomoze moim komorka aby byly dojrzale. W czwartek jade do Kielc do genetyka ( bo termin byl praktycznie odrazu) i jestem ciekawa vo nam powie, jakie badania zleci. Reszte badan zrobie w normalnym cyklu w II fazie tak jak zalecil Wilku.
Czekam na info po wizycie. -
Martoszka wrote:Jak tam nasze brzuszkowe dziewczyny, rosniecie?
4,5 kg na plusie wiec rosnę pod kazdym względem
Wczoraj miałam endo, w końcu jest zadowolona z moich wyników
i gina... maluszki mają blisko 13cm. Dalej jest parkaPragnącaDziecka, aniab2205 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Martoszka, Ty taka pozytywnie nastawiona do świata, że chyba cały stres Cię w końcu gdzieś tam trochę puścił Brawo TyPrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualnyMartoszka- niech Ci sie uda!! zycze z całego ❤️
Ja po wizycie u wilka. Powiedział, że moge przystąpić do et w cyklu od razu. Jesli tak to bedzie to znow cykl kombinowany ponieważ dzis jest 5dzien cyklu. Pewnie od 15 dc IP każe mi brać Estrofem by hodować endometrium. Tak jak wtedy przed styczniowym et. Wilku powiedział, ze wszystkie leki zostają bez zmian, ale dorzucił mi neupogen. Mam go wziąć w dniu et albo dzien pózniej. I tu pytanie do Was- czy któraś z Was go brała? .... W poniedziałek jade do IP i zobaczymy jak to wszystko bedzie wyglądało. Moje nastawienie pozostaje bez zmian. Zawsze przed et, obojętne czy wiedziałam, ze bedzie ono w tym cyklu, w następnym czy za 2 kolejne odczuwałam znajoma pewnie i Wam ekscytacje ale teraz nie czuje nic. I chyba nie poczuje... Jestem zobojętniała i przystępuje do tematu zadaniowo. Bedzie co ma byc. Po prostu. Uda sie jak albo nie. Jak nie wroce po ostatni zarodek a jak sie wtedy nie uda to znaczy, ze tak ma byc. Takie jest moje podejście i takie zostanie do dnia et. Bez cienia kokieterii i bez cienia czegokolwiek. Wierze, ze sie uda każdej z Was, ale nie wierze, ze uda sie mnie.
Pragnąca- w sobotę jestem przy Tobie, w Rzgowie