Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Polly, czekamy na wynik. Daj nam od razu znac. Mocno wierze w pozytywny!!! Po prostu musi wrrszcie znow być dobrze.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Polly, i ja nie puszczam kciukówOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Zapytam dzis na wizycie R.B., ale i tu pojawia sie problem jesli nie otrzymamy refundacji z tego programu dla Lodzi to sklanialabym sie za zmiana kliniki z diagnostyka zarodka, czylipowinnismy zamrozic nasienie juz w innej klinice. A zlozyc wniosek o dofinansowanie mozemy dopieropo negatywnej becie i orzeczeniu lekarza o stanie zdrowia. Nie wiem co robic.
-
PragnącaDziecka wrote:Zapytam dzis na wizycie R.B., ale i tu pojawia sie problem jesli nie otrzymamy refundacji z tego programu dla Lodzi to sklanialabym sie za zmiana kliniki z diagnostyka zarodka, czylipowinnismy zamrozic nasienie juz w innej klinice. A zlozyc wniosek o dofinansowanie mozemy dopieropo negatywnej becie i orzeczeniu lekarza o stanie zdrowia. Nie wiem co robic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 12:23
-
Rozumiem. A jesli mozna zapytac, czego to operacja?
-
Hmmm ... to jest taka "narosl" ( odcinek ledzwiowy) bez operacji sie nie obedzie bo inaczej tego sie nie usunie, a bez niej to sie bedzie tylko powiekszalo i powodowalo coraz wieksze dolegliwosci m.in.bolowe. Lekarz nie kaze z tym zwlekac, wiec wyglada to powaznie, powiedzial, ze to nie zabieg tylko operacja.
Mam nadzieje, ze to nie spowoduje obnizenia parametrow nasienie. Bo chyba tylko operacje zylakow powoduja obnizenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:20
-
Jeśli nie jest to operacja w obrebie jader, a nie jest to nie powinna miec wplywu na nasienie:)
-
A mamy na co dzisiaj czekac, bo ja zrozumialam, ze Polly nie ma jak bety zrobic? Choc kciuki trzymam:)
-
nick nieaktualny
-
Polly, tule Cie bardzo mocno .... zostal Ci ostatni kropek i niech ten ostatni bedzie szczesliwy.
Jak to jest ze bylo juz sie w ciazy i nie mozna ponownie "zaskoczyc". Podaja Ci rozwijajacy sie zarode do macicy i on musi sie "tylko" zakopac, co w takim razie jest ze sie nie zakopuje? Nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 14:44
-
Nie lubie...
-
Dla mnie to tez jest niezrozumiale. Sorry ale nie wiem co wiecej napisac bo nie, nie wyobrazam sobie nawet co czujesz po tylu transferach.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualnyJest wrzesień. Generalnie powinnam odliczać dni do porodu albo juz mieć dziecko. A ja mam dalej wielki ... Dół. Nie pomogł ani neupogen, ani AH, ani EG jako dodatki do "bardzo ladnego" zarodka. Trzymane kciuki, modlitwy i wsparcie niejednokrotnie obcych mi osób. Życzliwy lekarz, miła pielęgniarka i wspaniały Mąż. Po poronieniu w lutym powiedziałam przyjaciółce, ze moja ciąża to był numer na jeden raz. Ona wtedy zabroniła mi tak mowić. Ale cos w tym jest, ze mimo tych cudów, tego wszystkiego dalej mam jedno wielkie NIC. Nie dla mnie to wszysyko, nie dla mnie. Lepiej ten ostatni zarodek oddać ludziom bez szans niż transferować go mnie. To jak spisanie go na straty. To go skreśla na samym początku. ... Gdy po poronieniu płakałam, po tym co sie wydarzyło moj mąż powiedział "nie płacz kochanie, we wrześniu będziesz w ciazy. Obiecuje" (rozpaczalam wtedy, ze nasze dziecko miało sie urodzic we wrześniu na nasza 10 rocznice ślubu)ale nawet te słowa nie odczarowany mojego pecha. I moj wrzesień magiczny i wspaniały jest jak kazdy miesiac- nic nie znaczący i nie odczarował mojej patowej sytuacji. Także fak dziewczyny. Nie wiem juz nic. Wstyd mi napisać IP, ze znow wyszedł z tego wielki c**j.
Za przeproszeniem