Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Pragnąca, cieszę się, że się nie poddajesz, że hest w Tobie wola walki. Ja o Paśniku nie słyszałam, natomiast 2 moje koleżanki robiły szczepienia u Malinowskiego. Ja też bym najpierw zrobiła badsnia zlecone przez Wilka, poszła do niego i potem podjęła decyzję co dalej.Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Zielinko, skoro teraz będziesz specjalistką od surówek to może podzielisz się z nami jakimiś fajnymi przepisami Ja uwielbiam surówki tylko inspiracji mi brak, bo ciągle robię kilka tych samych.Olga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Odstawilam leki, czekam na @. W tym cyklu robie immuno, a w nastepbym chcialabym podejsc do III procedury, ale jeszcze nie wiem gdzie. Myslicie ze jak w jednej klinice 2 procedury sie nie udaly jest sens porywac sie z trzecia? Tzn. Byla 1 ciaza na 4 transfery. Zobaczymy jaki plan na mnie ma R.B.
Czytalam troche o tym badaniu zarodkow i boje sie ze moga one zostac uszkodzone przy pobieraniu materialu genetyczego, nie wiem czy ryzykowac...a przeciez w klinice nie powiedza Ci,ze oni uszkodzili zarodek tylko ze jest po portu wadliwy, chociaz nawet nie wiadomo czy oni beda swiadomi ze to oni mogli uszkodzic zarodek pobierajac kawalek jego materialu genetycznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 07:41
-
nick nieaktualnyHej Sylvuś kochana lecę dopiero w niedzielę. Jak będzie tak ciepło jak do tej pory to sie jeszcze na kąpiel załapię. IP nakazał mi wypocząć, naładować akumulatory i by wysłać zdjęcie z jednego z jego ukochanych miejsc. Odezwę się po powrocie
Pragnąca wszysyko juz wiesz. No mnie jest o tyle przykro, że wierzyłam. Mocno. Znam to uczucie, to rozczarowanie. Po 6 transferach i jednej pozytywnej becie to już człowiek jest zahartowany. Walcz. Nie poddawaj się-walcz. Ja idę do Paśnika 17.10 więc będę mieć porównanie z wilkiem. Trzymaj się ciepło.
Zielinka, Aniab, Ginka, Agniesia i inne "za chwile Mamy"- dbajcie o siebie w te chłodne dni.
Jomi szykuj się na transfer, będę kibicować.
Martoszka- do Pasnika terminy są krótsze niż do wilka.
Pozdrawiam wszystkich ciepło.Agniesia30, Martoszka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Hej Sylvuś kochana lecę dopiero w niedzielę. Jak będzie tak ciepło jak do tej pory to sie jeszcze na kąpiel załapię. IP nakazał mi wypocząć, naładować akumulatory i by wysłać zdjęcie z jednego z jego ukochanych miejsc. Odezwę się po powrocie
Pragnąca wszysyko juz wiesz. No mnie jest o tyle przykro, że wierzyłam. Mocno. Znam to uczucie, to rozczarowanie. Po 6 transferach i jednej pozytywnej becie to już człowiek jest zahartowany. Walcz. Nie poddawaj się-walcz. Ja idę do Paśnika 17.10 więc będę mieć porównanie z wilkiem. Trzymaj się ciepło.
Zielinka, Aniab, Ginka, Agniesia i inne "za chwile Mamy"- dbajcie o siebie w te chłodne dni.
Jomi szykuj się na transfer, będę kibicować.
Martoszka- do Pasnika terminy są krótsze niż do wilka.
Pozdrawiam wszystkich ciepło.
Polly
Życzę Ci dużo słoneczka! Ja też zamawiam fotkę z jakiegoś pięknego miejsca
Polly_love lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wilczyński 280 zł w gamecie.Jak dzwoniłam to pierwszy wolny termin był już za tydzień.
Martoszka lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Paulinko bon voyage !!!!
Odpoczywaj na maksa szalej , zwiedzaj,pij i tańcz:)
Kiedy wracacie?
Ja do Paśnika jadę 12 rano, okazuje się że muszę zrobić jeszcze badanie allo mrl- podobno lepiej zobrazuje co się tam u mnie dzieje niż na podstawie badania cytokin. Trochę mam pietra bo to badanie hamowania robi się głównie przed szczepieniami....
Rano Łodź popołudniu WarszawaPolly_love lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Sylvuś wyjeździsz się.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Aniu mogłabym i do Honolulu;) gdyby tylko dał gwarancję że będzie następny raz i będzie szczęśliwy
Dzisiaj odkryłam że nawet w nocy moja chora głowa myśli o wizytach, lekarzach itp śniło mi się że poszłam do mojej endokrynolog i kłóciłam się z nią bo w delikatny sposób chciałam jej dać do zrozumienia że wyczytałam o jakimś lek i mogłaby mi go przypisać a ona na mnie z pyszczydłem chachacha:) oczywiście wyglądała inaczej niż moja i nigdy nie byłam w takim miejscu jak tamto ze snu...
Wszystko chyba przez to że spałam za długo,po pierwszym przebudzeniu mam czasami takie odjechane historie senne,kiedys sniły mi się zamki, komnaty...
Zielinko co u Ciebie, jak się czujesz???W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Katrina, jakie wieści z laboratorium?Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Sylvuś mnie wczoraj migrena męczyła, pół nocy było niby snu i też jazdy miałam. Śniło mi się, że na spółkę kupowałam wielgaśną willę za milion zł. Było w niej jakby 10 różnych indywidualnych mieszkań. Dziwne były, bardzo wysokie pomieszczenia, takie po 10 m i podświetlane na niebiesko sufity. W ogóle rzeczywistość typu fantasy. A, piękny park był wokół budynku, mnóstwo przestrzeni. Skąd się to wszystko w mózgownicy bierze?
Co do snów o lekarzach, też nie raz miałam. Raz mi się MR śnił, gadał coś od rzeczy, nawet nie pamiętam.frezja lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek