Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak miesiaczke mialas 14.10 to 3dc byl 16.10
Od 16.10 policz 19dni (wypadnie 3.11, bo wtedy mialas transfer)
14dni - wtedy ksiazkowo jest owulacja
+5dni - wiek zarodka
Jesteś równo tydzień przede mną i termin porodu wypada Ci na 23.07.2017Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 12:29
katrina lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7675b5f86ba.jpg
katrina lubi tę wiadomość
-
Obiecałam, obiecałam
Ginka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,dzwonila wczoraj do mnie pani z Gamety z rejestracji i lekarz kazal jej przekazac mi że mam opryszczke smarowac zoviraxem. Niestety nie dowiedzialam sie czy ma ona wplyw na powodzenie transferu. Zowiraxem mimo wszystko nie smaruje bo boje sie a kupilam w aptece maść cynkowa i jest rewelacyjna, jeszcze nigdy opryszcza tak szybko mi sie nie goila. Dzisiaj zlapalam jakiegoś dola, wszystko mnie denerwuje i caly czas jestem jaks zestresowana a wiem ze nie powinnam. Po prostu sie boję.2011 - ICSI 2 blastocyst - ukochany synek
-
Karola00-84 wrote:Hej Dziewczyny,dzwonila wczoraj do mnie pani z Gamety z rejestracji i lekarz kazal jej przekazac mi że mam opryszczke smarowac zoviraxem. Niestety nie dowiedzialam sie czy ma ona wplyw na powodzenie transferu. Zowiraxem mimo wszystko nie smaruje bo boje sie a kupilam w aptece maść cynkowa i jest rewelacyjna, jeszcze nigdy opryszcza tak szybko mi sie nie goila. Dzisiaj zlapalam jakiegoś dola, wszystko mnie denerwuje i caly czas jestem jaks zestresowana a wiem ze nie powinnam. Po prostu sie boję.
Jeśli lekarz powiedział, że zoviraxem możesz smarować to myślę, że wie co robi i mówi -
Dziewczyny, a powiedzcie mi jeszcze kiedy miałyście pierwszą wizytę w cyklu z criotransferem? Ja umówiłam się teraz na pierwsze podglądanie w 14dc i zastanawiam się czy to nie za późno.Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Jomi, ja byłam 13 dc i to była moja jedyna wizyta przed crio, które miałam 21 dc. Generalnie zalecenia miałam takie, żeby pojawić się na wizycie między 11 a 13 dc. Myślę, że jeden dzień nie robi w tym przypadku różnicy, ale jak masz wątpliwości to dopytaj lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 16:00
-
jomi81 wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi jeszcze kiedy miałyście pierwszą wizytę w cyklu z criotransferem? Ja umówiłam się teraz na pierwsze podglądanie w 14dc i zastanawiam się czy to nie za późno.
Ja byłam zapisana na 13 dc, i wtedy endo było za małe i musiałam jeszcze raz jechaćGinka
-
jomi81 wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi jeszcze kiedy miałyście pierwszą wizytę w cyklu z criotransferem? Ja umówiłam się teraz na pierwsze podglądanie w 14dc i zastanawiam się czy to nie za późno.2011 - ICSI 2 blastocyst - ukochany synek
-
jomi81 wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi jeszcze kiedy miałyście pierwszą wizytę w cyklu z criotransferem? Ja umówiłam się teraz na pierwsze podglądanie w 14dc i zastanawiam się czy to nie za późno.
Ja bylam w 14dc. PR powiedzial mi by byc pomiędzy 11-16dc.2011 - ICSI 2 blastocyst - ukochany synek -
katrina wrote:Może to szalone co powiem, ale pomyśl też o akupunkturze. Słyszałam, że wielu kobietom pomogła.
Dziewczyny a może wy znacie kogoś z Łodzi lub okolić?
Już kiedyś podczas in vitro zastanawiałam się nad tym tematem,ale z polecenia miałam tylko Warszawe -a to za daleko na takie przyjemnościW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Hej:)
Zaczęłam się mocno wczytywać w forum ale już zgłupiałam...czy mogłybyście napisać czy(jeśli mam się zgłosić do kliniki w 2dc ze wszystkimi badaniami)to będę szła krótkim czy długim protokołem tzn. czy od 2dc mogę dostać leki i jak wyhoduje jajka to będzie jeszcze punkcja w tym cyklu?
-
lilaloo wrote:Hej:)
Zaczęłam się mocno wczytywać w forum ale już zgłupiałam...czy mogłybyście napisać czy(jeśli mam się zgłosić do kliniki w 2dc ze wszystkimi badaniami)to będę szła krótkim czy długim protokołem tzn. czy od 2dc mogę dostać leki i jak wyhoduje jajka to będzie jeszcze punkcja w tym cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 11:56