Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze 2 informacje: jak pecherzyki zaczynaja rosna musisz przyjmowac orgatutren( aby pecherzyki nie pekly- zastrzyk) a na koniec stymulacji otrzymujesz ovitrelle( zastrzyk na ostateczne dojrzewanie komorek) lub gonapeptyl( daja go wtedy kiedy transfer jest odroczony)
lilaloo lubi tę wiadomość
-
sylvuś wrote:Katrina możesz kogoś polecić?
Dziewczyny a może wy znacie kogoś z Łodzi lub okolić?
Już kiedyś podczas in vitro zastanawiałam się nad tym tematem,ale z polecenia miałam tylko Warszawe -a to za daleko na takie przyjemności
Medycyna naturalna Łódź ul. Żubardzka 4 I piętro tel. 501 083 248 lub 506 191 729. Prowadzi to taki wietnamczyk/chińczyk/koreańczyk wraz z żoną. Połowa mojej rodziny do niego chodzi, facet zdziałał cudasylvuś lubi tę wiadomość
-
katrina wrote:Medycyna naturalna Łódź ul. Żubardzka 4 I piętro tel. 501 083 248 lub 506 191 729. Prowadzi to taki wietnamczyk/chińczyk/koreańczyk wraz z żoną. Połowa mojej rodziny do niego chodzi, facet zdziałał cuda
czesc dziewczyny:)dzieki Kartina za namiar. Nawet nie wiedzialam ze na Zubardzkiej jest taka usluga, a mieszkalam w poblizu wiele lat.
sylvuś ja we wtorek jestem umowiona ma 1 wizyte akupunktury na Łakowej (naturalni.pl). znalazlam ta lokalizacje na forum nasz-bocian.pl. Moge zdac relacje jak bylo. w grudniu mam miec 3 transfer i juz chyba łape sie wszytskiego. Jesli to mnie chociaz zrelaksuje i obnizy stres to juz bedzie wielki plus:)katrina, sylvuś lubią tę wiadomość
30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
Lilaloo, o wyborze protokołu decyduje poziom amh i wiek pacjentki,albo niepowodzenie wcześniejszego podejścia- jeśli przy krótkim wyniki są mierne lub żadne, to dla odmiany próbuje się długi.
Nie wiem jak skuteczna jest akupunktura, ale czemu by nie spróbować, choćby dla relaksu? Tyle, że jeśli już, to warto szukać osoby z polecenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 17:40
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualny
-
Lilaloo, skoro stymulacja od 2dc to krótki protokół będzie. W długim bierzesz najpierw opakowanie antyków, potem przez min. 14 dni agonistę gnr (gonapeptyl) i dopiero gdy estradiol spadnie niemal do zera zaczynasz stymulację. Może to trwać naprawdę długo, u mnie ponad 2 miesiące minęły od pierwszego dnia antyków do puncji. Przy krótkim zazwyczaj punkcja jest po ok. 2 tygodniach od startu stymulacji.Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Karola, co u Ciebie?Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Dziewczyny dziękuję Rozwiałyście dużo moich wątpliwości i łatwiej jest podjąć decyzję. Co prawda zastanawiamy się jeszcze nad Wrocławiem ale tam jeszcze nie byliśmy a w Łodzi mamy już chociaż pierwszą wizytę za sobą i jak tylko dostane @ to mam się zgłosić na badanie hsg bo pani dr Banaszczyk twierdzi żeni miałam zbadanej macicy przy laparoskopi. Mąż ma ponowić badanie nasienia. Odnośnie tego dofinansowania to obie osoby muszą oświadczyć że mieszkają w łodzi tak?
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katrina wrote:Medycyna naturalna Łódź ul. Żubardzka 4 I piętro tel. 501 083 248 lub 506 191 729. Prowadzi to taki wietnamczyk/chińczyk/koreańczyk wraz z żoną. Połowa mojej rodziny do niego chodzi, facet zdziałał cuda
pewnie tam zaglądnę
Najbardziej podoba mi się ta multikulturowość 3 w 1 :*katrina lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
frezja wrote:czesc dziewczyny:)dzieki Kartina za namiar. Nawet nie wiedzialam ze na Zubardzkiej jest taka usluga, a mieszkalam w poblizu wiele lat.
sylvuś ja we wtorek jestem umowiona ma 1 wizyte akupunktury na Łakowej (naturalni.pl). znalazlam ta lokalizacje na forum nasz-bocian.pl. Moge zdac relacje jak bylo. w grudniu mam miec 3 transfer i juz chyba łape sie wszytskiego. Jesli to mnie chociaz zrelaksuje i obnizy stres to juz bedzie wielki plus:)
Jestem bardzo ciekawa, nigdy nie byłam na takim zabiegu,opowiedź nam wszystko tutaj koniecznie jak już będziesz po:)W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
aniab2205 wrote:Karola, co u Ciebie?2011 - ICSI 2 blastocyst - ukochany synek
-
Karola, jesteś i tak szczęściarą, podobnie jak ja trzymam kciuki za pozytywną betę i za rodzeństwo dla synkaOlga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina, jakis czas temu Jomi napisała w poście o tym, że są badania potwierdzające, iż stres nie ma wpływu na powodzenie ciąży. Sama się nad tym zastanawiałam i czytałam trochę. Wygląda na to, że jest to fakt naukowy trzymam kciuki. Powodzenia
-
Polly_love wrote:Karolina, jakis czas temu Jomi napisała w poście o tym, że są badania potwierdzające, iż stres nie ma wpływu na powodzenie ciąży. Sama się nad tym zastanawiałam i czytałam trochę. Wygląda na to, że jest to fakt naukowy trzymam kciuki. Powodzenia
Powiem Wam ze w życiu nie przypuszczalam iz pragnienie drugiego dziecka moze byc tak samo silne jak pierwszego. Myslalam ze do tych transferów podejde na luzie bo przeciez udalo sie za pierwszym razem to uda sie i za drugiem a jak nie za drugim to za trzecim. W zyciu mie prypuszczalam ze spotka mnie po drodze koszmar poronienia a kazda zerowa bete bede odczuwać tak strasznie bolesnie. Teraz mam jeszcze w sercu nadzieje choc momentami bardzo słabą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 17:16
2011 - ICSI 2 blastocyst - ukochany synek -
Ja jednak uważam, że starania o drugie dziecko są dużo łatwiejsze niż o pierwsze. Nie wyobrażam sobie tych 2 całkiem nieudanych procedur gdyby nie Olga. To, że psychicznie wszystko jakoś ogarniam jest tylko jej zasługą.Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyKarolina, też nie spoedziewalam się tego że gdy zajdę w upragniona ciąże stracę ją w wysokiej już ciąży. To załamało mnie i moja rodzine, przybiło lekarza. Ale trzeba walczyć, walczyć i juz. Na pewno taka walka wyglada inaczej gdyż w domu jest juz ukochane dziecko ale wiadomo, że jak ludzie mamy prawo mieć ich wiecej. Trzymaj sie dzielnie i ciepło. Kiedy będziesz robić betę?