Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale duphaston sobie odstawisz, bo Cie brzuch boli?
-
lena1986 wrote:chyba kogoś coś w dupkę ugryzło
-
Martoszka nie odsatawiaj sama leków:) ja wiem jak okropne jest czekanie....ale tylko to niestety możemy zrobić
Bella93 lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Bella93 wrote:Jesli to do mnie to nie kojarze, zebym z Toba rozmawiala...
nie musisz ze mną rozmawiać, żebym mogła tu cokolwiek skomentować czy napisać swoje zdanie. sama zresztą wcinasz się doskonale tak jak przed chwileczką. zjadłaś wszystkie rozumy czy co? czytam to forum od jakiegoś czasu i po prostu widzę jak się zachowujesz. jesteś wredna, zarozumiała, a jesteś zwykłą siksą, więc nie traktuj tu innych z góry. może nie udzielam się na forum, bo przeżyłam też swoją historię, ale podczytuję was i musiałam zareagować, bo już kolejny raz kogoś krytykujesz i jesteś przy tym strasznie niemiła. szukasz guza to idź na dwór dzieciaku.Pola853 lubi tę wiadomość
-
Bella się tylko "gownoburzy"( sama sobie takiego słowa używa i jest chyba dzieki niemu sławna tutaj. I z tego, że mnie i inne na każdym kroku krytykuje, bo nie umie sie powstrzymać i musi zawsze mi dowalic).
Wiem wiem Natty. W sumie do wtorku już tak blisko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 17:15
M&M -
lena1986 wrote:nie musisz ze mną rozmawiać, żebym mogła tu cokolwiek skomentować czy napisać swoje zdanie. sama zresztą wcinasz się doskonale czytam to forum od jakiegoś czasu i po prostu widzę jak się zachowujesz
Przeczytaj watek jeszcze raz, od poczatku, moze zrozumiesz wiecej...
Chyba ze widzisz sens w placeniu grubych pieniedzy lekarzom, skoro podwaza sie ich zalecenia i kompetencje?
-
Ojej, widze ze poszlas grubej i probowalas mnie urazic. Az zal Ci cokolwiek odpisac
-
lena1986 wrote:widocznie ma jakieś kompleksy i tyle. w ogóle się Martoszka tym nie przejmuj. Lepiej słuchać doświadczonego lekarza a nie dwudziestotrzylatki co to jeszcze pstro w głowie ma.
Jakby sluchala lekarza to nie chcialaby lekow odstawiac na wlasna reke.
-
Martoszka wrote:I z tego, że mnie i inne na każdym kroku krytykuje, bo nie umie sie powstrzymać i musi zawsze mi dowalic).
Kombinujesz jak kon pod gore, szukasz na forum lekow, ktore z recepta moglabys kupic normalnie w aptece. Podwazasz kompetencje lekarza, ale dalej do niego chodzisz. Ciagle zmieniasz zdanie, ciagle rezygnujesz ze staran a caly czas tu jestes. Ciezko nie uznac tego z rozwazania rozchwianej emocjonalne kobiety, ktora chyba sama nie wie czego chce.
I uwierz, nie jest to tylko moje zdanie. Amen. -
lena1986 wrote:z tego co pamiętam sama kiedyś Bella napisałaś, że jesteś wredną suką (pewnie jakaś kolejna awanturka z twoim udziałem), więc nie wiem po co w ogóle się tak ciskasz
-
Natty, trzymam kciuki na malucha.
Dianka, fajnie ze malutka rosnie i ma sie dobrze (to druga z dwoch dziewczynek na tym watku, wiec daje nadzieje ze po IVF nie tylko chlopcy sie rodza)
Lilaloo, spokojnej ciazy.
Ania, szczesliwego rozwiązania. Trzymam kciuki, aby synek sie obrocil na czas.
Sylvus, Pragnaca - powodzenia!
Spierdzielam stąd, od dluzszego czasu nie mozna sie tu posmiac, zrobilo sie mega powaznie, a od momentu pojawienia sie tu niektorych osob jest masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 18:25
aniab2205, lilaloo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to ja może zmienię temat. Dzisiaj na kolację dostałam 3 kawałki pieczywa 2 plastry "wędliny" i pół listka sałaty:) pychota
Martoszka, aniab2205, asiamar lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Bella93 wrote:
Spierdzielam stąd, od dluzszego czasu nie mozna sie tu posmiac, zrobilo sie mega powaznie, a od momentu pojawienia sie tu niektorych osob jest masakra...
Pośmiać? Ale że z kogoś? No to jeżeli ciebie interesuje taki rodzaj rozrywki to idź na kabarety. drwisz sobie z dziewczyn, które może nie wiedzą czego chcą, niejednokrotnie ich nie znasz, nie znasz ich całej historii a krytykujesz i to w taki sposób, że się odechciewa Nie jesteś świętą krową. Masz kompleksy? Idź do psychiatry. Nie wyżywaj się tu na innych dziewczynach sikso. Narciarz. Jak dla mnie możesz tu nie wracać, przynajmniej będzie święty spokój.
-
lena1986 wrote:no teraz to pokazałaś klasę..
Wiesz co Bella? Zamknij się lepiej. Widać, że jesteś zwykłą gówniarą, która ma cięty języczek i mówi co jej tylko ślina na język przyniesie. Nie liczysz się z nikim. Zachowaj niektóre uwagi dla siebie, bo możesz kogoś skrzywdzić takim pisaniem. Wiem, masz to w głębokim poważaniu, domyślam się. Ale na tą chwilę po prostu zamknij już ryj.
Serio? Ja pokazalam klase?
Chyba nie ma nizszego poziomu niz ten do ktorego wlasnie sie znizylas, ublizajac mi.