X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka, no daj już spokój. Co było a nie jest... Ja już tam napisałam, ale powtórzę: nie czuję się ani lepsza ani gorsza, mogę się z Tobą nie zgadzać, ale to mój problem. Ja za Ciebie życia nie przeżyję. Chcesz rady? Postaram się pomóc. Jak sama czegoś nie będę wiedzieć, poproszę moje znajome o burzę mózgów. Co Ty tam potem z tym zrobisz to już Twoja sprawa.
    Pola, ja to kocham tę prostotę facetów. My się nakombinujemy, naroztrząsamy a oni w parę sekund: to tak a to tak i już. U mojego męża w pracy różni Ci faceci, jak coś mają do siebie, to jest ostra spina,jeden drugiemu wygarnie, a potem bez boczenia się powrót do roboty, bo to i to trzeba zrobić. Znam ich wszystkich, wiem co mają za uszami, ale cóż... nie ma ludzi idealnych. A swoją drogą, jak jednemu z nich chorowało dziecko, to moment się skrzyknęli żeby krew dla niego oddać. Niemal każdy z nich miał tę całą paczkę na swoim weselu, a przynajmniej na ślubie.

Pola853, zielinka_97 lubią tę wiadomość

Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia :)
    08.18r-et nieudany
    09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniab2205 wrote:
    Martoszka, no daj już spokój. Co było a nie jest... Ja już tam napisałam, ale powtórzę: nie czuję się ani lepsza ani gorsza, mogę się z Tobą nie zgadzać, ale to mój problem. Ja za Ciebie życia nie przeżyję. Chcesz rady? Postaram się pomóc. Jak sama czegoś nie będę wiedzieć, poproszę moje znajome o burzę mózgów. Co Ty tam potem z tym zrobisz to już Twoja sprawa.
    Pola, ja to kocham tę prostotę facetów. My się nakombinujemy, naroztrząsamy a oni w parę sekund: to tak a to tak i już. U mojego męża w pracy różni Ci faceci, jak coś mają do siebie, to jest ostra spina,jeden drugiemu wygarnie, a potem bez boczenia się powrót do roboty, bo to i to trzeba zrobić. Znam ich wszystkich, wiem co mają za uszami, ale cóż... nie ma ludzi idealnych. A swoją drogą, jak jednemu z nich chorowało dziecko, to moment się skrzyknęli żeby krew dla niego oddać. Niemal każdy z nich miał tę całą paczkę na swoim weselu, a przynajmniej na ślubie.
    Ale wiesz, to bylo zrobione, ten nowy wątek, zeby mnie wykluczyć i pokazać, że ja ELITĄ nie jestem.
    Więc wiesz, gdyby był stary wątek to na pewno bym została i dalej pisała, a tak to może czasem coś przeczytam co u Was i tyle. To już nie jest to samo jak byl początek z Madzia Anią. Na początku było super, czuło się rady od wszystkich, a teraz jak dolaczyla Bella to juz niestety, ale to popsuła.

Bella93 lubi tę wiadomość

M&M
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że to nie jest tak, że można jedną osobę obarczyć winą i już. Ja Cię nie zachęcam do pisania na nowym wątku. Znajdujemy się przecież tutaj. Zachęcam do bycia ponad te wszystkie animozje, zamknięcia rozdziału pt. kłótnie. Magda z Anią próbowały tu sprawę załagodzić i zachęciły do pogodzenia się, ale mam wrażenie jakby żadna tego nie czytała, albo może nie przemyślała.

zielinka_97 lubi tę wiadomość

Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia :)
    08.18r-et nieudany
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeczytałam,a nastepnym razem gdy weszlam na forum zobaczyłam nowy wątek z zastrzeżeniem "Ciebie tu nie chcemy", czy coś w tym stylu, więc dziękuję bardzo. Jabhym dalej pisała gdyby nie nowy watek i z tym zastrzezeniem.

M&M
  • katrina Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, ja nie zrezygnowałam :) Dalej Was podczytuję :) Co prawda może nie tak często jak kiedyś, ale jestem tu cały czas :) A jeśli chodzi o nowy wątek o jakże wdzięcznej nazwie, to bez komentarza.. Tamten wątek też czytam, bo jest tam kilka dziewczyn, które polubiłam i zapewne co jakiś czas będę się odzywać :) Czuwam :)

Aniab, fajnie, że stanęłaś po stronie WSZYSTKICH :* Uważam, że dzielenie się na jakieś grupki to głupi pomysł, ale ten kto założył wątek "Elita Gamety Rzgów" widocznie miał powody.. Czy słuszne czy nie, nie mnie to oceniać.

Martoszka, nie przejmuj się takimi pierdołami! :)

Lilaloo, co u Ciebie? A jeśli chodzi o Natty, to wiem, że na jakiś czas opuściła forum, ale żegnając się mówiła, że z maleństwem wszystko w porządku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 19:39

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żadnego zastrzeżenia nie widziałam, a jeśli było, to miałaś prawo poczuć się urażoną. No cóż, ja nikogo nie będę namawiać do wpisów wbrew sobie. Namawiam do zgody, budowania jakichś poprawnych relacji i tyle. Nie czujesz się tu już komfortowo, to rozumiem, trudno. Może kiedyś to się zmieni.Co więcej mogę powiedzieć. Mam nadzieję, że i Ty zostaniesz kiedyś mamą, taką z prawdziwego zdarzenia :)

Deseo lubi tę wiadomość

08.18r-et nieudany
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Natty chciałabym tu wkrótce przeczytać, że prenatalne ok i wszystko pozostałe pozytywnie :)

Deseo lubi tę wiadomość

08.18r-et nieudany
  • Deseo Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już pisałam w tym drugim wątku- mnie jest to kompletnie obojętne gdzie będę pisać, dla mnie ważne jest aby dziewczyny z Gamety wspomagały mnie swoją wiedzą i słowem otuchy w trudnych chwilach.
    Więc jeśli się nie obrazicie, będę aktywna w obu wątkach, jeśli oba się utrzymają...

aniab2205, katrina, Dianka lubią tę wiadomość

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • asiamar Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natty czy mogę z Tobą popisać priv chodzi mi o szczepionki ? Czy jest tu jeszcze jakaś dziewczyna , która je brała?

Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
    Gameta Rzgów <3 <3 <3. Jest cud ❤
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniab2205 wrote:
    Ja żadnego zastrzeżenia nie widziałam, a jeśli było, to miałaś prawo poczuć się urażoną. No cóż, ja nikogo nie będę namawiać do wpisów wbrew sobie. Namawiam do zgody, budowania jakichś poprawnych relacji i tyle. Nie czujesz się tu już komfortowo, to rozumiem, trudno. Może kiedyś to się zmieni.Co więcej mogę powiedzieć. Mam nadzieję, że i Ty zostaniesz kiedyś mamą, taką z prawdziwego zdarzenia :)
    Nie dziękuję :)

A zastrzeżenie było, ale wczoraj wieczorem chyba został usuniety pierwszy post w nowym wątku. Więc nie dziwcie się, że mnie to zabolało.

M&M
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiamar, Sylvuś brała, ale jeszcze po nich nie transferowała.

sylvuś lubi tę wiadomość

08.18r-et nieudany
  • katrina Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    A zastrzeżenie było, ale wczoraj wieczorem chyba został usuniety pierwszy post w nowym wątku. Więc nie dziwcie się, że mnie to zabolało.

Martoszka, a skąd Ty wiesz, że to w ogóle przez Ciebie został założony nowy wątek? Z tego co kojarzę, to burzę wywołała tu lena1986. Nie ma się w ogóle co tym przejmować. Cieszę się, że ten wątek istnieje dalej :) Ten kto będzie chciał tu zostać, zostanie.

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deseo, a Ciebie widziałam na wątku rozpoczynających starania w 2017, kilka ostatnich wpisów tylko przeczytałam. Dużo tam dziewczyn? Z różnych klinik są? Fajnie, że macie tam grupę na podobnym etapie.

08.18r-et nieudany
  • Pola853 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka
    Zrobisz jak uważasz ale widzisz że dziewczyny które tu zostały chciałaby żebyś została. Jak będziesz miała ochote to pisz, może zatęsknisz za forum ;)

Ja widziałam wpisy na nowym forum hmm poniekąd Cie rozumiem ale czy warto się przejmować kimś kto prezentuje tak niski poziom konwersacji?

Co do Natty to widziałam na innym forum jak pisała że na jakiś czas odchodzi z forum, troche jej się nie dziwię po tym jak dziewczyny ją pojechały. Mam nadzieje ,że będzie nas podczytywać i wkrótce napisze co u niej i jej maluszka ;)

katrina, aniab2205 lubią tę wiadomość

• Pola853 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polly love

Ja miałam doczynienia z zapaleniem gruczołu bartholina jakbyś coś chciała wiedzieć to pisz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, dzięki. Ponoć to jednak nie to. Okazuje się, że mając lat 37 nie wiedziałam, że takie gruczoły w ogole istnieją ;)To jednak nie to.

• Pola853 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polly_love wrote:
    Pola, dzięki. Ponoć to jednak nie to. Okazuje się, że mając lat 37 nie wiedziałam, że takie gruczoły w ogole istnieją ;)To jednak nie to.
    To całe szczęście ;) bo to straszne dziadostwo jest

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiamar wrote:
    Natty czy mogę z Tobą popisać priv chodzi mi o szczepionki ? Czy jest tu jeszcze jakaś dziewczyna , która je brała?
    Tak jak napisała Ania , ja też po szczepieniach- za tydz bedę badać allo mrl.

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
  • Pola853 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was ma sciage badań które musi zrobić facet przed przystąpieniem ivf? Czy to takie same badania jak kobiety robią?

• asiamar Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvuś a jakie miałaś wskazania do szczepień? Czy poza brakiem hamowania coś jeszcze było nie tak ?

Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
    Gameta Rzgów <3 <3 <3. Jest cud ❤
‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ