Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDeseo, rób wszystko jak do tej pory, ale oszczędzaj się. Nie dźwigaj, nie przesuwaj ciężkich przedmiotów, nie bierz gorących kąpieli, nie korzystaj z sauny,nie jedz suworych ryb i mięsa. Tego nie możesz. Możesz zacząć świrować ale by tego uniknąć pracuj, czytaj, oglądaj jakies dobre filmy czy seriale, gotuj, pierz, rób zakupy jak wcześniej. Spaceruj, wysypiaj się. Nie myśl za duzo. Na et powinnaś mieć wypełniony pęcherz do 3/4 wtedy prostuje się macica a lekarz widzi jej najlepszy punkt. Nie używaj dzis kosmetyków w aerozolach. To wszystko. Myśl pozytywnie. Szczęścia na drogę!
Deseo, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie to, co dziewczyny Ci pisały. Odpoczynek, żadnych gorących kąpieli czy prysznica, sauny, bo tempka może skurcze wzmagać, no i unikanie chemikaliów: aerozolów, żrących płynów łazienkowych czy kuchennych, lakieru i zmywacza do paznokci.Pamiętaj żeby nie dźwigać. Po transferze bierz sobie magnez 2x1 i no- spę w razie skurczów. Relaksuj się Trzymam kciuki za pozytyw.
Ps. Dzwonią w 5 ale czasem i 6 dobie, czasem i w porze popłudniowej, tj. ok. 15-16.
Jejku, została godzinka do wizyty, Banaszczyk transferuje? Wody za każdym razem wypiłam 0.75l pół godziny przed wizytą i to wystarczyło. Powodzenia.Deseo lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Dobrze aniab Ci napisała co do tej no-spy, zapomniałam o tym. Możesz (ale nie musisz) czuć lekkie pobolewanie brzucha po transferze, wtedy lepiej aplikować po pół no-spy, bo skurcze macicy po transferze nie są wskazane. No i tyle Pewnie leżysz już na fotelu Trzymam kciuki! Odmelduj się po powrocie
Deseo lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że do dzisiaj nie mogę pojąć tych ich kosmicznych cen badań i wizyt. U mnie w przychodni ft3, ft4 i tsh ok. 19zł, a u nich 40. Prof. Radwan, no fakt, jest cenionym lekarzem, ale ceny jego wizyt powalają, a MR moim skromnym zdaniem jeszcze daleko do ojca, a też ma nie małe. Chyba, że chodzi o to, by umawiano im jak najmniej pacjentek...Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualny
-
Ja też już po
I niby powinnam skakać z radości... ale jak usłyszałam, że jest klasy C6 i reszta podobnie (C6 i C3) to raczej nie będzie co mrozić. I obawiam się, że "maluszek" też może się nie przyjąć. Eh
Na każdym kroku myślenie...
Betę mam zrobić 12dpt czyli za tydzień w sobotę lub poniedziałek. -
Tak sobie myślę, że gdybym podchodziła teraz do całej procedury to wyniosłoby mnie to 1 000 zł więcej. Porażka. Ale prawda jest taka dziewczyny, że kto chce mieć dziecko zapłaci każdą cenę i Gameta klientów na pewno nie straci..
Deseo, teraz w ogóle się tym nie przejmuj. Mogę tylko na własnym przykładzie powiedzieć Ci, że miałam co prawda podaną blastkę 5-dniową, ale klasy 4CC (nie było nic do mrożenia, bo reszta zarodków obumarła po 3 dobach, więc mieliśmy TYLKO JEDNĄ SŁABĄ BLASTKĘ) i też nie spodziewaliśmy się cudu, a tu praktycznie połowa ciąży za mną Uszy do góry zatem, myślimy pozytywnie! Oszczędzaj się teraz, ale za dużo też nie myśl. Zrób w przyszłą sobotę betę i oby wynik był wysoki, życzę Ci tego z całego serca.Deseo, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Różnice kolosalne.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Trzymam kciuki za pozytywną i rosnącą betę
Dzięki za rady, poczytałam sobie
Wczoraj pani doktor oddzwoniła i powiedziała, że szkoda bo naprawdę ładny był zarodek (dlaczego tak się dzieje skoro był ładny?????...)
Powiedziała, że możemy najszybciej zacząć w następnym cyklu bo teraz muszą się hormony wyregulować i mam się zgłosić miedzy 20 a 25 dniem następnego cyklu, więc mniej więcej przed świętami. -
nick nieaktualnyew ka wrote:Trzymam kciuki za pozytywną i rosnącą betę
Dzięki za rady, poczytałam sobie
Wczoraj pani doktor oddzwoniła i powiedziała, że szkoda bo naprawdę ładny był zarodek (dlaczego tak się dzieje skoro był ładny?????...)
Powiedziała, że możemy najszybciej zacząć w następnym cyklu bo teraz muszą się hormony wyregulować i mam się zgłosić miedzy 20 a 25 dniem następnego cyklu, więc mniej więcej przed świętami.Deseo, ew ka, Dianka, aniab2205 lubią tę wiadomość