Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzemawia przez Ciebie zlosc, zawód i rozgoryczenie. Nie poddawaj się. Ja walczę 7lat...chociaż uwierz mi wiele razy odpuszczalam,patrząc jak wszędzie rodzą się dzieci a my ich nie mamy (złe parametry nasienia). Milion myśli o rozwodzie,milion naturalnych prób i lekarzy. Daj sobie chwilę na "odchorowanie". Wiem,że łatwo się pisze i daje rady. Ale wiele już przeszlas i napewno jeszcze wiele siły w Tobie.
-
Martoszka wrote:Spróbowałam. Mąż się na to zgodził. Czyli coś wygrałam.
Więcej nie próbuję.
Dwie blastki niech sobie tam się mroza. Może kiedyś je komuś oddam.
Ja się poddaje. Cieszę się, że spróbowałam i tyle. Wiem jak to wygląda i tyle.Koliberek lubi tę wiadomość
Gabi3
-
nick nieaktualny
-
Martoszka ale głupoty piszesz!!!! To był pierwszy świeży transfer miałam taki sam rok temu, też się nie udał. Dokładnie tak jak Ty miałam zamrożone 2 blastki i od razu w kolejnym cyklu pojechałam po mojego mrozaczka. Czeka na mnie jeszcze jeden
A ten po którego pojechałam jest cudownym chłopcem, zdjęcia wrzucam na chwilkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 21:49
gabriela3, Koliberek, lilaloo, aniab2205, katrina, sylvuś lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:No cudaaaaak jeden;)))) też mam dwie blastki zamrożone,też mam pierwszy transfer i też zapewne czując się jak się czując na piątkowym testowaniu wyjdzie zero,plan B postawiony by jednak iść dalej do celu bycia matką.
I tak trzymaj, warto walczyćaniab2205 lubi tę wiadomość
Ginka
-
Podpisuję się pod słowami Ginki. U nas podobna sytuacja
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Tez mam za sobą nie udany transfer ale nie poddajemy się,pierwsze podejscie i koniec???bez walki??wiem ze to nie jest łatwe ale jak by nie będziemy wslczyc o to największe szczęście to nikt za nas tego nie zrobi..odpocznijcie,zrelaksujcie sie i do dziela..my teraz nad morze jedziemy nsbrac sil na kolejne podejście..
gabriela3, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Ginka wrote:Martoszka ale głupoty piszesz!!!! To był pierwszy świeży transfer miałam taki sam rok temu, też się nie udał. Dokładnie tak jak Ty miałam zamrożone 2 blastki i od razu w kolejnym cyklu pojechałam po mojego mrozaczka. Czeka na mnie jeszcze jeden
A ten po którego pojechałam jest cudownym chłopcem, zdjęcia wrzucam na chwilkę
Cudowne dziecko. Musimy walczyć. Bóg "zsyła" na ludzi przeróżne zmartwienia, choroby ale na tych ludzi, którzy jego zdaniem prędzej czy później uporają się z nimi. Taka jest moja teza. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Może po takiej walce, takich doświadczeniach będziemy mocniejsze inaczej spojrzymy na świat. Nie poddajemy się dziewczyny. Jest tu nas małe grono i dopóki się nie uda nie poddawajmy się. Jak to mówią do 3 razy sztuka a czasami za 5 razem się udaje. Trzeba walczyć.
aniab2205 lubi tę wiadomość
Gabi3
-
Martoszka który to byl twój transfer? Pierwszy?
Polo wyslalam na priv wiadomość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 08:12
2015.04 I Isci 1 x B4
2016.03 II Isci 1 x 1AB
2016.06 III Isci 2 x 4CC
2017.04 FET 1x 4CC
2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
TP 26.03.2018
29.03.2018 Pola😍 -
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Poranny test pokazał piękna,różową kreskę. W piątek to będzie tylko formalność...Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny