Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gabriela3 wrote:28 lipca wizyta pęcherzyków a to będzie 23dpt będzie już coś widać???
gabriela3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:efwka-to pytanie do lekarza prowadzącego. Ja np nie mam pojęcia. Też walczę z infekcjami oczu,ale póki co kroplami
-
nick nieaktualnyOd hormonow może zrobić się zakrzepica,ale objawy są nieco inne. Przedewszystkim opuchlizna chorej kończyny,uczucie ciepła w miejscu zatoru,wręcz gorące,czerwony kolor skóry miejsca zmienionego. Bynajmniej mnie tak zawsze pouczala moja Pani dr. Kiedy sama podejrzewalam zakrzepice. Możesz kontrolnie zrobić sobir usg doppler żył głębokich dla swojego świętego spokoju wykluczając zakrzepice i zatory. Clexane lub fraxiparine przyjmujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 11:08
-
Koliberek wrote:Od hormonow może zrobić się zakrzepica,ale objawy są nieco inne. Przedewszystkim opuchlizna chorej kończyny,uczucie ciepła w miejscu zatoru,wręcz gorące,czerwony kolor skóry miejsca zmienionego. Bynajmniej mnie tak zawsze pouczala moja Pani dr. Kiedy sama podejrzewalam zakrzepice. Możesz kontrolnie zrobić sobir usg doppler żył głębokich dla swojego świętego spokoju wykluczając zakrzepice i zatory. Clexane lub fraxiparine przyjmujesz?
aniab2205 lubi tę wiadomość
Gabi3
-
No i nie było co gdybać. Szybka reakcja konkretna diagnoza a nie zamartwianie się
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualnyefwka83 wrote:Ja probowalam kremami robionymi aptecznymi ale niestety bez rezultatu,doszla opuchlizna i tylko sterydy mogly pomoc..a od czego masz infekcje oczu?no będę musiala w sierpniu z p.dr skonsultowac to..
-
nick nieaktualny
-
Kubuniu jesteś przepiękny ! Witamy na świecie Teraz już mamunia jest najszczęśliwsza pod słońcem. Katrina gratulujemy i pisz proszę jak wygląda macieżyństwo pomimo, że betka rośnie zrobiłam test i w 9dpt była bledziutka kreska a dziś? 18dpt dwie mocne krechy Aż przyjemnie z rańca się zrobiło. Normalnie w ramkę włóżę ten test Gratulujemy syneczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 06:36
aniab2205, katrina lubią tę wiadomość
Gabi3
-
nick nieaktualny