Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy na zdjecieStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Lilaloo, śliczny chłopczyk. Super, że to tak sprawnie Wam poszło.
Ewka, fraxiparyna to to samo, co clexane. Rozrzedza krew, ma poprawiać ukrwienie macicy. Ja brałam krótko, ale niektóre dziewczyny do końca lub wysokiej ciąży.
Gabi, brzuch czy jajniki kłują? Ważne żeby po odstawieniu lutki i dupka nie było podkrwawień.lilaloo lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Gabi takie kłucia wynikają z rozciągania macicy, ale warto powiedzieć o tym lekarzowi na następnej wizycie.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Ja bralam heparyne prawie cala ciaze ze wzgledu na niskie aptt i wysokie d dimery.
A my dzisiaj mamy juz 13 dni
Bella93, Martoszka, lilaloo, zielinka_97, katrina, sylvuś, Polly_love lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
aniab2205 wrote:Lilaloo, śliczny chłopczyk. Super, że to tak sprawnie Wam poszło.
Ewka, fraxiparyna to to samo, co clexane. Rozrzedza krew, ma poprawiać ukrwienie macicy. Ja brałam krótko, ale niektóre dziewczyny do końca lub wysokiej ciąży.
Gabi, brzuch czy jajniki kłują? Ważne żeby po odstawieniu lutki i dupka nie było podkrwawień. -
Martoszka wrote:W którym dc najlepiej pójść na wizytę przed et?
I ile razy dziennie trzeba brać estrofem od 2 dc?
Bo przy przeprowadzce moje dokumenty już się wyprowadzily i są 30km ode mnie -
hej dziewczyny mam pytanie. Idę za tydzień na wizytę kwalifikacyjną ze wszystkimi wynikami, ale niepokoję się bardzo wysokim poziomem prolaktyny.
Norma jest do 460 a ja mam 940. Co to może oznaczać, czy przez to trzeba będzie wszystko przesunąć?
Gdzieś czytałam, że może być podwyższona przez choroby tarczycy, ale czy to prawda...
Macie jakieś zdanie na ten temat? -
nick nieaktualnyGratuluję Leosia;)slodziaczek;) Tosia już jak się uśmiecha ladnie;)Gabi,Ewa jak się czujecie? Polly cudnego wypoczynku. Nadrabiam zaległości;).
Powiedzcie mi proszę,czy po transferze normalnie funkcjonowalyscie w sensie praca? Chodzilyscie? Ja przy obu odpuściłam sobie. Wiem,że każdy organizm jest inny. Nie mam pracy fizycznej,a psychiczną. Zastanawiam się czy przy trzecim nie funkcjonować normalnie i nie ustawiać całego życia pod transfer,tylko transfer pod życie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 21:03
lilaloo lubi tę wiadomość
-
Koliberek ja normalnie chodziłam do pracy, w domu chyba zwariowałabym, mam pracę biurową, przy komputerze, oczywiście nie dźwigałam, chodziłam wolno, a mąż mnie wyręczał z obowiązków domowych, kiedy transfer?ja jutro wizyta na pęcherzyk ciążowy..denerwuje się czy wszystko jest ok, dobrze się czuję, nic mi nie jest, brak dolegliwości..troszkę się tym niepokoje...
-
nick nieaktualnyEwa dolegliwości zdarza Cie dogonic;)ja pamiętam przy pierwszej ciąży w 11tyg. Pytanie męża Ty nie masz mdłości?a na następny dzień z łazienki wyjść nie mogłam;)nie denerwuj się,będzie dobrze. Gabi przetestuj ten imbir,może Ci pomoże na mdłości. Nie wiem dziewczyny jeszcze kiedy start,póki co zdecydowaliśmy się na zmianę lekarza. Zobaczymy co będzie po 1wizycie. Napewno histeroskopia jeszcze mnie czeka.