Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie mówiłam, szkoda Twoich nerwów.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
efwka- trzymam kciuki i czekamy teraz na wieści z wizyty serduszkowej
A ja mam teraz do was pytanie, czy to możliwe, żeby poziom AMH w przeciągu roku się zwiększył? Rok temu robiłam przed 1 procedurą i miałam wyniki 1,02, a teraz .... 2,10! Jak to możliwe, czy to pomyłka jakaś w labo czy co?
A zrobiłam ponowne wyniki prolaktyny i tym razem wynik 350... (2tyg temu 960)
Już nic z tego nie rozumiem. Choć oczywiście meeega się cieszę
Wizyta kwalifikacyjna za tydzień mam przeczucie, że będzie już dobrze!aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Deseo wrote:efwka- trzymam kciuki i czekamy teraz na wieści z wizyty serduszkowej
A ja mam teraz do was pytanie, czy to możliwe, żeby poziom AMH w przeciągu roku się zwiększył? Rok temu robiłam przed 1 procedurą i miałam wyniki 1,02, a teraz .... 2,10! Jak to możliwe, czy to pomyłka jakaś w labo czy co?
A zrobiłam ponowne wyniki prolaktyny i tym razem wynik 350... (2tyg temu 960)
Już nic z tego nie rozumiem. Choć oczywiście meeega się cieszę
Wizyta kwalifikacyjna za tydzień mam przeczucie, że będzie już dobrze!
Co do prolaktyny, do tego badania trzeba sie bardzo dokladnie przygotowac, moze za pierwszym razem bylo wiecej czynnikow negatywnie wplywajacych na wynik. -
Tak robiłam w tym samym labo i w tym samym dniu cyklu. Bo chyba nawet Ty to pisałaś, że AMH też powinno się w 2-4 dniu cyklu robić jak FSH. To też tak robiłam.
A co do prolaktyny to nie wiem, wtedy robiłam jakoś pod konieć w 23 d.c a teraz w 3 jak reszta. -
Deseo wrote:Tak robiłam w tym samym labo i w tym samym dniu cyklu. Bo chyba nawet Ty to pisałaś, że AMH też powinno się w 2-4 dniu cyklu robić jak FSH. To też tak robiłam.
A co do prolaktyny to nie wiem, wtedy robiłam jakoś pod konieć w 23 d.c a teraz w 3 jak reszta.
Prolaktyne robilas o tej samej h, na czczo, po siedzeniu przez 30min przed pobraniem, nie jadlas dzien wczesniej nic ciezkiego, nie pilas alko, nie uprawialas sexu?Deseo lubi tę wiadomość
-
No to było by super! Bo wcześniej robiłam w listopadzie bądź lutym. To może rzeczywiście ma to jakiś związek. A no i teraz od jakiś 2 miesięcy zażywam witaminki, gdzie na pewno występuje witD.
A co do prolaktyny.... hmmm zawsze robię rano, na czczo, raczej nie siedziałam, nie wiem co jadłam i nie pamiętam czy "coś było" dzień wcześniej - na pewno nie teraz bo miałam okres, a wcześniej nie wiem.
Może masz rację, a ja nawet nie wiedziałam, że to wszystko ma takie znaczenie.
Dzięki skarbnico wiedzy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 13:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny