X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a badanie AMH? Bo lekarz mi zlecił i nie jestem pewna wyniku czy jest ok czy raczej słaby....mój wynik to MAG 2,17

Liliaana
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być AMH a nie MAG ;) W 2013 miałam potworniaka jajnika prawego więc część jajnika usunięta a co za tym idzie pewnie część tej rezerwy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 18:12

Liliaana
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskola12 a jakie są koszty takich badań?

Liliaana
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I do jakiego lekarza w Gamecie chodzisz?

Liliaana
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amh ok. Robiłaś w 2-3dc?

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszty badań do ivf to około 500-600 zł. Zależy gdzie. Ja fsh i amh robiłam w gamecie, a resztę w diagnostyce.

M&M
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mój lekarz w Gamecie kazał mi zrobić natychmiast po wyjściu z gabinetu to był 10 dzień cyklu....podobno dzień cyklu nie ma znaczenia

Liliaana
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie FSH podobno 2-3 dzień cyklu i czekam z tym badaniem

Liliaana
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskola12 wrote:
    czy istnieje możliwość nie zapłodnienia z powodu słabego nasienia? martwie się..oby udało sie wybrac jakies plemniki i beda zarodki.
    Słabe nasienie zależy z jakiego powodu, czy to morfologia, liczba plemników czy np.ruchliwość.
    Przy icsi wybierają plemniki i wstrzykują je do komórki jajowej. Więc wybierają najlepsze na pierwszy rzut oka. Przy imsi jeszcze lepiej widzą plemniki i potrafią zdrowsze wybrać. Na pewno jakieś wybiorą:)

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliaana wrote:
    Nie mój lekarz w Gamecie kazał mi zrobić natychmiast po wyjściu z gabinetu to był 10 dzień cyklu....podobno dzień cyklu nie ma znaczenia
    A do kogo chodzisz?

M&M
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr. Michał Radwan

Liliaana
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Liliana,u nas też czynnik męski.nie obawiaj się,bo napewno znajdą jakiegoś plemnika gotowego do zaplodnienia komórki. Ja też byłam w panice przy męża wynikach i 2mln plemników,a znaleźli i to kilka. Amh najlepiej jak pisała Marta 2-3dc. Badania poprzednie robilam w gamecie,obecne udało mi się znaleźć o połowę taniej w laboratorium szpitalnym przy czechoslowackiej. W gamecie tylko wymazy z pochwy.

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliaana wrote:
    Dr. Michał Radwan

Aha. Ja nigdy u niego nie byłam, więc zdania nie mam.

M&M
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliberek wrote:
    Hej Liliana,u nas też czynnik męski.nie obawiaj się,bo napewno znajdą jakiegoś plemnika gotowego do zaplodnienia komórki. Ja też byłam w panice przy męża wynikach i 2mln plemników,a znaleźli i to kilka. Amh najlepiej jak pisała Marta 2-3dc. Badania poprzednie robilam w gamecie,obecne udało mi się znaleźć o połowę taniej w laboratorium szpitalnym przy czechoslowackiej. W gamecie tylko wymazy z pochwy.
    Hej a na jakim ty jesteś etapie? Już po próbie in vitro?

Liliaana
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po dwóch nieudanych transferach

• punia Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliaana u nas też czynnik męski. Mąż miał tylko ok 750 tys plemników. Dopłacaliśmy do IMSI i mieliśmy 4 blastki ;) głowa do góry

trzymam kciuki za nas wszystkie !
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliberek bardzo mi przykro....mam nadzieję,że się nie poddajesz...oba transfery w Gamecie?

Liliaana
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,nie poddaje. JesCze póki co wiele siły przede mną. Tak oba transfery w Gamecie.

• Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie myślałaś o zmianie kliniki? Bo ja chyba bym się zastanowił w takim przypadku....i napisz mi proszę jak to jest z kosztami? Całość z własnych funduszy czy cokolwiek refundują? Jestem nowa w tym temacie więc z góry przepraszam Za pewnie dla Was oczywiste pytania

Liliaana
  • Liliaana Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I proszę dziewczyny napiszcie mi skąd bierzecie siły na to wszystko bo ja jestem na starcie a już momentami brak mi sił do walki....

Liliaana
‹‹ 813 814 815 816 817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ