Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
jaskola12 wrote:czy istnieje możliwość nie zapłodnienia z powodu słabego nasienia? martwie się..oby udało sie wybrac jakies plemniki i beda zarodki.
Przy icsi wybierają plemniki i wstrzykują je do komórki jajowej. Więc wybierają najlepsze na pierwszy rzut oka. Przy imsi jeszcze lepiej widzą plemniki i potrafią zdrowsze wybrać. Na pewno jakieś wybiorąM&M -
nick nieaktualnyHej Liliana,u nas też czynnik męski.nie obawiaj się,bo napewno znajdą jakiegoś plemnika gotowego do zaplodnienia komórki. Ja też byłam w panice przy męża wynikach i 2mln plemników,a znaleźli i to kilka. Amh najlepiej jak pisała Marta 2-3dc. Badania poprzednie robilam w gamecie,obecne udało mi się znaleźć o połowę taniej w laboratorium szpitalnym przy czechoslowackiej. W gamecie tylko wymazy z pochwy.
-
Koliberek wrote:Hej Liliana,u nas też czynnik męski.nie obawiaj się,bo napewno znajdą jakiegoś plemnika gotowego do zaplodnienia komórki. Ja też byłam w panice przy męża wynikach i 2mln plemników,a znaleźli i to kilka. Amh najlepiej jak pisała Marta 2-3dc. Badania poprzednie robilam w gamecie,obecne udało mi się znaleźć o połowę taniej w laboratorium szpitalnym przy czechoslowackiej. W gamecie tylko wymazy z pochwy.Liliaana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie myślałaś o zmianie kliniki? Bo ja chyba bym się zastanowił w takim przypadku....i napisz mi proszę jak to jest z kosztami? Całość z własnych funduszy czy cokolwiek refundują? Jestem nowa w tym temacie więc z góry przepraszam Za pewnie dla Was oczywiste pytaniaLiliaana