Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
U na są pojedyńcze plemniki, i informacja że sa progresywne tylko tyle. Mam nadzieje że się uda...Za badania w diagnostyce zapłaciłam około 700 zł ale bez hormonów. Moje AMH 7,45 więc jestem zadowolona.
Czekam na reszte wyników i bedziemy działać.
Jesli chodzi o refundacje to czuje niesprawiedliwość gdyż pochodze z małej miejscowości i na refndacje nie ma szans, sa przeznaczone dla os mieszkających w miescie. Uważam że wszystkie pary powinny mieć szanse, mamy z mężem po 27 lat i in vitro jest dla nas kosztowne. -
jaskola12 wrote:U na są pojedyńcze plemniki, i informacja że sa progresywne tylko tyle. Mam nadzieje że się uda...Za badania w diagnostyce zapłaciłam około 700 zł ale bez hormonów. Moje AMH 7,45 więc jestem zadowolona.
Czekam na reszte wyników i bedziemy działać.
Jesli chodzi o refundacje to czuje niesprawiedliwość gdyż pochodze z małej miejscowości i na refndacje nie ma szans, sa przeznaczone dla os mieszkających w miescie. Uważam że wszystkie pary powinny mieć szanse, mamy z mężem po 27 lat i in vitro jest dla nas kosztowne.zielinka_97 lubi tę wiadomość
-
A ja się dowiedziałam dziś w rejestracji, że jeśli jak najszybciej nie zrobimy orzeczenia i nie złożymy papierów o dofinansowanie to nic nie gwarantują, bo się wszyscy rzucili. Umówiłam nas na wizytę do Irka na 10.01 ale nie będziemy na bank gotowi ze wszystkimi wynikami, szczególnie, że AMH i FSH zrobię dopiero 2 dc a jestem w połowie cyklu. Więc najprawdopodobiej przepadnie, bo kasa już jest rozdawana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 12:49
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:A ja się dowiedziałam dziś w rejestracji, że jeśli jak najszybciej nie zrobimy orzeczenia i nie złożymy papierów o dofinansowanie to nic nie gwarantują, bo się wszyscy rzucili. Umówiłam nas na wizytę do Irka na 10.01 ale nie będziemy na bank gotowi ze wszystkimi wynikami, szczególnie, że AMH i FSH zrobię dopiero 2 dc a jestem w połowie cyklu. Więc najprawdopodobiej przepadnie, bo kasa już jest rozdawana.
zielinka_97 lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:JEst przychodnia, w której wyniki będziesz mieć tego samego dnia. Odbierz zaproszenie, proszę
-
Fajnie by było jakby to dofinansowanie faktycznie rozszerzono bo to wielka ulga przy procedurze.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Czeko nie obawiaj się,my korzystalismy z dofinansowania w maju. Opiszę Ci na priv wszystko
-
nick nieaktualnyDeseo wrote:chyba za szybko się pochwaliłam... dziś plamienia jak do jutra pozostaną albo się rozkręcą w @ to dupa z transferu. Ja pierd##$# !!!!!!
Kolejny miesiąc w dupę!
Powodzenia Wam wszystkim.Deseo lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Do 20. Ale wyniki następnego dnia. A jak tego samego to do 18.
Edit: cytologia - 2lataWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 10:03
-
nick nieaktualny