Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka miała iui u Banaszczyk. Też za pierwszym razem strzał w 10! Wszystko jest kwestią wskazan
Deseo lubi tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Deseo wrote:asiamar- gratulacje
Bella- u mnie wszystko w porządku. tzn. miałam nagły wypad do szpitala tydzień temu z kolką nerkową, ale uspokoiła się po lekach i póki co tfu tfu z takim silnym bólem nie mam do czynienia.
Spokojnie sobie żyjemy z oczekiwaniem na przyszły tydzień- myślę, że dopiero wtedy naprawdę uwierzę, że to wszystko dzieje się serio i zacznę już w 100% się cieszyć
A Ty wypoczywaj
A tak przy okazji: jakie macie doświadczenie z inseminacją w Gamecie?
Kuzynka się waha, a ja mam wypytać dr B na wizycie 12.02. Ale wiecie jak to jest... lekarz nie powie mi tyle co pacjentki <pytam głównie o skuteczność...>Deseo lubi tę wiadomość
M&M -
Koliberek wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was po histeroskopi miała może @wcześniej niż powinna mieć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja tu zupełnie nowa choć problem nie nowy, mam pytanie o Gamete tzn o to kogo polecacie z lekarzy, jeszcze takie pytanko czy to prawda że teraz już nie można tam zrobić badania betaHCG i po 2 godzinach odebrać wynik? Podobno coś sie zmieniło, tak gdzieś czytałam
-
Zielinka juz po prenatalnych?
Deseo, jak tam u Ciebie? -
Hej Zadzwonili. Mamy to 21.02 wizyta u Irka Cykl przerwy i chyba wystartujemy
Polly_love, Koliberek, Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasiaKoto wrote:Hej dziewczyny ja tu zupełnie nowa choć problem nie nowy, mam pytanie o Gamete tzn o to kogo polecacie z lekarzy, jeszcze takie pytanko czy to prawda że teraz już nie można tam zrobić badania betaHCG i po 2 godzinach odebrać wynik? Podobno coś sie zmieniło, tak gdzieś czytałam
Tak,teraz wyniki po 15stej -
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Zadzwonili. Mamy to 21.02 wizyta u Irka Cykl przerwy i chyba wystartujemy
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny