Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella93 wrote:Zielinka juz po prenatalnych?
Deseo, jak tam u Ciebie?
Tak tak już po. Wszystko ok, dzidzia zdrowa ale nie wiadomo czy jest chłopcem czy dziewczynka. 11+5 Kozarzewski widział chłopca dziś 13+0 mój prowadzący skłaniał się ku dziewczynce. Także jedną wielka zagadka. Na pewno jest dzieckoBella93, aniab2205, Lubię_czekoladę, sylvuś lubią tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Przerąbane z tą beta bo powiem szczerze że jak miałam krwawienia to ta beta mnie uspokajała. Specjalnie potrafiłam tam pojechać bo wynik był szybko. Nawet kosztem paliwa i oplaty. Ale nic straconego chyba. Wydaje mi się że w diagnostyce jest wynik w 2h. Warto sprawdzićLuty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa ok doczytałam, czyli pewnie do jakiejś 9 trzeba oddać krew a wyniki po 15,
Polly_love podasz adres tych dwóch miejs gdzie wyniki są tak szybko?
Rok temu miałam pierwszą styczność z Gametą tzn może jednak trochę wcześneij i wtedy nie było problemów z dodzwonieniem się a teraz ciągle problem z tą HCG wiem ze też nie było problemu bo koleżanka i estradiol i HCG badała i wyniki po 2 godz, co tam się teraz porobiło ? -
nick nieaktualnyBasiaKoto wrote:aaa ok doczytałam, czyli pewnie do jakiejś 9 trzeba oddać krew a wyniki po 15,
Polly_love podasz adres tych dwóch miejs gdzie wyniki są tak szybko?
Rok temu miałam pierwszą styczność z Gametą tzn może jednak trochę wcześneij i wtedy nie było problemów z dodzwonieniem się a teraz ciągle problem z tą HCG wiem ze też nie było problemu bo koleżanka i estradiol i HCG badała i wyniki po 2 godz, co tam się teraz porobiło ?
PiZ mieści się przy Kopernika 67/69 i Zgierskiej 2/8.
W gamecie jest teraz taki burdel, że dodzwonić się graniczy z cudem. Badania też- mieli szybko wyniki ale wysyłają gdzieś teraz krew przez co żeby mieć bete o 15 trzeba oddać krew do 8:30. Jeśli o 12:00 jest pobranie to wynik następnego dnia. Do tego 45zl. Za to mają teraz fazę na zbieranie kasy za przechowywanie zarodków i podnieśli ceny. Dziwnie się tak robi, nie rozumiem tego. Może kwestia zarządu... patrząc chociażby po tym co spotkało obiecujące i chwalone pierwsze piętro (porodówkę) -
nick nieaktualny
-
A jaka cena teraz za przechowywanie? Czy jak mam umowe wczesniej podpisana to cena tez mi sie zmieni ?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:A jaka cena teraz za przechowywanie? Czy jak mam umowe wczesniej podpisana to cena tez mi sie zmieni ?
-
Basia- musisz być prze 9 na pobraniu krwi i ponoć od chwili gdy będą w laboratorium mają 2 godz na zrobienie badania. Ja wyniki bety miałam o 12, ale to drB zadzowniła mi z wynikiem. Ale ogólnie mówią nawet, że po 16 są wyniki.
Bella- dzięki za pamięć u mnie wszystko ok. Czekam z niecierpliwością na wizytę poniedziałkową. Optymistycznie podchodzę do sprawy i mam nadzieję, że usłyszymy ten cudowny dźwięk i wtedy już chyba oszalejemy z radości
Dziś już 7tcBella93, Polly_love, Koliberek, aniab2205, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDeseo wrote:za szybko się ucieszyłam, dostałam plamienia... nie mogę się dostać dziś do żadnego lekarza i leżę i wyję...
Jakieś rady? Co robić? Jestem załamana. -
nick nieaktualnyJak napisała Paulina dopóki nie masz skurczy i nie krwawisz postaraj się wyciszyć,może to chwilowo. Wiem,że łatwo się pisze będąc po drugiej stronie,ale herbata z rumianku,koc i łóżko.nie denerwuj siebie i maleństwa:* a ja przesyłam garść fludidow...
-
Byłam u lekarza- maluszek jest na swoim miejscu, z bijącym serduchem. Uff
Tak jak piszecie- mam leżeć, w razie czego mam skierowanie do szpitala gdyby się pogorszyło.
Biorę spore dawki luteina 3x2 i duphaston 3x1.
Oby do poniedziałku... do wizyty u drB.
Dzięki dziewczyny :*Polly_love, Koliberek, zielinka_97, Bella93, natty85, aniab2205, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za dobre słowa i myśli Maluszek- okruszek ma się dobrze, ma piękne bijące serducho i nadal daje mi nadzieję, że to jednak się dzieje, że może tym razem się uda!
Powiem Wam szczerze, że dziś już miałam rano myśli, że jest po wszystkim... Po całej nocy w toalecie wyleciała taka mala galaretka- byłam przekonana, że to nasz okruszek... A on znów nas zaskakuje i pokazuje, że tak łatwo się nie podda
Z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej i oby do kolejnej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 19:25
Polly_love, Koliberek, Bella93, zielinka_97, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny