Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Umówiłam się do dr Jędrzejczyk. Ginekolog-endokrynolog. Zobaczymy co mi powie
Bella93 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Umówiłam się do dr Jędrzejczyk. Ginekolog-endokrynolog. Zobaczymy co mi powie
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Bellus jak badania?
Jakie plany u Was? -
Bella93 wrote:Wooow.
Bylas wczesniej stymulowana (oprocz stycznia)?
Pamietaj ze te leki sa refudnowane tylko 3razy, jesli zuzyjesz je do staran naturalnych, a trzeba bedzie isc dalej to do IUI/IVF bedziesz musiala placic 100%, a to nie sa male kwoty.
Jesli nie chcesz isc do lekarza z kliniki, to moge Ci polecic Malgorzate Jedrzejczyk (ul. Zacisze 16), ale moim zdaniem na Wasze wyniki powinien zerknac ktos, kto zajmuje sie stricte nieplodnoscia.
To znaczy że jak do iui mam przypisany menopur 1 amp to tylko trzy razy mogę wykupic ze zniżka (różnica jest 140 zł a 780zlIII IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
alaw87 wrote:To znaczy że jak do iui mam przypisany menopur 1 amp to tylko trzy razy mogę wykupic ze zniżka (różnica jest 140 zł a 780zl
-
alaw87 wrote:Jeszcze mam pytanie mój lekarz twierdzi że laparoskopia nie jest mi potrzebna
Czy do in vitro musze mieć czy to zależy od lekarza
Niestety podchodzimy komercyjne...
Jak nie masz torbieli, czegos co wskazywaloby na endometrioze, to raczej nie jest potrzebna. Osobiscie uwazam, ze przy IVF wazniejsza jest histeroskopia.
Ja Banaszczyk nie polecam. Szorstka kobieta.
Wszystkie leki do stymulacji (menopur, puregon, gonal) sa refundowane do 3cykli.
Lekarze spoza klinik czesto o tym nie mowia, a pozniej kobiety szukaja lekow w internecie, zeby nie placic 100% -
W sumie jest bardzo dobrze reaguje na clo 0.5 tab przez 4 dni i mam zawsze 1 lub 2 pęcherzyki tylko upośledzenie mi endo to dlatego ten menopur zrezygnuje calkowice z niego bo coś czuje ze skończy sie na IVF a szkoda było by tyle płacić jeszcze za leki
To według Ciebie do jakiego lekarza lepiej się udać
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
alaw87 wrote:W sumie jest bardzo dobrze reaguje na clo 0.5 tab przez 4 dni i mam zawsze 1 lub 2 pęcherzyki tylko upośledzenie mi endo to dlatego ten menopur zrezygnuje calkowice z niego bo coś czuje ze skończy sie na IVF a szkoda było by tyle płacić jeszcze za leki
To według Ciebie do jakiego lekarza lepiej się udać
Ja zawsze bede polecac mojego czyli G.
Ale wiele dziewczyn chwali sobie IP i druga RBPolly_love, Deseo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Jak Clo zle dziala, to moze powinnas sprobowac z letrozolem?
Ja zawsze bede polecac mojego czyli G.
Ale wiele dziewczyn chwali sobie IP i druga RB
Wybierz dobrze, powodzenia -
nick nieaktualnyMarta w gamecie nie znam genetyka,jedynie w Genosie.
Bellus plan-malymi krokami szukujemy się do transferu,niechce zapeszac bo ostatnio za dużo się działo na niekorzyść więc mam nadzieję że po wielu mscach z kłodami wszystko tym razem pójdzie po odpowiednim torze.
Co do lekarza nie polecę,bo sama jestem na etapie zmiany z MR na IP.
Pozdrawiam Was;))Bella93, Martoszka lubią tę wiadomość
-
A ja polece PRStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dopiero zobaczylam ze jest taki watek. Dziewczyny ja korzystalam z gamety konkretnie prof. J.Radwan. dziś jestem w 18 tyg ciąży-jutro zaczynam 19 polecam A tak na marginesie to zostały mi jeszcze 2 op duphastonu i 1 op estrofemu 2mg - gdyby któraś potrzebowała z chęcią odsprzedam. Pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 00:26
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023