Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIVA wrote:W Matce Polce.
Też planowałam rodzic w. Medor, nawet już wyznaczony miałam termin wizyty kwalifikacyjnej a tu mój syn zmienił i urodzil się równo o miesiąc wcześniej. Termin porodu miałam wyznaczony na 19 sierpień, a tu 19 lipiec cc.
Jakie lekarza prowadzącego ciąże wybrałaś w Klinice Gameta?
Jestem u Połacia od początku. Na moje szczęście pracuje też w Medeorze. Zresztą, tam pracują sami świetni lekarze. Z ciekawości, jaki prg dostałaś zalecony przy tym et? -
Polly_love wrote:Twój syn urodził się dzień po moich urodzinach już zawsze będę o tym pamiętać
Jestem u Połacia od początku. Na moje szczęście pracuje też w Medeorze. Zresztą, tam pracują sami świetni lekarze. Z ciekawości, jaki prg dostałaś zalecony przy tym et?
Pytasz o dawkę luteiny-progesteron Polly, żebym dobrze zrozumiała?
Ja jestem pod opieką dr Banach, z. Synkiem również do niej chodziłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 07:20
-
nick nieaktualnyIVA wrote:Pytasz o dawkę luteiny-progesteron Polly, żebym dobrze zrozumiała?
Ja jestem pod opieką dr Banach, z. Synkiem również do niej chodziłam.
Dr Banach- bardzo fajna jako lekarz i jako kobieta -
Polly_love wrote:Tak, chodzi mi o to jaki dostałaś progesteron (dopochwowy, doustny i być może podjęzykowy) w jakich dawkach.
Dr Banach- bardzo fajna jako lekarz i jako kobieta
Wcześniej od 2 dnia cyklu razem z estrofenem. LUTEINA dopochwowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 09:19
-
Polly_love wrote:To urodziny mojego siostrzeńca ale to ani środa ani sobota w te dni mój lekarz pracuje w Medeorze,a to w tym roku żaden z tych dni
Iva, w którym szpitalu urodził się Twój syn?M&M -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Pytam, by wysłać screena znajomej, która w Czechach robi kolejny et jedynie na Proluteksie... każdy nieudany, nie wiem co ci Czesi...
-
nick nieaktualny
-
Czy przy implantacji zawsze występuje Plamienie?21 lat / 3 lata starań
2017.12 - Gameta Rzgów /badanie nasienia bardzo słabe.
2018.01 - stwierdzone OAT u męża.
2018.05 - ICSI
2018.06.04 - punkcja
Mamy ❄️4AA ❄️4BB❄️4BB
7.08.2018 FET
12.09.2018 FET? -
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Pytam, by wysłać screena znajomej, która w Czechach robi kolejny et jedynie na Proluteksie... każdy nieudany, nie wiem co ci Czesi...
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Prolutex w Reprofit, w pozostałych Agolutin
-
Kochane
Pytanie: Pierwsza owulacja po nieudanym in vitro
Bola mnie tak okrutnie jajniki I Kosc ogonowa ze nie daje rady.
Mialyscie podobnie?endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Jedno i drugie powinno dac rade samo, choc roznica w dawce jest duza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 17:58
-
nick nieaktualny
-
Inna_79 wrote:Kochane
Pytanie: Pierwsza owulacja po nieudanym in vitro
Bola mnie tak okrutnie jajniki I Kosc ogonowa ze nie daje rady.
Mialyscie podobnie? -
nick nieaktualny