Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć
Jestem niestety już po 1 nie udanej procedurze i za miesiąc przenoszę się do Rzgowa ze Szczecina. Poczytałam trochę o Was i Waszych historiach! Wszystkim ciężaróweczką życzę spokojnych 9 miesiący i dużoooooo zdrowia
Zaś staraczkom upragnionych 2 kresek!
Chciałam podpytać jakie są Wasze opinie apropo kliniki ( ja przenoszę się tam ze względu na lekarza który będzie mnie prowadził w Szczecinie ale punkcja i transfer odbędzie się w gamecie) i czy w klinicie jest możliwa procedura az bo widzę że niektóre z Was miały taką procedurę. Szukałam informajci w Internecie ale nic nie wyczytałamPolly_love lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
2 ❄️❄️
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 3 transfer 11dpt beta 42.5 , beta spadła cb 👎 -
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Witam Was dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć
Jestem niestety już po 1 nie udanej procedurze i za miesiąc przenoszę się do Rzgowa ze Szczecina. Poczytałam trochę o Was i Waszych historiach! Wszystkim ciężaróweczką życzę spokojnych 9 miesiący i dużoooooo zdrowia
Zaś staraczkom upragnionych 2 kresek!
Chciałam podpytać jakie są Wasze opinie apropo kliniki ( ja przenoszę się tam ze względu na lekarza który będzie mnie prowadził w Szczecinie ale punkcja i transfer odbędzie się w gamecie) i czy w klinicie jest możliwa procedura az bo widzę że niektóre z Was miały taką procedurę. Szukałam informajci w Internecie ale nic nie wyczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 21:30
Iwkaaa lubi tę wiadomość
-
No i my jak zwykle z głową w chmurach.. Za tydzień w czw wizyta a nie zrobiliśmy jeszcze ani jednego badania Brawo my..
Edit: Moje badania w Gamecie 688 zł. I teraz pytanie czy się szarpać i szukać czy olać i robić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 16:51
-
Lubię_czekoladę wrote:No i my jak zwykle z głową w chmurach.. Za tydzień w czw wizyta a nie zrobiliśmy jeszcze ani jednego badania Brawo my..
Edit: Moje badania w Gamecie 688 zł. I teraz pytanie czy się szarpać i szukać czy olać i robić.. -
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:No i my jak zwykle z głową w chmurach.. Za tydzień w czw wizyta a nie zrobiliśmy jeszcze ani jednego badania Brawo my..
Edit: Moje badania w Gamecie 688 zł. I teraz pytanie czy się szarpać i szukać czy olać i robić..
Juz taniej Ci wyjdzie w diagnostyce -
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Bellisima czy to...już? Zaciskać kciuki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czoko, jeszcze ten wymaz na chlamedię warto u nich robić, bo gdzie indziej, to różnie z tą metodą bywa. Mi niby zrobiono tą m.PCR, a potem okazało się przy odbiorze wyniku, że to nie o to chodziło i musiałam powtarzać. No i u mnie w mieście drożej niż w gamecie, aż w szoku byłam, bo u nich 50zł mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 22:36
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Bella, skoro to jakoś na dniach, to przede wszystkim spokoju Ci życzę na te kilka dni (piszę kilka, a nie kilkanaście, bo jak Cię znam, to wcześniej na betę skoczysz ), no i powodzenia.
Bella93 lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do zrobienia wszystkie wirusowki, czystości i chlamydie, cytologię.. No wszystko
Dzięki za podpowiedzi :*
Na wymazy pojade do nich a na krew pójdę gdzies indziej -
Na czechoslowackiej sa tanie badania. W gamecie oplaca sie zrobic chlamydie pcrStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dziękuję Wam
Krew oddana. Jutro do Gamety na wymazy, niestety dziś nie mogę przez nocne seksy.. Mam nadzieję, że jutro też do 18 robią, bo już tam nie dzwonię po raz Nty się pytać -
Witam nam P.R tez zaproponował In vitro i się zdecydowaliśmy tylko ze podejedziemy w październiku dał nam badania które mamy zrobić i jest to tylko wirusologia plus ja usg piersi
Na chlamydie nie mam
Cytologie i czystość mam już zrobione
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
alaw87 wrote:Witam nam P.R tez zaproponował In vitro i się zdecydowaliśmy tylko ze podejedziemy w październiku dał nam badania które mamy zrobić i jest to tylko wirusologia plus ja usg piersi
Na chlamydie nie mam
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 11:25
-
nick nieaktualnyalaw87 wrote:Witam nam P.R tez zaproponował In vitro i się zdecydowaliśmy tylko ze podejedziemy w październiku dał nam badania które mamy zrobić i jest to tylko wirusologia plus ja usg piersi
Na chlamydie nie mam