Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie to wogule od początku dziwne żeczy spotykają. ..
To zrobię w Gamecie jak będzie potrzebne
Mówił mi ze jak przyjedziemy z badaniami to obrazu da mi receptę na luteine i coś jeszcze tylko nie pamiętam i będziemy działać najwyżej się trochę przeciagniee
Dzięki narazie spokojna jestem podejrzewam ze im bliżej będzie to Bende miała więcej pytań
Bardzo Wam dziękuję i Powodzenia
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
Lubię_czekoladę wrote:Dziękuję Wam
Krew oddana. Jutro do Gamety na wymazy, niestety dziś nie mogę przez nocne seksy.. Mam nadzieję, że jutro też do 18 robią, bo już tam nie dzwonię po raz Nty się pytać -
alaw87 wrote:Mnie to wogule od początku dziwne żeczy spotykają. ..
To zrobię w Gamecie jak będzie potrzebne
Mówił mi ze jak przyjedziemy z badaniami to obrazu da mi receptę na luteine i coś jeszcze tylko nie pamiętam i będziemy działać najwyżej się trochę przeciagniee
Dzięki narazie spokojna jestem podejrzewam ze im bliżej będzie to Bende miała więcej pytań
Bardzo Wam dziękuję i Powodzenia
Napiszę Ci tak: PR jest czasami ' roztargniony' na stronie gamety masz rozpiskę badań które Ty i Partner musicie wykonać przed przystąpienie do IVF. Porównaj to sobie z tą kartką która dał Ci lekarz. Druga sprawa piszesz, że podchodzicie w październiku to badania zrób przed samą wizytą, żebyś miała wynik to one ważne są tylko 6 miesięcy - i te same badania muszą być aktualne do transferu. Więc nie rób ich za wcześnie, żeby ich ważność wystarczyła Ci do dnia transferu.alaw87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czoko, już myślałam, że może się gdzieś miniemy, bo ja też się tam dzisiaj wybieram. Położne faktycznie pobierają wymazy do późnych godzin, ale to zależy od dnia. W razie czego, dobrze zadzwonił i dopytać jak w danym dniu będzie.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Raz jak miałam przyjechać po 18 i oczywiście dzwoniłam wcześniej to beszczelnie i z oburzeniem się mnie położna zapytała czy dzwoniłam dziś pytać czy mogę przyjechać. Więc jak zapytała tak nie ładnie to też tak dostała odpowiedź twierdzącą. Ale była zła, bo chyba nikt jej nie powiedział z dołu o tym.M&M
-
aniab2205 wrote:Czoko, już myślałam, że może się gdzieś miniemy, bo ja też się tam dzisiaj wybieram. Położne faktycznie pobierają wymazy do późnych godzin, ale to zależy od dnia. W razie czego, dobrze zadzwonił i dopytać jak w danym dniu będzie.
aniab2205, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Bella, ja ok.17 wizytuję. Ty do Guzowskiego czy jakieś zastępstwo? Słyszałam, że G.chwilowo nie przyjmuje.
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Bella, ja ok.17 wizytuję. Ty do Guzowskiego czy jakieś zastępstwo? Słyszałam, że G.chwilowo nie przyjmuje.
Nie ide do lekarza
Pola, po prenatalnych, trzecich
Ania, jakbys byla, widziala i chciala sie przywitac to mam biala sukienke i rozowa torbe o bagWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:41
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella, rozglądałam się, ale nie widziałam Cię Może Ty mnie wyłapałaś wzrokiem, byłam z tym moim małym łobuzem (jedyny brzdąc biegający w tym czasie po gamecie Może będzie jeszcze okazja na innym gruncie. Ginka wspomniała, że utrzymujecie kontakt, a my tam z Radziochą czasem zaglądamy.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek