Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Promyk89 wrote:Mam pytanie- czy badania do in vitro mozna robic jeszcze na cyklu z clo? W sensie w trakcie stymulacji przygtowywać już badania na in vitro? Bo nie chce tracić czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 11:06
-
Koliberek wrote:Hi hi hi może sprawi Supraise na święta ))M&M
-
nick nieaktualnyPomału dochodzę po cc do siebie. Poznajemy się każdego dnia. Zdanie wyśpij się na zapas nabiera nowego znaczenia:D
Ja to chyba nadal niedowierzam,że była w brzuchu,że jest na zewnątrz. Taka nasza wreszcie,osobista,prywatna córka, a nie czyjaś...nie ciocia i nie wujo,a...rodzice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 13:34
ultraviolet, Martoszka, Joannaaaa, Fantasmagoria, Lubię_czekoladę, Dianka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Oj jak ja bym chciała się wyspać na ten zapas, ale niestety mój bąbelek ma nocne buszowania w brzuchu i albo się kręci albo wymusza bieganie co godzinę do toalety.
Oj to prawda, to są niesamowite rzeczy. Taki mały puk puk w brzuchu siedzi, a potem już w łóżeczkuultraviolet lubi tę wiadomość
M&M -
Cześć Dziewczęta!
Zacznę od narzekania, już mogłabym zaczynać stymulację przed ivf, ale wypadła mi delegacja w pracy i nijak nie mogę przełożyć, a nie chcę nikomu spowiadać się dlaczego nie mogę lecieć. Szit, szit szit!!! Tak więc dopalacz dostanę dopiero w grudniu i wtedy ruszymy. Mam nadzieję. Do tego stary robił dziś badanie nasienia i co? Jajco! Morfologia 1%!!! A poprzednie 3 badania 4% było. Teoretycznie trzeba by przepłakać, ale już po tym wszystkim... Mąż dostał fertil man, może macie jakieś złote rady?Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
Pola853 wrote:Czoko
Co u Ciebie? Jak maluszek? I co z tym krwiakiem wchłonął się?
A co u Ciebie Pola? Wysyłam zaproultraviolet, Inna_79 lubią tę wiadomość
-
Fantasmagoria wrote:Cześć Dziewczęta!
Zacznę od narzekania, już mogłabym zaczynać stymulację przed ivf, ale wypadła mi delegacja w pracy i nijak nie mogę przełożyć, a nie chcę nikomu spowiadać się dlaczego nie mogę lecieć. Szit, szit szit!!! Tak więc dopalacz dostanę dopiero w grudniu i wtedy ruszymy. Mam nadzieję. Do tego stary robił dziś badanie nasienia i co? Jajco! Morfologia 1%!!! A poprzednie 3 badania 4% było. Teoretycznie trzeba by przepłakać, ale już po tym wszystkim... Mąż dostał fertil man, może macie jakieś złote rady?Fantasmagoria lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, spokojnie. Czas i tak leci. Grudzień już za rogiem. Przykro mi, że pogorszyły się wyniki męża. Macie IMSI ze względu na nasienie?
Tak IMSI mamy.
Niby wiem, że szybko zleci, ale mieliśmy ruszyć na początku roku, a tu ledwo w grudniu zdążymy. Mam tyle obaw, tak się boję...
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, u mnie bardzo dobrze Krwiaka nie ma! Na prenatalnych już go nie było widać. Na prenatalnych wszystko ok, test Pappa również. Mdłości minęły. Irek odstawił Prolutex (love Irek ) i Encorton. W sumie z leków została mi tylko Luteina dopochwowa oraz Fraxiparine. Fraxiparine miałam już teraz odstawiać ale się trochę boję i dostałam jeszcze receptę na jedno opakowanie.
A co u Ciebie Pola? Wysyłam zapro
super wiesci! jak ten czas leci! za chwile bedzie polowa ciazy!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, u mnie bardzo dobrze Krwiaka nie ma! Na prenatalnych już go nie było widać. Na prenatalnych wszystko ok, test Pappa również. Mdłości minęły. Irek odstawił Prolutex (love Irek ) i Encorton. W sumie z leków została mi tylko Luteina dopochwowa oraz Fraxiparine. Fraxiparine miałam już teraz odstawiać ale się trochę boję i dostałam jeszcze receptę na jedno opakowanie.
Naprawdę ale ten czas szybko leci super ze wszystko zmierza ku dobremuLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
Fantasmagoria wrote:Tak IMSI mamy.
Niby wiem, że szybko zleci, ale mieliśmy ruszyć na początku roku, a tu ledwo w grudniu zdążymy. Mam tyle obaw, tak się boję...
My też mieliśmy podejść w grudniu, ale okazało się, że mam guzki (piersi i tarczyca), skierowanie na biopsję i czekam na wyniki. Na razie nie robię kolejnych badań bo mogą się okazać bezsensowne..
Także głowa do góry nie jesteś sama:)
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Dziewczyny, będzie dobrze. Doczekwcie się swoich szczęśliwych procedur! Tego Wam życzę!
Ewka1700, Fantasmagoria lubią tę wiadomość
-
A co u Ciebie Pola? Wysyłam zapro
Napisałam na priv -
alaw87 wrote:Lubię_czekoladę wrote:Kochana, u mnie bardzo dobrze Krwiaka nie ma! Na prenatalnych już go nie było widać. Na prenatalnych wszystko ok, test Pappa również. Mdłości minęły. Irek odstawił Prolutex (love Irek ) i Encorton. W sumie z leków została mi tylko Luteina dopochwowa oraz Fraxiparine. Fraxiparine miałam już teraz odstawiać ale się trochę boję i dostałam jeszcze receptę na jedno opakowanie.
Naprawdę ale ten czas szybko leci super ze wszystko zmierza ku dobremu
Jak po wizycie? -
Fantasmagoria wrote:Tak IMSI mamy.
Dla porównania nam kolejna procedura przesunęła się o rok bo ciągle coś wypadało niespodziewanego, człowiek cały w nerwach - ale wiesz co? Opłacało się czekać i mam nadzieje że u Ciebie wszystko pójdzie pomyślnieFantasmagoria lubi tę wiadomość
-
Ewka1700 wrote:My też mieliśmy podejść w grudniu, ale okazało się, że mam guzki (piersi i tarczyca), skierowanie na biopsję i czekam na wyniki. Na razie nie robię kolejnych badań bo mogą się okazać bezsensowne..
Także głowa do góry nie jesteś sama:)
Jestem dobrej myśli, wierzę że wszystko będzie dobrze!Ewka1700 lubi tę wiadomość