Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogna87 wrote:Hej dziewczyny ja jestem po kilku nieudanych iui i teraz co raz częściej myślę o ivf. Moglibyście mi napisać jakie są koszty całej procedury i leków aaa no i wizyt i kogo polecacie z Gamety?
A lekarza każda poleci innego, wszystko zależy w jakich godzinach możesz iść na wizytę. Wiele dziewczyn zmienia lekarzy, więc trudno polecić jednego.M&M -
Ja wiem ze wszystko jest na stronie ale jestem zupełnie zielona w temacie i nie wiem co brać pod uwagę a co można sobie odpuścić. A czy refundacja leków nadal istnieje?
Czemu zmienianie lekarzy? Ze względu właśnie na godziny przyjęć czy może na to że nie jesteście zadowolone z jednego i idziecie do drugiego? -
Bogna87 wrote:Ja wiem ze wszystko jest na stronie ale jestem zupełnie zielona w temacie i nie wiem co brać pod uwagę a co można sobie odpuścić. A czy refundacja leków nadal istnieje?
Czemu zmienianie lekarzy? Ze względu właśnie na godziny przyjęć czy może na to że nie jesteście zadowolone z jednego i idziecie do drugiego?M&M -
Martoszka wrote:Któraś dziewczyna u niej chyba była. Ale nie wiem czy nie zmieniła.
Zimna kobieta. -
Bella, taki spontan najlepszy. U Ciebie lepiej w weekend czy w piątek, na przykład, też mogłoby być? Wtedy musiałybyśmy poczekać aż Ginka po pracy będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 19:53
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Bogna, ja byłam 2 razy u tej R. B. Przez przypadek. Ma swoje fanki. Ja byłam przez przypadek, jest chłodna w obyciu, ale uprzejma. Mnie brakowałoby trochę zwykłej rozmowy, od niej raczej podstawowe informacje uzyskałam, a o resztę musiałam wypytywać.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Bogna87 wrote:Bella , aniab w takim razie kogo polecacie?
Bella na kogo zmieniłaś? -
Chcialabym dobrze wybrac. Byłam już na jednej wizycie u Banaszczyk ale tak jak pisalyscie to taka oschla kobieta od której trzeba wszystko wyciągać a mam wrażenie że każde pytanie do niej jest dla niej problemem bo odpowiada jakby nie chciała i miała o te pytania pretensje
-
Jeżeli ten lekarz Ci nie podpasował to idź fo innego. Jedne były zadowolone z jednego, innym on nie podpasował. Trzeba próbować. Może inny będzie strzałem w 10 już. Dziewczyny zmieniały też w trakcie procedury lekarzy, więc jak widać nie jest powiedziane, że jeden lekarz będzie na stałe.
Ja sama zdecydowałam się na zmianę po skończonej procedurze ( ciąża i poronienie w toku, a ja zmieniłam lekarza wtedy).Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 13:44
M&M -
Bogna87 wrote:A mimo to mogłabyś mi napisać coś więcej o nich?
Połać, który jest tutaj bardzo często polecany, dla mnie był zbyt wielkim luzakiem, któremu nie potrafiłam zaufać.
Banach, sympatyczna, robila mi obywie punkcje i tu nie moge narzekac, ale skopala mi koniec stymulacji.
Radwan P., przygotywał mnie do przedostatniego transferu, ktory takze wykonał przy endo 6/7mm, co bylo powodem spiecia między nami. -
Bogna, ja Ci z całego serca polecę Połacia. Robił nam trzecią procedurę oraz transfer i zrobił wszystko co się dało w naszym przypadku, by się powiodła i się udało