Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogna87 wrote:A mogłabyś mi napisać co skłoniło Cię do zmiany?M&M
-
Tak się jeszcze pozalekcyjnych, do tej pory miałam niby wszystkie badania ok, czekam na wyniki immunologi a raczej jej podstaw... I co znalazłam w swoich wynikach? - kuwa anty TPO =300 DLACZEGO NIKT PRZEZ PÓŁTORA ROKU NIE ZWRÓCIŁ NA TO UWAGI czy naprawdę to jest nieważne?
-
Że tsh mi skacze to ok wiedziałam bo mi powiedział gin na podstawie wyników że jest za wysokie na zajście ale dlaczego nie zwrócił uwagi na Anty TPO??? Tsh mam już wyregulowac, biorę euthyrox 75 ale o z tego jak to anty TPO takie wielkie. I co jeśli znajdę w ciążę to jestem skazana na poronienie? Ciągle o tym myślę i nie wiem co robić... Jesteśmy w trakcie przygotowań do iui a ginka nic o tym nie powiedziała no płakać mi się chce cały dzień
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Hashimoto się nie leczy, bo to stan zapalny tarczycy. Leczy się konsekwencje czyli niedoczynność. Anty tpo nie spadnie, a jak już to niewiele. Ważne jest tsh, ft3 i ft4 do utrzymania ciąży. Anty tpo nie masz jakiegoś wielkiego, bo ja miałam 700, a teraz w ciąży 200.M&M
-
No właśnie... My teraz niby przygotowujemy się do kolejnej ale dostaliśmy skierowanie na badania Apa ANA APL p/c kardiolipinowe, antyfosfolipidowe, beta 2 GLIKOPROTEINIE i właśnie myślę sobie ze lepiej jakby się przyczyną znalazła i dopiero próbować a nie tak na oślep i w końcu powiedzą mi że koniec z iui. Pewna osoba mi radzi żebym sama zaaplikowala sobie Acard Clexane i Encorton ale chyba tak sama to trochę się boję