Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Koliberek wrote:A wiele razy się zastanawialam gdzie Ty i Gabi zaginelyscie;))
Miło popatrzeć na Twój suwaczek:)))
a co u Ciebie?widzę ze też wszystko ok tak?
pytałam o transfer jak to teraz wygląda bo czeka na nas jeden maluszek -
nick nieaktualnyTak ok;) to ok skończyło dwa msce i marudzi dziś cały dzień))
Badania wszystkie zakaźne do transferu musisz mieć świeże plus wymazy,umawiasz się na wizytę z wynikami. Nie wiem czy karmisz,czy już po @,to chyba od tego też zależy jak wygląda lekowo podejście. Ja jak wracaliśmy po mozaczka brałam od cyklu estrofem potem wyznaczenie fet, encorton, dupek,heparyna... O ile wszystko dobrze pamiętam i nic nie pomerdałam.
Nie wiem jak jest z podejściem po ciąży .
Pozdrów Gabi jak będziesz mieć okazjęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 22:27
-
nick nieaktualnyMaleńka nieumiala na początku się porozumieć z piersią więc sciagałam,ale fakt pokarmu było dość mało i nie przybierała tyle ile powinna,a potem jak się rozkręciła i nawiązały nić porozumienia to trafiłyśmy do szpitala z zapaleniem płuc i pokarm mi zanikł. Więc jesteśmy na butli i przeżywamy kolki...
Na razie nic nie planujemy, Tosia to był ostatni zarodek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 08:24
-
nick nieaktualny
-
mandaryna wrote:W cenę transferu wliczone sa wizyty przed i po. Czy dodatki płatne?
-
nick nieaktualnyMartoszka wrote:Koliberek miałaś rację, to prawda;) Ja reż tak od ostatniej wizyty czułam, że albo 2,5 albo niestety ten 12 już z pomocą I.P.
Wiem, że wszystko wiesz co u nas, więc nie muszę pisać jak to było
Wiem,wiem;) cieszę się,że wszystko okMartoszka lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Wiekszosc lekow możesz zamowic do apteki w swojej okolicy lub sprawdzic gdzie sa dostepne:
Recepta.pl
gdziepolek.pl
Ktomalek.pl
Dzięki za podpowiedź! Nie znałam, a fajne stronki!Bella93 lubi tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
jożin wrote:Jak w Gamecie podchodzą to manicure hybrydowego podczas punkcji? Miałyście hybrydę czy trzeba było ją zdjąć. Zapomniałam zapytać i nie wiem czy odmawiać kosmetyczkę czy też nie ma potrzeby?
jożin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!!! Chyba się udało! 7 stycznia miałam transfer mrozaczka, blatocysta. I. P. kazał zrobić betę 18, ale jakoś tak z głupoty zrobiłam test wczoraj po południu, pokazała się jasna druga kreska. Dziś zrobiłam betę - ponad 96. Nie wierzę, że to się dzieje naprawdę! Teraz pozostało mieć tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jednak marzenia się spełniają!
Martoszka, Joannaaaa, Koliberek, ultraviolet, aniab2205, Inna_79 lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
12.2012 - laparotomia, usunięcie jajowodu prawego
26.05.2017 - HSG, jajowód niedrożny
07.2018 - badanie nasienia - bardzo słabe wyniki
02.11.2018 - punkcja (6 mrozaczków)
07.01.2019 - crio
15.01.2019 - beta 96,80
18.01.2019 - beta 286
21.01.2019 - beta 1040 -
zabcia90 wrote:Dziewczyny!!! Chyba się udało! 7 stycznia miałam transfer mrozaczka, blatocysta. I. P. kazał zrobić betę 18, ale jakoś tak z głupoty zrobiłam test wczoraj po południu, pokazała się jasna druga kreska. Dziś zrobiłam betę - ponad 96. Nie wierzę, że to się dzieje naprawdę! Teraz pozostało mieć tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jednak marzenia się spełniają!
Ja mam testować 22 masz jakieś objawyIII IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
W sumie to nic takiego typowo ciazowego. Kłucie jajnika od kilku dni, ból pleców i pobolewanie brzucha jak na @, więc w związku z tym nie nastawiam się za bardzo. I mogłabym spać cały czasNiedoczynność tarczycy, Hashimoto
12.2012 - laparotomia, usunięcie jajowodu prawego
26.05.2017 - HSG, jajowód niedrożny
07.2018 - badanie nasienia - bardzo słabe wyniki
02.11.2018 - punkcja (6 mrozaczków)
07.01.2019 - crio
15.01.2019 - beta 96,80
18.01.2019 - beta 286
21.01.2019 - beta 1040 -
zabcia90 wrote:W sumie to nic takiego typowo ciazowego. Kłucie jajnika od kilku dni, ból pleców i pobolewanie brzucha jak na @, więc w związku z tym nie nastawiam się za bardzo. I mogłabym spać cały czas
A ból Tak jak na @ to miałam już przed transferem
jeszcze do testu muszę poczekać ...
Trzymam &&&& by beta roslaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 22:54
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
Mam pytanie - pani doktor B. skierowała mnie na hsg ze znieczuleniem ogólnym. A koszt tego to 900 zł. Żadna z dziewczyn o których wiem, że miały hsg nie robiły tego w znieczuleniu. I tu moje pytanie skąd od razu założenie, że muszę mieć znieczulenie? Czy są jakieś wskazania do znieczulenia? Pierwszy raz byłam w Klinice i z tego stresu nie zapytałam czy musi być znieczulenie, czy mogę z tego zrezygnować.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Hsg w ogolnym??? Ja mialam w gamecie chyba cos ok 500zl placilam chilwa i bylo poStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤