Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle super,że synuś będziesz mieć parę,a Tosia młodszego brata;) cieszę się ogromnie, że wszystko dobrze idzie i niech tak pozostanie do 18 stki;).
No to Tośka pewnie daje ognia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 18:19
natty85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartoszka wrote:A dziękuję, dobrze. Jakoś sobie radzimy we dwie;)
A jak Twoja Gwiazda?
Moja Gwiazda codziennie się zmienia. Kończy zaraz trzy msce a ja nie wiem kiedy to zlecialo. Obecnie jest na etapie zjadania swojej pięści, pierwszej miłości do szumisia, noszenia na rękach i ciągłej atencji.Martoszka, natty85 lubią tę wiadomość
-
Lilaloo, ja karmiłam tylko do 7 miesiąca, bo miałam problemy z zastojami, ale wiem, że zielinka i ginka musiały odtawić chłopaków co najmniej cykl przed przygotowaniami do transferu.
lilaloo lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Bella, gdzie ja przoczyłam info o ślubie? Gratuluję, będzie podróż po? Co tam zaplanowałaś?
Bella93 lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Bella ja tez przeoczyłam te informacje.
Gratulacje!Bella93 lubi tę wiadomość
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
aniab2205 wrote:Bella, gdzie ja przoczyłam info o ślubie? Gratuluję, będzie podróż po? Co tam zaplanowałaś?
Info jest w "mojej historii leczenia".
Ślub 27.04 a 6.05 lecimy na Majorke, ale na krótko, bo to wycieczka którą Peter wygrał w zeszłym roku na golfieMartoszka lubi tę wiadomość
-
Czy przed hsg można serduszkowac? Zapomniałam zapytać czy to ma jakiś wpływ.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Bella93 wrote:Nie przegapiłaś
Info jest w "mojej historii leczenia".
Ślub 27.04 a 6.05 lecimy na Majorke, ale na krótko, bo to wycieczka którą Peter wygrał w zeszłym roku na golfieBella93 lubi tę wiadomość
-
Maila nie mam. Jest telefon do kliniki popros by Pani Doktor oddzwonila. Zawsze oddzwania.
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Hej. Po transferze dostałam taki zestaw leków: luteina, duphaston, fraxiparine i encorton. Czy po pozytywnym teście nadal przyjmowałyście te leki do wizyty z testem.? Mam problem bo fraxiparine oraz encorton wystarczą mi tylko do 17dpt. Nie wiem czy nie za wcześnie pojadę na tą wizytę, ale z drugiej strony skończą mi się leki. Tym bardziej że akurat mój lekarz jest na urlopie (R B-S). Czy brałyscie długo te leki czy też tylko do ich wyczerpania?
-
jożin wrote:Hej. Po transferze dostałam taki zestaw leków: luteina, duphaston, fraxiparine i encorton. Czy po pozytywnym teście nadal przyjmowałyście te leki do wizyty z testem.? Mam problem bo fraxiparine oraz encorton wystarczą mi tylko do 17dpt. Nie wiem czy nie za wcześnie pojadę na tą wizytę, ale z drugiej strony skończą mi się leki. Tym bardziej że akurat mój lekarz jest na urlopie (R B-S). Czy brałyscie długo te leki czy też tylko do ich wyczerpania?
Jesli to 17dpt blastocysty to idelany czas na usg.jożin lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Czy badania przed IUI w Laboratorium w Gamecie zawsze są do odbioru osobistego? Mam kody da alaboratorium ale tylko grupę krwi mogę sprawdzić, reszta do odbioru osobistego - a panie w laboratorium mówiły, że można sprawdzić sobie w domu.
No i teraz mam stresa, że i tam jakieś kwiatki wyszły ;/ ani moich ani męża sprawdzić nie możemy..
Pozdrawiam,
PaulaStarania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
Paulina Nessa wrote:Cześć dziewczyny
Czy badania przed IUI w Laboratorium w Gamecie zawsze są do odbioru osobistego? Mam kody da alaboratorium ale tylko grupę krwi mogę sprawdzić, reszta do odbioru osobistego - a panie w laboratorium mówiły, że można sprawdzić sobie w domu.
No i teraz mam stresa, że i tam jakieś kwiatki wyszły ;/ ani moich ani męża sprawdzić nie możemy..
Pozdrawiam,
Paula
Edit: albo jeszcze sa niegotowe i dlatego nie wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 12:33
-
Dostałam 1 kod - dla mnie, i 2 dla mojego (jeden to grupa krwi, drugi reszta wyników). To już tydzień od badania więc myślałam, że już będą.
Będę dzwonić jak już @ przyjdzie żeby się zapisać na 11 dc do gin tak jak kazała. Wtedy dopytam co i jak.
@ miała być dziś ale mam nadzieję, że się przesunie do czwartku i wizyta mi nie wypadnie w weekend
Mój ma czarny humor: stwierdził, że oboje mamy HIVa i dlatego nie są udostępnione nasze wyniki :P
Super pocieszycielStarania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
Paulina Nessa wrote:Dostałam 1 kod - dla mnie, i 2 dla mojego (jeden to grupa krwi, drugi reszta wyników). To już tydzień od badania więc myślałam, że już będą.
Będę dzwonić jak już @ przyjdzie żeby się zapisać na 11 dc do gin tak jak kazała. Wtedy dopytam co i jak.
@ miała być dziś ale mam nadzieję, że się przesunie do czwartku i wizyta mi nie wypadnie w weekend
Mój ma czarny humor: stwierdził, że oboje mamy HIVa i dlatego nie są udostępnione nasze wyniki :P
Super pocieszyciel -
Dzięki Bella zadzwoniłam i wyniki są oprócz wymazów. Prześlą na maila gdy lekarz je zobaczy i podpisze. Nie są udostępnione ze względu na badanie HIV - ponoć tak jest zawszeStarania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
Pełna niepokoju. Pełna wiary.