Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiv zawsze trzeba odebrac osobiście. Nigdy go nie wysylaja. Tak jest nie tylko w gamecieStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
jożin wrote:Hej. Po transferze dostałam taki zestaw leków: luteina, duphaston, fraxiparine i encorton. Czy po pozytywnym teście nadal przyjmowałyście te leki do wizyty z testem.? Mam problem bo fraxiparine oraz encorton wystarczą mi tylko do 17dpt. Nie wiem czy nie za wcześnie pojadę na tą wizytę, ale z drugiej strony skończą mi się leki. Tym bardziej że akurat mój lekarz jest na urlopie (R B-S). Czy brałyscie długo te leki czy też tylko do ich wyczerpania?
Jożin te wszystkie leki od lekarza (R B.-S.) ? Czy np encorton od immunologa ?endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:Dziewczyny jak długo czekałyście na wyniki badań i wymazów w Gamecie?
Wymazy ok 10dni -
Martoszka wrote:Natty jak się czujesz?
Bella93, Koliberek, Martoszka, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
jożin wrote:Tak wszystkie od RBS.
Jożin a jak wrażenia nt współpracy z RBS ? Możesz coś więcej powiedzieć o ivf ? Też się przygotowuję do procedury u niej. Powiodło się ?
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
natty85 wrote:Hiv zawsze trzeba odebrac osobiście. Nigdy go nie wysylaja. Tak jest nie tylko w gamecie
-
Ewka1700 wrote:Jożin a jak wrażenia nt współpracy z RBS ? Możesz coś więcej powiedzieć o ivf ? Też się przygotowuję do procedury u niej. Powiodło się ?
Martoszka, Lubię_czekoladę, Koliberek, Inna_79, Ewka1700 lubią tę wiadomość
-
Ewka1700 wrote:Jożin a jak wrażenia nt współpracy z RBS ? Możesz coś więcej powiedzieć o ivf ? Też się przygotowuję do procedury u niej. Powiodło się ?
-
Ja też bardzo polecam Panią Renatke BS. Nie tylko ze względu na to, że się udało, ale również z powodu, że jest oddana pacjentowi. Zawsze pod telefonem, zawsze wszystko wytłumaczy, poprostu mega życzliwa osoba. Jakbym miała kiedykolwiek jeszcze trafić do kliniki to tylko do niej.Starania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!
-
jożin wrote:Jestem zadowolona z kontaktu z RBS. U nas problemem było niskie amh i słabe nasienie. Pobrano 6 komórek, 4 z nich były dobrej jakości, 3 się zapłodniły. W dniu transferu okazało się że zostały dwa zarodki. Jeden dobrej klasy drugi słabszy i on nie dotrwał do mrozenia. Ten jeden jedyny dobry został mi podany w 3 dobie. I udało się☺️
jożin lubi tę wiadomość
-
jożin wrote:Jestem zadowolona z kontaktu z RBS. U nas problemem było niskie amh i słabe nasienie. Pobrano 6 komórek, 4 z nich były dobrej jakości, 3 się zapłodniły. W dniu transferu okazało się że zostały dwa zarodki. Jeden dobrej klasy drugi słabszy i on nie dotrwał do mrozenia. Ten jeden jedyny dobry został mi podany w 3 dobie. I udało się☺️
Gratuluje
Trzymam kciuki!
jożin lubi tę wiadomość
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Ale super wiadomości! Gratuluję!!!!jożin lubi tę wiadomość
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód