Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:Balbinka, co u Ciebie?
Oj Martoszka, jak miło że pytasz..
nie było mnie dość długo.. punkcję jeśli pamiętacie miałam w listopadzie i tylko jeden zarodek udało się zamrozić. w tym czasie odwiedzałam doc P. i miałam zlecone jeszcze badania.. i jak zapewne wiecie.. czekałam cały cykl na badanie i wyniki.. dostałam zalecenia, i już myślałam ze w końcu zacznę to zaczął mnie bloleć ząb Dr. B przełożyła transfer o kolejny cykl.. a potem z powodu pandemii kolejny raz została odwołany teraz byłam w Gamecie, zrobiłam wymazy i jak będzie wszystko w porządku za miesiąc ruszamy oby znowu nic się nie stało bo ile można czekać
A co u Ciebie? Jak córeczka?
A co u reszty? jest tu jeszcze ktoś?
Pozdrawiam
Martoszka lubi tę wiadomość
Aniołek 8tc (20.02.2015.)
CB (05.04.2019) -
balbinka87 wrote:Oj Martoszka, jak miło że pytasz..
nie było mnie dość długo.. punkcję jeśli pamiętacie miałam w listopadzie i tylko jeden zarodek udało się zamrozić. w tym czasie odwiedzałam doc P. i miałam zlecone jeszcze badania.. i jak zapewne wiecie.. czekałam cały cykl na badanie i wyniki.. dostałam zalecenia, i już myślałam ze w końcu zacznę to zaczął mnie bloleć ząb Dr. B przełożyła transfer o kolejny cykl.. a potem z powodu pandemii kolejny raz została odwołany teraz byłam w Gamecie, zrobiłam wymazy i jak będzie wszystko w porządku za miesiąc ruszamy oby znowu nic się nie stało bo ile można czekać
Pozdrawiamsylvuś lubi tę wiadomość
18’córka❤️ -
balbinka87 wrote:ooo Hej Pollylove
co u Ciebie słychać?
Mam już 2 zarodki Od innej pary dawców. Chcę by Róża miała rodzeństwo. Jeszcze zawalczę. Choć jestem po 2 lyzeczkowaniach i wciąż walczę z ciążą, której już nie ma (powikłania). Dojdę do siebie, wyliżę się w swojej norze i wystartuję jeszcze raz
Zmieniły się ceny w Gamecie? Jeśli chodzi o et i badania dawców?Pytam, bo wszystkie kliniki je podniosły i ciekawa jestem czy Gameta tezWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2020, 13:53
Martoszka lubi tę wiadomość
18’córka❤️ -
balbinka87 wrote:Oj Martoszka, jak miło że pytasz..
Pozdrawiam
Córka szaleje, czasem aż za bardzo🙂
Myślimy czy starać się o rodzeństwo czy sobie jednak darować.M&M -
Dziewczyny, byłam dziś na pierwszej wizycie w Gamecie i ku mojemu zaskoczeniu dr Połać powiedział mi, że nie podają Accofilu domacicznie tak jak zaleca to dr Paśnik. Gdzie robicie wlewy domaciczne w Łodzi przed transferami?09.2016 poronienie zatrzymane naturalsika
02.2019/10.2019 - nieudane IVF x2
08.2020 - trzecie IVF ➡️10.2022 - 💕♂️ -
Jejku ja tu lawiruje od stycznia na forum, szukam i w końcu znalazłam " nasze stare" forum🙂🙃 Pollylove miło, że jest ktoś z moich czasów. Córka 2 lata za chwilę o boziu kiedy to zleciało. Ja wróciłam w listopadzie po rodzeństwo dla Marceli i ciągle pod górkę z transferem.. Ale we wtorek się okaże czy może w końcu podejmiemy nasza ostatnia próbę ❤ Powodzenia dziewczyny.
One lubi tę wiadomość
-
Dianka wrote:Jejku ja tu lawiruje od stycznia na forum, szukam i w końcu znalazłam " nasze stare" forum🙂🙃 Pollylove miło, że jest ktoś z moich czasów. Córka 2 lata za chwilę o boziu kiedy to zleciało. Ja wróciłam w listopadzie po rodzeństwo dla Marceli i ciągle pod górkę z transferem.. Ale we wtorek się okaże czy może w końcu podejmiemy nasza ostatnia próbę ❤ Powodzenia dziewczyny.
Dianka lubi tę wiadomość
18’córka❤️ -
Dianka wrote:Dianka trasferuje 9 czerwca❤
Dianka, jak się czujesz po transferze?
ja zaczęłam brać estrofem i mam zaplanowany transfer na 06.07. to będzie mój 24 dc, dlaczego tak późno? myślałam ze to będzie zdecydowane wcześniej.Aniołek 8tc (20.02.2015.)
CB (05.04.2019) -
balbinka87 wrote:Dianka, jak się czujesz po transferze?
ja zaczęłam brać estrofem i mam zaplanowany transfer na 06.07. to będzie mój 24 dc, dlaczego tak późno? myślałam ze to będzie zdecydowane wcześniej.
Dianka, właśnie, jak u Ciebie?18’córka❤️ -
Hej.
Przenoszę się do was z wątków ogólnych, bo przyszła kolej na planowanie IVF
Chciałam się na razie przywitać.
Mam milion pytań - zupełnie jakby zaczynała się starać od nowa. Wtedy też kompletnie zielona w podstawowych rzeczach. Teraz kompletnie zielona w IVF
Na razie jednak nie będę was nimi zarzucać, poczytam kilkanaście stron wstecz (wszystkich 990 to chyba nie ogarnę) a jak będzie bliżej wizyty to na pewno będziecie mnie tu dużo widziećDianka lubi tę wiadomość
PCOS, MTHFR A1298C C/C homozygotyczne, 20210 G-A heterozygotyczne
ok. 4, 5 roku starań
CB: 10.2018 -> 01.2019(CP?) -> 08.2019
CP: 01.2020 -> 07.2020
01/2021 IVF - 1 podejście
29.01 ET 3 dniowego 7B
5 dpt bhcg 4,35 -> 7 dpt 6:00 bhcg 9,6 prog 190ng/ml -> 9 dpt 18:00 bhcg 71,16 -> 12 dpt 6:00 bhcg 155,1 ->15 dpt 6:00 bhcg 324,3 (63,2%) ->16 dpt 18:00 bhcg 593 🥰 -> 20 dpt 18:00 bhcg 2708
22.02.21 - 24 dpt mamy zarodeczek i 💗
8w5d 2cm dzidzi | 171 bpm
Brak ❄️ (4 zatrzymały się w rozwoju po 3dobie)
Mój instagram:
i_want_2_be_mom -
Kala kiedy masz wizytę w gamecie ?
Jakiego lekarza wybraliście ?
KalaW wrote:Hej.
Przenoszę się do was z wątków ogólnych, bo przyszła kolej na planowanie IVF
Chciałam się na razie przywitać.
Mam milion pytań - zupełnie jakby zaczynała się starać od nowa. Wtedy też kompletnie zielona w podstawowych rzeczach. Teraz kompletnie zielona w IVF
Na razie jednak nie będę was nimi zarzucać, poczytam kilkanaście stron wstecz (wszystkich 990 to chyba nie ogarnę) a jak będzie bliżej wizyty to na pewno będziecie mnie tu dużo widziećurl=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/ciazowe][/url]
06.2020 Gameta Rzgów
21.09.2020 ET blastocysty
12.2020 FET
04.2021 histeroskopia 💪
05.2021 FET
06.2021 FET
02. 2022 start II procedura Gameta Gdynia
11.3. punkcja
19.09 transfer zarodka po badaniu PGT-a🍀 (intralipid ,Atosiban ,accofil,encorton, prograf , fraxiparina)
29.09- 10 dpt Beta 268
11.10 - 22 dpt- mamy
22.11 Sanco - zdrowa dziewczynka 🥰🥰
20.12 164 gram szczęścia ♥️
11.01 314 gram szczęścia ♥️
23.01 połówkowe - 448 gram szczęścia ♥️
07.02- 598 gram szczęścia ♥️
01.03- 947 gram szczęścia ♥️
10.03- 1116 gram szczęścia ♥️
22.03- 1426 gram szczęścia ♥️
31.03- 1749 gram szczęścia ♥️
14.04- 2041 gram szczęścia ♥️
28.04- 2504 gram szczęścia ♥️
22.05- 3076 gram szczęścia ♥️
28.05- 3364 szczęścia z nami 🥰🥰🥰🥰 -
Cześć, chcemy się przenieść z kliniki z Poznania do Gamety pod Łodzią. Mamy dość duże wymagania, jak się okazuje, do dawstwa nasienia i szukaliśmy internetowo kliniki, która w jakiś sposób zaspokoi nasze niepokoje. Strona internetowa Gamety zrobiła dobre wrażenie, bo jasno opisana jak procedura z dawstwem nasienia, jakie badania przechodzą dawcy itp. Ponadto lekarze ginekolodzy są też endokrynologami, więc jakby lekarz popatrzy na mnie całościowo A nie odeśle do kolejnego lekarza. W przyszłym tygodniu mamy pierwszą wizytę u P. R., więc zobaczymy, czy się przeniesiemy czy zostaniemy w Poznaniu. Trochę przeraża mnie myśl o przejazdach, na monitoring itp. Jak to pogodzić z pracą.