Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:jak sie czulas po nim ? jakies skutki uboczne?
ja dostałam na wyregulowanie cyklu. do ivf?
Nie, mam nadzieję, że ivf nie będzie potrzebne 🙈, stymulacja owulacji 🙂
Czułam się dobrze, nie miałam skutków ubocznych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 19:41
-
nick nieaktualnyNowa szansa 93 wrote:Nie, mam nadzieję, że ivf nie będzie potrzebne 🙈, stymulacja owulacji 🙂
Czułam się dobrze, nie miałam skutków ubocznych.
jakim lekiem bedziesz stymulowana ? -
anka wrote:ooo to życze powodzenia! ja dopiero w przyszlym cyklu ale i tak sie ciesze
jakim lekiem bedziesz stymulowana ?
Doktor chce jeszcze spróbować na letrozolu, poprzedni lekarz działał z clo ale nie rosły pęcherzyki (moja koleżanka zaszła na nim w ciążę) na letrozolu było lepiej ale w połowie coś siadło 🙈a później to już gonadotropiny zostaja, zobaczymy. -
nick nieaktualnyNowa szansa 93 wrote:Doktor chce jeszcze spróbować na letrozolu, poprzedni lekarz działał z clo ale nie rosły pęcherzyki (moja koleżanka zaszła na nim w ciążę) na letrozolu było lepiej ale w połowie coś siadło 🙈a później to już gonadotropiny zostaja, zobaczymy.
-
Dziewczyny mam pytanie jeżeli potrzebuje zwolnienie ciążowe, to mam pisać do doktora czy do rejestracji,🤔 wizytę mam dopiero za tydzień2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dominikaaa wrote:Dziewczyny mam pytanie jeżeli potrzebuje zwolnienie ciążowe, to mam pisać do doktora czy do rejestracji,🤔 wizytę mam dopiero za tydzień
Mi kiedyś Dr mówił, że jak coś to mam dzwonić do dziewczyn tylko żeby to było tak jak on przyjmuje czyli albo poniedziałek albo środa. No i on o tym wiedział, że może być taka sytuacja. Lekarz rodzinny też może ciążowe wystawić, tak mi się wydaje. Przynajmniej tak było o sierpnia 2019 😉 I później tylko kontynuacja z Ułańskiej. -
Ja123 wrote:Mi kiedyś Dr mówił, że jak coś to mam dzwonić do dziewczyn tylko żeby to było tak jak on przyjmuje czyli albo poniedziałek albo środa. No i on o tym wiedział, że może być taka sytuacja. Lekarz rodzinny też może ciążowe wystawić, tak mi się wydaje. Przynajmniej tak było o sierpnia 2019 😉 I później tylko kontynuacja z Ułańskiej.
Dziękuje 🙂to jutro chyba napisze do doktora, bo tak mnie wymioty męczą, że nie nadaje się do pracy 🙈, w piątek teraz też doktor przyjmuje to może się uda.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Ja123 wrote:Z Doktorem..... na luzie.... 😂
A to to tak ☺️ już mi odpisał co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 10:26
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
anka wrote:O jejuu.. i to zapalenie przez to?
A z operacją coś wiadomo?
Ja naszczescie nie mam torbieli teraz będę brała na wyregulowanie a potem w nowym cyklu wlatuje closbegyt 🙈 bo u mnie brak owuu dzisiaj 12 DC a pęcherzyki nie rosną doktor stwierdził.
Co do operacji czekamy aż wznowią planowe zabiegi 🙄a stan zapalny to już niestety kiedyś miałam i może nie został doleczony i zrobił się przewlekły stan zapalny no ale zobaczymy, za tydzień mam kontrolę po szpitalu.
To trzymam kciuki, ✊✊10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Co do operacji czekamy aż wznowią planowe zabiegi 🙄a stan zapalny to już niestety kiedyś miałam i może nie został doleczony i zrobił się przewlekły stan zapalny no ale zobaczymy, za tydzień mam kontrolę po szpitalu.
To trzymam kciuki, ✊✊
mam nadzieje że po kontroli bedzie już okej ! -
Dawno mnie tu nie bylo, gratulacje dla nowych ciężarówek i kciuki za te które jeszcze się starają ✊😘
Ja123 - co tam u Różyczki?? Mi już się marzy kolejny szkrab, ciekawe co na to doktor 😂
Niebieska -, a jak Twój Senek? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 16:39
-
Maleszczescie Maleszczescie wrote:Dawno mnie tu nie bylo, gratulacje dla nowych ciężarówek i kciuki za te które jeszcze się starają ✊😘
Ja123 - co tam u Różyczki?? Mi już się marzy kolejny szkrab, ciekawe co na to doktor 😂
Niebieska -, a jak Twój Senek? 🙂
A dziękujemy 😃 całkiem dobrze, mamy etap "co to???" I "oj oj bo Mikołaj patrzy" 😂 jesteśmy na odstawieniu małego mlekoholika i nawet małe sukcesy czyli bywają trzy cztery dni bez piersi 🙈 więc zobaczymy czy się nie trafi 😂 co Doktor na to? Hm.... 😁 najważniejsze, żeby wszystko było dobrze no i żeby bylo 😊 -
Niebieska gwiazdka wrote:Agnieszka, gratulacje i kciuki ✊
Oczywiście kciuki za stymulacje, transfery, wizyty te ciążowe i staraniowe 🙂
Agata hop, hop, jesteś??? Mam pytanko
Jestem, jestem 🙂, chciałaś coś 😁
U nas temat drugiego dziecka też robi się coraz bardziej realny , mąż już myśli o drugim 🙈, tylko to ja będę chodzić że szwem 🙈, Maleszczescie a ile Twoje szczęście ma?
Ja123 - tak szacun, że tak długo karmisz piersia😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 21:15
-
Agata93 wrote:Jestem, jestem 🙂, chciałaś coś 😁
U nas temat drugiego dziecka też robi się coraz bardziej realny , mąż już myśli o drugim 🙈, tylko to ja będę chodzić że szwem 🙈, Maleszczescie a ile Twoje szczęście ma?
Ja123 - tak szacun, że tak długo karmisz piersia😁
No a jak takiemu wyczekanemu Maleństwu odmówić......? Spojrzy tymi swoimi wielkimi cudnymi oczami i twarda matka już taka twarda nie jest 😂😂😂 my temat drugiego mieliśmy zacząć poruszać po nowym roku..... I jakoś tak się składa, że luty marzec będzie kontrola i zobaczymy co z tego wyjdzie.... ja jak najbardziej na tak tylko mąż trochę kręcił nosem 🙈 ja wychodzę z założenia, że jeśli będzie drugie Maleństwo to będzie SUPER a jeśli się nie uda to najważniejsze, że mamy naszą Różyczke 🥰 chociaż nie ukrywam, że nie chce żeby była sama....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 23:18
-
Agata93 wrote:Jestem, jestem 🙂, chciałaś coś 😁
Ja123 - tak szacun, że tak długo karmisz piersia😁
Hehe, jak zawsze 😜, napisałam na priv🙂. U Nas wszystko dobrze, Olek ładnie nam przesypia noce, oczywiście uwielbia cycka 😁, także mama nadlugonie może wyjść z domu i staram się wprowadzić butle z moim mlekiem.
My też będziemy myśleć o rodzeństwie no ale zobaczyny co los przyniesie, mój mąż ostatnio stwierdził, że jak drugi będzie syn, to jeszcze może pomyślimy o trzecim i będzie córeczka 😂,tak mu się marzy 😂