Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja123 wrote:Mi kiedyś Dr mówił, że jak coś to mam dzwonić do dziewczyn tylko żeby to było tak jak on przyjmuje czyli albo poniedziałek albo środa. No i on o tym wiedział, że może być taka sytuacja. Lekarz rodzinny też może ciążowe wystawić, tak mi się wydaje. Przynajmniej tak było o sierpnia 2019 😉 I później tylko kontynuacja z Ułańskiej.
Dziękuje 🙂to jutro chyba napisze do doktora, bo tak mnie wymioty męczą, że nie nadaje się do pracy 🙈, w piątek teraz też doktor przyjmuje to może się uda.2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
Ja123 wrote:Z Doktorem..... na luzie.... 😂
A to to tak ☺️ już mi odpisał co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 10:26
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
anka wrote:O jejuu.. i to zapalenie przez to?

A z operacją coś wiadomo?
Ja naszczescie nie mam torbieli teraz będę brała na wyregulowanie a potem w nowym cyklu wlatuje closbegyt 🙈 bo u mnie brak owuu dzisiaj 12 DC a pęcherzyki nie rosną doktor stwierdził.
Co do operacji czekamy aż wznowią planowe zabiegi 🙄a stan zapalny to już niestety kiedyś miałam i może nie został doleczony i zrobił się przewlekły stan zapalny no ale zobaczymy, za tydzień mam kontrolę po szpitalu.
To trzymam kciuki, ✊✊10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnydziękuje bardzo !ZosiaM wrote:Co do operacji czekamy aż wznowią planowe zabiegi 🙄a stan zapalny to już niestety kiedyś miałam i może nie został doleczony i zrobił się przewlekły stan zapalny no ale zobaczymy, za tydzień mam kontrolę po szpitalu.
To trzymam kciuki, ✊✊
mam nadzieje że po kontroli bedzie już okej ! -
Dawno mnie tu nie bylo, gratulacje dla nowych ciężarówek i kciuki za te które jeszcze się starają ✊😘
Ja123 - co tam u Różyczki?? Mi już się marzy kolejny szkrab, ciekawe co na to doktor 😂
Niebieska -, a jak Twój Senek? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 16:39
-
Maleszczescie Maleszczescie wrote:Dawno mnie tu nie bylo, gratulacje dla nowych ciężarówek i kciuki za te które jeszcze się starają ✊😘
Ja123 - co tam u Różyczki?? Mi już się marzy kolejny szkrab, ciekawe co na to doktor 😂
Niebieska -, a jak Twój Senek? 🙂
A dziękujemy 😃 całkiem dobrze, mamy etap "co to???" I "oj oj bo Mikołaj patrzy" 😂 jesteśmy na odstawieniu małego mlekoholika i nawet małe sukcesy czyli bywają trzy cztery dni bez piersi 🙈 więc zobaczymy czy się nie trafi 😂 co Doktor na to? Hm.... 😁 najważniejsze, żeby wszystko było dobrze no i żeby bylo 😊 -
Niebieska gwiazdka wrote:Agnieszka, gratulacje i kciuki ✊
Oczywiście kciuki za stymulacje, transfery, wizyty te ciążowe i staraniowe 🙂
Agata hop, hop, jesteś??? Mam pytanko
Jestem, jestem 🙂, chciałaś coś 😁
U nas temat drugiego dziecka też robi się coraz bardziej realny , mąż już myśli o drugim 🙈, tylko to ja będę chodzić że szwem 🙈, Maleszczescie a ile Twoje szczęście ma?
Ja123 - tak szacun, że tak długo karmisz piersia😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 21:15
-
Agata93 wrote:Jestem, jestem 🙂, chciałaś coś 😁
U nas temat drugiego dziecka też robi się coraz bardziej realny , mąż już myśli o drugim 🙈, tylko to ja będę chodzić że szwem 🙈, Maleszczescie a ile Twoje szczęście ma?
Ja123 - tak szacun, że tak długo karmisz piersia😁
No a jak takiemu wyczekanemu Maleństwu odmówić......? Spojrzy tymi swoimi wielkimi cudnymi oczami i twarda matka już taka twarda nie jest 😂😂😂 my temat drugiego mieliśmy zacząć poruszać po nowym roku..... I jakoś tak się składa, że luty marzec będzie kontrola i zobaczymy co z tego wyjdzie.... ja jak najbardziej na tak tylko mąż trochę kręcił nosem 🙈 ja wychodzę z założenia, że jeśli będzie drugie Maleństwo to będzie SUPER a jeśli się nie uda to najważniejsze, że mamy naszą Różyczke 🥰 chociaż nie ukrywam, że nie chce żeby była sama....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 23:18
-
Agata93 wrote:Jestem, jestem 🙂, chciałaś coś 😁
Ja123 - tak szacun, że tak długo karmisz piersia😁
Hehe, jak zawsze 😜, napisałam na priv🙂. U Nas wszystko dobrze, Olek ładnie nam przesypia noce, oczywiście uwielbia cycka 😁, także mama nadlugonie może wyjść z domu i staram się wprowadzić butle z moim mlekiem.
My też będziemy myśleć o rodzeństwie no ale zobaczyny co los przyniesie, mój mąż ostatnio stwierdził, że jak drugi będzie syn, to jeszcze może pomyślimy o trzecim i będzie córeczka 😂,tak mu się marzy 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam pod koniec przyszłego tygodnia wizytę 8 proszę o kciuki ☺️, ostatnio beta była okolo 1000 więc pęcherzyk ciążowy już powinien być, stres ogromny, ale dziś w ramach Mikołajek wypiłam to Piccolo 🙈😅
Kwiatek 12, Starajaca28, Zaba90 lubią tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:Ja mam pod koniec przyszłego tygodnia wizytę 8 proszę o kciuki ☺️, ostatnio beta była okolo 1000 więc pęcherzyk ciążowy już powinien być, stres ogromny, ale dziś w ramach Mikołajek wypiłam to Piccolo 🙈😅
✊✊✊ może mały Mikołaj rośnie 😉