Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOTE=AlicNo to już coraz bliżej ☺️ pewnie zależy jak przebiega , mi też mówił, że ciąży według niego nie przenoszę.
Ja mam niedługo wizytę po połogu🙂, Marcelinka rośnie tylko mamy problem ze spaniem bo w dzień śpi tylko w wózki i do tego musi jechać, więc jak wychodzę na spacer i np by chciała umówić się na kawę z koleżanką czy coś to mogę zapomnieć 😂 bo się budzi, także kilometry z tym wózkiem robię, w domu w dzień też w wózku, ostatnio noga bujałam wózek i sobie piłam kawę na tarasie, jedyna chwilą oddechu 🙈, ale jest cudownie ❤️[/QUOTE]
Moja Lilka jeżeli chodzi o spanie to też było szaleństwo😅, budziła się miliardy razy w nocy, teraz zaczynamy wychodzić na prostą, niedługo skończymy 5 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2021, 21:06
Dżoni lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
AgnieszkaB wrote:13 sierpień 😍, , ostatnio się śmiałam, że moja ciąża będzie trwała tak długo jak u wielorybów 🤣🤣
O maj gad 😳😳😳 już miesiąc, chyba że coś się szybciej rozkręci 🙈 plany na sn?
Jeśli to prawda że już w brzuchu dzieci ustalają swój rytm dobowy to ja chyba będę zaczynać dzień o 23 i do 6 rano walczyć a w dzień odsypiać 😅
Trzymam kciuki za nowe cykle i transfery 🙌 ✊💚Maraga32, Asmrt lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:O maj gad 😳😳😳 już miesiąc, chyba że coś się szybciej rozkręci 🙈 plany na sn?
Jeśli to prawda że już w brzuchu dzieci ustalają swój rytm dobowy to ja chyba będę zaczynać dzień o 23 i do 6 rano walczyć a w dzień odsypiać 😅
Trzymam kciuki za nowe cykle i transfery 🙌 ✊💚
Nie liczę, że szybciej u mnie nadal wszystko książkowe, z szyjka nic się jeszcze nie dzieje 🙈, ostatnio się śmialiśmy z doktorem bo próbował sobie przypomnieć kiedy ostatnio prowadził tak książkowa ciąże 🤣planuje rodzic SN
Na szkole rodzenia też tak mówili😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2021, 21:07
Dżoni, Nadzieja88, MuminkAa lubią tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Hej dziewczyny,
Odświeżam pytanie bo coraz bliżej terminu 🙈może coś u kogoś się pozmieniało i był by ktoś chętny zamienić się na wizyty ( moja przypada na 11.08 i pewnie akurat będę miała @, a z racji, że jest to pierwsza wizyta wolałabym iść bez @ na badanie)
Dzwoniłam już do Pań z rejestracji w zeszłym tygodniu, ale nic się nie zwolniło 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:01
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Hej dziewczyny,
Odświeżam pytanie bo coraz bliżej terminu 🙈może coś u kogoś się pozmieniało i był by ktoś chętny zamienić się na wizyty ( moja przypada na 19.07 i pewnie akurat będę miała @, a z racji, że jest to pierwsza wizyta wolałabym iść bez @ na badanie)
Dzwoniłam już do Pań z rejestracji w zeszłym tygodniu, ale nic się nie zwolniło 🙈 -
Ola_koniczynka wrote:Hej dziewczyny,
Odświeżam pytanie bo coraz bliżej terminu 🙈może coś u kogoś się pozmieniało i był by ktoś chętny zamienić się na wizyty ( moja przypada na 19.07 i pewnie akurat będę miała @, a z racji, że jest to pierwsza wizyta wolałabym iść bez @ na badanie)
Dzwoniłam już do Pań z rejestracji w zeszłym tygodniu, ale nic się nie zwolniło 🙈
Mam wizytę 12 sierpnia,nic pilnego, przegląd hormonów, nadrabiałam forum i 91ag odpisała, że ma około 16 godz, też tego 12 sierpnia, godziny grają rolę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 09:28
-
Starajaca28 wrote:Moja Lilka jeżeli chodzi o spanie to też było szaleństwo😅, budziła się miliardy razy w nocy, teraz zaczynamy wychodzić na prostą, niedługo skończymy 5 miesięcy
To moje diecko musiałam wybudzać na karmienia, Tymek by spał, spał i spał, więc pod tym względem było cudownie no ale do 3 miesiąca był nieodkladalny tylko na rękach 🙈, teraz zaczyna oraz więcej być zainteresowany mata, zabawkami, książeczkami a ja mogę na spokojnie coś zrobić 🙂
Dziewczyny powodzenia na najbliższy czas ☘️Dżoni lubi tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:To moje diecko musiałam wybudzać na karmienia, Tymek by spał, spał i spał, więc pod tym względem było cudownie no ale do 3 miesiąca był nieodkladalny tylko na rękach 🙈, teraz zaczyna oraz więcej być zainteresowany mata, zabawkami, książeczkami a ja mogę na spokojnie coś zrobić 🙂
Dziewczyny powodzenia na najbliższy czas ☘️
Z Róży też mały śpioch..... ostatnio tylko lubi zrobić sobie imprezę z misiem w łóżeczku o 4 rano ale dzięki Bogu nie potrzebuje do tego mamy i sama zasypia 🙈😂
A dziewczyny dostalyście juz wiadomość o profilu centrum na FB?Nadzieja88, Dżoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa123 wrote:Z Róży też mały śpioch..... ostatnio tylko lubi zrobić sobie imprezę z misiem w łóżeczku o 4 rano ale dzięki Bogu nie potrzebuje do tego mamy i sama zasypia 🙈😂
A dziewczyny dostalyście juz wiadomość o profilu centrum na FB? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny