X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2021, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Na kiedy termin?? 😉

13 sierpień 😍, , ostatnio się śmiałam, że moja ciąża będzie trwała tak długo jak u wielorybów 🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2021, 15:10

Dżoni lubi tę wiadomość

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy podczas brania estrofemu na cyklu sztucznym też miałyście jakoś krócej miesiączke? W sumie to jest plus 🙂

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2021, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=AlicNo to już coraz bliżej ☺️ pewnie zależy jak przebiega , mi też mówił, że ciąży według niego nie przenoszę.
    Ja mam niedługo wizytę po połogu🙂, Marcelinka rośnie tylko mamy problem ze spaniem bo w dzień śpi tylko w wózki i do tego musi jechać, więc jak wychodzę na spacer i np by chciała umówić się na kawę z koleżanką czy coś to mogę zapomnieć 😂 bo się budzi, także kilometry z tym wózkiem robię, w domu w dzień też w wózku, ostatnio noga bujałam wózek i sobie piłam kawę na tarasie, jedyna chwilą oddechu 🙈, ale jest cudownie ❤️[/QUOTE]

Moja Lilka jeżeli chodzi o spanie to też było szaleństwo😅, budziła się miliardy razy w nocy, teraz zaczynamy wychodzić na prostą, niedługo skończymy 5 miesięcy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2021, 21:06

Dżoni lubi tę wiadomość

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Maraga32 Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2021, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Dziewczyny czy podczas brania estrofemu na cyklu sztucznym też miałyście jakoś krócej miesiączke? W sumie to jest plus 🙂
    Tak, mi szybko zanikła 😁

Pszczolaaa lubi tę wiadomość

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 1 dzień cyklu, od jutra zaczynam brać leki do transferu ✊🏻✊🏻

Maraga32, Paula1706, Dżoni, AgnieszkaB lubią tę wiadomość

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2021, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    U mnie dziś 1 dzień cyklu, od jutra zaczynam brać leki do transferu ✊🏻✊🏻

Ja mam dziś 7 dc, mamy tydzień różnicy 🙂

***Sikorka***, Paula1706, Zaba90, Ania0692 lubią tę wiadomość

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2021, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    13 sierpień 😍, , ostatnio się śmiałam, że moja ciąża będzie trwała tak długo jak u wielorybów 🤣🤣

O maj gad 😳😳😳 już miesiąc, chyba że coś się szybciej rozkręci 🙈 plany na sn?

Jeśli to prawda że już w brzuchu dzieci ustalają swój rytm dobowy to ja chyba będę zaczynać dzień o 23 i do 6 rano walczyć a w dzień odsypiać 😅

Trzymam kciuki za nowe cykle i transfery 🙌 ✊💚

Maraga32, Asmrt lubią tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    O maj gad 😳😳😳 już miesiąc, chyba że coś się szybciej rozkręci 🙈 plany na sn?

Jeśli to prawda że już w brzuchu dzieci ustalają swój rytm dobowy to ja chyba będę zaczynać dzień o 23 i do 6 rano walczyć a w dzień odsypiać 😅

Trzymam kciuki za nowe cykle i transfery 🙌 ✊💚

Nie liczę, że szybciej u mnie nadal wszystko książkowe, z szyjka nic się jeszcze nie dzieje 🙈, ostatnio się śmialiśmy z doktorem bo próbował sobie przypomnieć kiedy ostatnio prowadził tak książkowa ciąże 🤣planuje rodzic SN

Na szkole rodzenia też tak mówili😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2021, 21:07

Dżoni, Nadzieja88, MuminkAa lubią tę wiadomość

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Ola_koniczynka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2021, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Odświeżam pytanie bo coraz bliżej terminu 🙈może coś u kogoś się pozmieniało i był by ktoś chętny zamienić się na wizyty ( moja przypada na 11.08 i pewnie akurat będę miała @, a z racji, że jest to pierwsza wizyta wolałabym iść bez @ na badanie)
    Dzwoniłam już do Pań z rejestracji w zeszłym tygodniu, ale nic się nie zwolniło 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2021, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_koniczynka wrote:
    Hej dziewczyny,

Odświeżam pytanie bo coraz bliżej terminu 🙈może coś u kogoś się pozmieniało i był by ktoś chętny zamienić się na wizyty ( moja przypada na 19.07 i pewnie akurat będę miała @, a z racji, że jest to pierwsza wizyta wolałabym iść bez @ na badanie)
    Dzwoniłam już do Pań z rejestracji w zeszłym tygodniu, ale nic się nie zwolniło 🙈
    I doktora raczej ciężko ze zwalnianiem wizyty

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 12 lipca 2021, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_koniczynka wrote:
    Hej dziewczyny,

Odświeżam pytanie bo coraz bliżej terminu 🙈może coś u kogoś się pozmieniało i był by ktoś chętny zamienić się na wizyty ( moja przypada na 19.07 i pewnie akurat będę miała @, a z racji, że jest to pierwsza wizyta wolałabym iść bez @ na badanie)

Mam wizytę 12 sierpnia,nic pilnego, przegląd hormonów, nadrabiałam forum i 91ag odpisała, że ma około 16 godz, też tego 12 sierpnia, godziny grają rolę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 09:28

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2021, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajaca28 wrote:
    Moja Lilka jeżeli chodzi o spanie to też było szaleństwo😅, budziła się miliardy razy w nocy, teraz zaczynamy wychodzić na prostą, niedługo skończymy 5 miesięcy

To moje diecko musiałam wybudzać na karmienia, Tymek by spał, spał i spał, więc pod tym względem było cudownie no ale do 3 miesiąca był nieodkladalny tylko na rękach 🙈, teraz zaczyna oraz więcej być zainteresowany mata, zabawkami, książeczkami a ja mogę na spokojnie coś zrobić 🙂

Dziewczyny powodzenia na najbliższy czas ☘️

Dżoni lubi tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2021, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    To moje diecko musiałam wybudzać na karmienia, Tymek by spał, spał i spał, więc pod tym względem było cudownie no ale do 3 miesiąca był nieodkladalny tylko na rękach 🙈, teraz zaczyna oraz więcej być zainteresowany mata, zabawkami, książeczkami a ja mogę na spokojnie coś zrobić 🙂

Dziewczyny powodzenia na najbliższy czas ☘️

Z Róży też mały śpioch..... ostatnio tylko lubi zrobić sobie imprezę z misiem w łóżeczku o 4 rano ale dzięki Bogu nie potrzebuje do tego mamy i sama zasypia 🙈😂

A dziewczyny dostalyście juz wiadomość o profilu centrum na FB?

Nadzieja88, Dżoni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Z Róży też mały śpioch..... ostatnio tylko lubi zrobić sobie imprezę z misiem w łóżeczku o 4 rano ale dzięki Bogu nie potrzebuje do tego mamy i sama zasypia 🙈😂

A dziewczyny dostalyście juz wiadomość o profilu centrum na FB?
    Tak ja dostałam, wgl jeszcze jak na stronę weszłam to mi się wyświetliło ze będzie nowy punkt w Rokietnicy

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2021, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Tak ja dostałam, wgl jeszcze jak na stronę weszłam to mi się wyświetliło ze będzie nowy punkt w Rokietnicy

Właśnie też to widziałam i jestem ciekawa czy wszystko się przenosi do Rokietnicy i Ulanska też zostaje 🤔🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2021, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Właśnie też to widziałam i jestem ciekawa czy wszystko się przenosi do Rokietnicy i Ulanska też zostaje 🤔🤔
    Podejrzewam ze normalnie ulanska w Poznaniu zostanie tylko może drugi punkt będzie

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2021, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Podejrzewam ze normalnie ulanska w Poznaniu zostanie tylko może drugi punkt będzie

W sumie to się nie dziwię, że powstanie to miejsce jest tam sporo lekarzy w tym dr Maciej, który przyjmuję 3 /4 razy w tygodniu po wiele godzin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2021, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    W sumie to się nie dziwię, że powstanie to miejsce jest tam sporo lekarzy w tym dr Maciej, który przyjmuję 3 /4 razy w tygodniu po wiele godzin.
    Czyli mogą być tez inni lekarze

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2021, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikaaa gratulacje dla Was ❤️

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2021, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina jak się czujesz? ☺️

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ