Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lenaa91 wrote:Dziewczyny, mam do usunięcia polipy endonetrislne i dr mi zaproponował histetoskopie w tym nowym trybie bez znieczulenia ogólnego, szybciej się dochodzi do siebie i wychodzi tego samego dnia do domu, czy miała któraś z Was w ostatnim czasie? Ja123 pamiętam, że, Ty pisałaś, o jednodniowym pobycie 🤔🤔
Tak, a co chciałabyś wiedzieć? Czy wszystko od początku do końca jak wyglądało? -
Ja tylko na chwilę, zwolniłam brzuszek, Ignas jest już na świecie, było ciężko, udało się SN.
Powodzenia dla staraczek 🤞🤞
Ewelina 25 -dzięki za poczucie humoru 🙂, i oczywiście szczęśliwego rozwiązania, pozdrawiam 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2021, 12:33
MuminkAa, ZuzaMaruda, Ewela25, ***Sikorka***, Kolorowanki, PaulinaP, Maraga32, Olivia27, Dżoni, Paula1706, Alicjaaa, Zaba90, Ja123, ZosiaM, Nadzieja88, Ciri86, Starajaca28, Calineczka2106 lubią tę wiadomość
-
Ania0692 wrote:Ja tylko na chwilę, zwolniłam brzuszek, Ignas jest już na świecie, było ciężko, udało się SN.
Ewelina 25 -dzięki za poczucie humoru 🙂, i oczywiście szczęśliwego rozwiązania, pozdrawiam 😘
Gratulacjedużo zdrówka dla Was
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Sprawdzałam kto ma wolny termin, więc wychodzi na to, że tylko dr Trzcin...został mi na kolejny piątek, ale skoro pracuje z dr na oddziale to chyba lepsza opcja ...
-
Ola_koniczynka wrote:Sprawdzałam kto ma wolny termin, więc wychodzi na to, że tylko dr Trzcin...został mi na kolejny piątek, ale skoro pracuje z dr na oddziale to chyba lepsza opcja ...
Dr Trzcin.. jest ok🙂, dr L według mnie jest bardzo miła, ale czasem trochę mało decyzyjna.Dżoni lubi tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Ania0692 wrote:Ja tylko na chwilę, zwolniłam brzuszek, Ignas jest już na świecie, było ciężko, udało się SN.
Ewelina 25 -dzięki za poczucie humoru 🙂, i oczywiście szczęśliwego rozwiązania, pozdrawiam 😘
Gratulacje ❤️2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Dżoni wrote:Dziewczyny!
Zwalniam brzuszek. Dziś przyszła na świat moja Jagodka ❤️🐻💙
Ledwo żyję, ale w sumie szybko się uwinelam 😅 nie wiem czy pisałabym się na to drugi raz, raczej wątpię ale dobrze jest mieć ją już po tej stronie.
Staraczki nie przestawajcie działać, nawet jak już nie wierzycie 🤞🤞🤞Dżoni lubi tę wiadomość
-
Dzielna mama, gratulacje i dużo zdrowia 😘 -
nick nieaktualny
-
Gratulacje! 💙1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Gratulacje 💗 i dużo zdrówka dla was 🥰06.03.2022 Basia❤ -
Dżoni, Ania gratulacje dla Was dziewczyny i Waszych pociech ❤️
Ania0692 jak Twoje ciśnienie po porodzie?Dżoni lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️