Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoni wrote:Napisalam sms, dr zalecił jechać na izbę. Pojechałam i na ktg nie piszą się skurcze a ja się zwijam z bolu co 7min. Karzą mi zostać ale nie ma miejsca na Onier i chyba trafię na pg3.
Czy dr do mnie zajrzy albo wyślę kogoś zaufanego? Jestem przerażona.
Spokojnie, leżałam tam po porodzie, byłam zadowolona z opieki, jak coś to napisz do dr sms gdzie Ciebie położyli. Będzie dobrze, trzymaj się.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Skurcze możesz mieć krzyżowe, jak leżałam w ciąży na obserwacji to sąsiadka obok właśnie takie miała, leżała i się zwijała a na ktg cisza, położne często przychodziły ja podpiąć i nic, ale to też mogą być jakieś inne przyczyny.
Ja123 lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Alicjaaa wrote:Oooo to powodzenia jutro na wizycie ✊, niestety ta końcówka jest taka, sinusoida emocji, też miałam telefony czy to już co było mega wkurzające, aż w końcu wyłączyłam tel 😜 przygotuj się, że po porodzie będzie jeszcze gorzej pod tym względem 🙈
Ania0692 a u Ciebie jak?
U mnie ostatnie dni były ciężkie, od wczoraj z balonikiem i działamy 💪💪
Dżoni pozdrawiam z parteru i trzymam kciuki 🤞🤞PaulinaP, Alicjaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy miałyście taką sytuacje, że monitoring cyklu musiał być robiony u kogoś innego na Ułańskiej? Zadzwoniłam dzisiaj i się niestety okazało, że w dzień w którym mam mieć robiony monitoring doktora nie ma najprawdopodobniej. Zastanawiam się czy monitoring u kogoś innego ma sens ? Mam zabrać lamette w tym cyklu, miał być monitoring i ewentualnie zastrzyk na pęknięcie, ale to teraz decyzje co dalej w tym cyklu będzie podejmował inny lekarz? Trochę mnie to przeraża....
-
Dziewczyny!
Zwalniam brzuszek. Dziś przyszła na świat moja Jagodka ❤️🐻💙
Ledwo żyję, ale w sumie szybko się uwinelam 😅 nie wiem czy pisałabym się na to drugi raz, raczej wątpię ale dobrze jest mieć ją już po tej stronie.
Staraczki nie przestawajcie działać, nawet jak już nie wierzycie 🤞🤞🤞Alicjaaa, Paula1706, Kolorowanki, ***Sikorka***, Aruni, Ciri86, ZuzaMaruda, Olivia27, Gosia9305, MuminkAa, Maraga32, Calineczka2106 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dziewczyny!
Ledwo żyję, ale w sumie szybko się uwinelam 😅 nie wiem czy pisałabym się na to drugi raz, raczej wątpię ale dobrze jest mieć ją już po tej stronie.
Staraczki nie przestawajcie działać, nawet jak już nie wierzycie 🤞🤞🤞
Looo Dżoni moje gratulacje💖💖💖, ekspresowy poród miałaś, dużo zdrówka dla Ciebie i Jagódki 😘😘😘1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Ania0692 wrote:U mnie ostatnie dni były ciężkie, od wczoraj z balonikiem i działamy 💪💪
Dżoni pozdrawiam z parteru i trzymam kciuki 🤞🤞
Powodzenia 🤞🤞1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
To jednak dr miał nosa, że rodzisz, Gratulacje!!! ogromnie cie siedzę, zdrówka dla Was ❤️❤️Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Gratulacje💝 Zdrówka dla was😘 Jagódka piękne imię 😊
Ania0692 to teraz twoja kolej. Trzymam ✊✊06.03.2022 Basia❤ -
Gratulacje!!2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Ola_koniczynka wrote:Dziewczyny czy miałyście taką sytuacje, że monitoring cyklu musiał być robiony u kogoś innego na Ułańskiej? Zadzwoniłam dzisiaj i się niestety okazało, że w dzień w którym mam mieć robiony monitoring doktora nie ma najprawdopodobniej. Zastanawiam się czy monitoring u kogoś innego ma sens ? Mam zabrać lamette w tym cyklu, miał być monitoring i ewentualnie zastrzyk na pęknięcie, ale to teraz decyzje co dalej w tym cyklu będzie podejmował inny lekarz? Trochę mnie to przeraża....
Tak mi też czasem wypadała ocena cyklu w zastępstwie, ale z dr miałam wszystko uzgodnione co i jak, nie wiem do kogo jesteś zapisana, jak coś to to chodziłam do Prof Brąz.. na zastępstwo oceny cyklu.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Aaaaaa gratulacje!!! 🥰🥰🥰🥰 chyba wszyscy z Tobą tu czekali 🧸🎀🎈28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Dziewczyny mam pytanie odnośnie kropli na mdłości Imnifem. Doktor mi je zalecił, a nie powiedział nic o dawkowaniu. Na ulotce jest napisane dawkowanie dla dzieci powyżej 6 roku życia, oraz dla dorosłych, a kobiety w ciąży dawkowanie po konsultacji z lekarzem 🤔 ile kropli i ile razy dziennie stosujecie? I czy przyjmujecie je codziennie „zapobiegawczo” czy tylko w dniach, gdy męczą was mdłości? Ja mam tak, ze 3-4dni ledwo żyje, wymiotuje po 4 razy dziennie, a pózniej 2-3 dni spokoju, wiec zastanawiam się czy brać cały czas?28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Gratulacje 🎉🎉06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
***Sikorka*** wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie kropli na mdłości Imnifem. Doktor mi je zalecił, a nie powiedział nic o dawkowaniu. Na ulotce jest napisane dawkowanie dla dzieci powyżej 6 roku życia, oraz dla dorosłych, a kobiety w ciąży dawkowanie po konsultacji z lekarzem 🤔 ile kropli i ile razy dziennie stosujecie? I czy przyjmujecie je codziennie „zapobiegawczo” czy tylko w dniach, gdy męczą was mdłości? Ja mam tak, ze 3-4dni ledwo żyje, wymiotuje po 4 razy dziennie, a pózniej 2-3 dni spokoju, wiec zastanawiam się czy brać cały czas?
Ja stosuje tak jak jest napisane w ulotce, biorę doraźnie jak mnie męczą mega mdłości.***Sikorka*** lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Dziękuję bardzo dziewczyny!!!
Teraz zaciskam za kolejne zwolnione brzuszki 🧡 @Ania0692 ✊Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Kolorowanki wrote:Tak mi też czasem wypadała ocena cyklu w zastępstwie, ale z dr miałam wszystko uzgodnione co i jak, nie wiem do kogo jesteś zapisana, jak coś to to chodziłam do Prof Brąz.. na zastępstwo oceny cyklu.
a czy ten lekarz, który będzie robił monitoring powie co dalej (przepisze ewentualnie zastrzyk czy np.zadzwoni do dr Macieja?) nie wiem na co się nastawiać.
Popołudniu mają zadzwonić Panie z recepcji bo zapytają niby dr Macieja co zrobić, to w sumie też mogę zapytać. Niestety na ostatniej wizycie zapomniałam zapytać doktora o numer ;-( -
Gratulacjedużo zdrówka dla Was i cierpliwości
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Dziewczyny czy miałyście taką sytuacje, że monitoring cyklu musiał być robiony u kogoś innego na Ułańskiej? Zadzwoniłam dzisiaj i się niestety okazało, że w dzień w którym mam mieć robiony monitoring doktora nie ma najprawdopodobniej. Zastanawiam się czy monitoring u kogoś innego ma sens ? Mam zabrać lamette w tym cyklu, miał być monitoring i ewentualnie zastrzyk na pęknięcie, ale to teraz decyzje co dalej w tym cyklu będzie podejmował inny lekarz? Trochę mnie to przeraża....
Dzoni gratulacje! 🥰