Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaba90 wrote:Jak jest podwyższone ryzyko stanu przedrzucawkowego czy zahamowania wzrastania to się właśnie dłużej stosuje, moja pulpecia będzie większa od brata 🙈🙈, na zaparcia dobrze robią prebiotyki np Sanprobii, poprzednio miałam Lactuloze czy jakoś tak ale na mnie to nic nie działało, bardziej kiwi, śliwki jabłka, z hemoroidy teraz nic nie zrobisz za dużo po porodzie zejdą, niby można stosować te preparaty protkologiczne no i zaparcia mogą właśnie nasilać więc dobrze pilnować regularnościAleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
-
Ja123 wrote:Dziewczyny mam pytanko czy któraś robiła ostatnio histeroskopie na ułańskiej? Mialabym pytanko albo dwa 🙈
Jak chodzi Ci o taką prywatną to ja miałam u doktora na Ułańskiej przed transferem bo miałam polipa do wycięciaCzerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Również gratulacje ☺️ jak samopoczucie?
U naa to trochę z zaskoczenia już byłam umowiona z doktorem na wkladkę bo nasze chłopaki bliźniaki nam dostarczają tyle atrakcji, że głowa mała 🤣 a tu niespodzianka i ciąża, teraz się tylko "modlę" o dziewczynkę bo z czterema facetami w domu nie wytrzymam 🙈🙈 samopoczucie w miarę dobre jedynie nudności okropnie męczą i o dziwo więcej niż w ciąży z chłopcami 🤷♀️Gosia9305, Alicjaaa lubią tę wiadomość
-
Zoska-mt wrote:U naa to trochę z zaskoczenia już byłam umowiona z doktorem na wkladkę bo nasze chłopaki bliźniaki nam dostarczają tyle atrakcji, że głowa mała 🤣 a tu niespodzianka i ciąża, teraz się tylko "modlę" o dziewczynkę bo z czterema facetami w domu nie wytrzymam 🙈🙈 samopoczucie w miarę dobre jedynie nudności okropnie męczą i o dziwo więcej niż w ciąży z chłopcami 🤷♀️
Gratulacje! Właśnie też tak się zbieram aby założyć wkladkę ale jakoś nie mogę dotrzeć, ciągle coś, trzeciego nie planujemy. Życzę nudnej ciąży i aby to marzenie o dziewczynce się spełniło 🙂20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Zaba90 wrote:GosiaK powodzenia na wizycie ✊
A Ty jak tam?Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:2 kg chłopaka 🤍 jest w okolicy 30 centyla i lekarz mówi, że może być z tych drobniejszych ale mówi, że jego córki też miały po ok 2800 i jest wszystko ok. Ważne, że rośnie waga. 🤍
A Ty jak tam?
No to się ciesze 💙
U mnie dobrze i trochę gorzej, córcia ostatnio kombinuje z pępowiną, teraz mam chodzić co dwa dni na ktg jak ruchy będę czuła słabiej to sprintem do szpitala ale przepływy dzisiaj wyszły ok, wizytą za tydzień kolejna, jeszcze miesiąc, ostatnie dwa miesiace dają popalić ale już coraz bliżej 😊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:No to się ciesze 💙
U mnie dobrze i trochę gorzej, córcia ostatnio kombinuje z pępowiną, teraz mam chodzić co dwa dni na ktg jak ruchy będę czuła słabiej to sprintem do szpitala ale przepływy dzisiaj wyszły ok, wizytą za tydzień kolejna, jeszcze miesiąc, ostatnie dwa miesiace dają popalić ale już coraz bliżej 😊
U nas zostało 7 tygodni do PDP. Leci ten czas.. jeszcze nie dawno byłam w 7 tygodniu 🫣
Oby się mała uspokoiła i posiedziała jak najdłużej 🤍Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:2 kg chłopaka 🤍 jest w okolicy 30 centyla i lekarz mówi, że może być z tych drobniejszych ale mówi, że jego córki też miały po ok 2800 i jest wszystko ok. Ważne, że rośnie waga. 🤍
A Ty jak tam?
Dokładnie, po porodzie można zawsze dziecko podtuczyć, mojej koleżanki córka urodziła się z wagą 2400 g, zdrowa, teraz w wieku 9 miesięcy ma tyle ciałka, że w życiu bym nie powiedziała, że była drobnej wagi po porodzieGosiaK lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
GosiaK wrote:O kurczę. Ja wczoraj miałam drugie KTG to taką imprezę mały sobie zrobił, że aż pani położna była w szoku jak się wierci.
U nas zostało 7 tygodni do PDP. Leci ten czas.. jeszcze nie dawno byłam w 7 tygodniu 🫣
Oby się mała uspokoiła i posiedziała jak najdłużej 🤍
Jutro jadę na ktg na szczęście też na Ułańską mam spacerkiem niedaleko i zobaczymyGosiaK lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa wrote:Dokładnie, po porodzie można zawsze dziecko podtuczyć, mojej koleżanki córka urodziła się z wagą 2400 g, zdrowa, teraz w wieku 9 miesięcy ma tyle ciałka, że w życiu bym nie powiedziała, że była drobnej wagi po porodzieAleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼