Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
GosiaK wrote:Pytanko mam do końca docent przyjmuje co 3 tygodnie? Czy na końcówce są częściej wizyty? Bo jestem zapisana na 30+0, 33+0 i 36+0 plus prenatalne w 30+4.
Przy ciąży z Adasiem miałam wizyty 31+2, 34+0, 36+1, 38+0 i 39 i tu dostałam skierowanie na wywołanie. Przy ciąży z Róża z tego co pamiętam to od 30 tygodnia wizyty miałam co 2 tygodnie... ale to spokojnie bo jak Dr każe przyjechać to dziewczyny znajdą termin bo ja też miałam jakoś tam rozplanowane a czasami cos wyskoczyło i musieliśmy przyspieszyćGosiaK lubi tę wiadomość
-
Ola-k wrote:Część mogę na priv? W wolnej chwili, doc Brazert zaakceptował moje zaświadczenie od psychiatry o tokofobii, Polną średnio poleca i właśnie myślimy nad SW Rodziną,na Lutyckiej jeżeli chodzi o tokofobie podobno też nie są przychylni jeżeli chodzi o ten problem
-
GosiaK wrote:Pytanko mam do końca docent przyjmuje co 3 tygodnie? Czy na końcówce są częściej wizyty? Bo jestem zapisana na 30+0, 33+0 i 36+0 plus prenatalne w 30+4.
Część przy prawidłowej to najpierw co 3 potem co dwa od 30 jak ja123, teraz przy problemach mam co tydzień raz miałam dwa razy w tygodniu więc różnie może być1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Ola-k wrote:Nobi przepraszam za opóźnienie, byłam na ostatnich nogach, dziękuję za odpowiedź, miałam cc w SR Rodzinie, było cudownie, decyzję podejmował Profesor Szymanowski, także bardzo polecam i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź 🙂
-
Nobi wrote:Gratuluję! Tak, u mnie tez prof Szymanowski kwalifikował do zabiegu. I naprawdę nie było żadnego problemu, a przy tym mąż mógł być przy zabiegu razem ze mną, a potem kangurowal malucha
Dziękuję🙂 ja miałam taką traumę z pierwszego porodu na Polnej kilka lat temu tam masą rezydentów i pierwszy poród tak mi akcje przeciągali ostatecznie dr Brazert został po godzinach bo do niego pisałam i odbierał vacum operacyjne było, masakra, tam to trzeba trafić na dobrą położną co poprowadzi poród. -
aśka wrote:Dziewczyny, które rodziły na Lutyckiej czy mogę prosić o kontakt priv? Czy ma któraś z was prowadziła ciążę u doktora Przybylskiego?
Ja rodziłam, miałam cc, na końcówkę przeniosłam się do dr Przybylskiego, doc Brazert wiedział, doktor Przybylski bardzo dobry lekarz, konkretny, szybko działa, jak trzeba to cały oddział stawia na nogi do działania, wysłałam zaproszenie 🙂 edit raczej przyjęłam bo już widzę, że kiedyś mi wysłałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2023, 19:08
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
GosiaK co u Was? Jak się czujesz?🙂 Już coraz bliżej🙈 u mnie będzie rozwiązanie w listopadzie trochę wcześniej przez komplikacje i dopinam wszystko bo byłam w lesie.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Zaba90 wrote:GosiaK co u Was? Jak się czujesz?🙂 Już coraz bliżej🙈 u mnie będzie rozwiązanie w listopadzie trochę wcześniej przez komplikacje i dopinam wszystko bo byłam w lesie.
Właśnie zamówiłam ostatnie ubranka na “wyjście ze szpitala”. Na razie z maluchem wszystko ok, troszkę mały bo 40/35 centyl ale chyba chce mnie oszczędzić 🤣 W poniedziałek mamy wizytę to zobaczymy bo ostatnio jak miałam wizytę to ładnie główka na dół a 4 dni później na ostatnich prenatalnych już dupka w dół 🤷🏼♀️ także nie wiadomo jak się zakończy ciąża.. nadal mam mętlik gdzie rodzić.. Śrem, Lutycka czy św. Rodziny. Zobaczymy. U nas aktualnie 32+3.. leci ten czas jak opętany.Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
Dziewczyny, ale czas ucieka, już też zaraz rodzicie 😍
Dużo zdrówka na tej prawie, że ostatniej prostej ☺07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Pucz wrote:Dziewczyny, ale czas ucieka, już też zaraz rodzicie 😍
Dużo zdrówka na tej prawie, że ostatniej prostej ☺
Pucz jak u Ciebie i Leosia 🙂?1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
GosiaK wrote:Hej kochana 🤍 właśnie nie dawno zamawiałam rzeczy z apteki i z większych zakupów chyba został laktator tylko.
Właśnie zamówiłam ostatnie ubranka na “wyjście ze szpitala”. Na razie z maluchem wszystko ok, troszkę mały bo 40/35 centyl ale chyba chce mnie oszczędzić 🤣 W poniedziałek mamy wizytę to zobaczymy bo ostatnio jak miałam wizytę to ładnie główka na dół a 4 dni później na ostatnich prenatalnych już dupka w dół 🤷🏼♀️ także nie wiadomo jak się zakończy ciąża.. nadal mam mętlik gdzie rodzić.. Śrem, Lutycka czy św. Rodziny. Zobaczymy. U nas aktualnie 32+3.. leci ten czas jak opętany.
U Ciebie w prenatalnych coś tam wyszło i doktor włączył Ci acard 150, dobrze pamiętam? Pewnie też ta waga może mieć związek, ale najważniejsze, że wszystko ok.
Śrem też słyszałam dobre opinie, ja Lutycka, przy moich problemach ortopedycznych tym bardziej jak doktor mi opowiadał, że na Polnej cc zależy od lekarza dyżurnego i sam nie raz miał "spiny" z anastezjologiem bo były podważane decyzje o cc1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań dla Was 💪💪
My podjęliśmy spontaniczną decyzję o powrocie po zarodki na zasadzie jak się uda będziemy szczęśliwie jak nie to żyjemy dalej i zamykamy temat starań, obecnie 8 tydzień ciąży 🙂Zoska-mt lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Zaba90 czy bym mogła poprosić o podanie nazw zielarni, piekarni z bezglutenowym pieczywem? Przeszłam tak sama dla siebie plus cardio( przed ciąża) dobrze na mnie wpłynęło więc dalej działam, ostatnio jakoś mniej sił na wypieki domoweCzerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań dla Was 💪💪
My podjęliśmy spontaniczną decyzję o powrocie po zarodki na zasadzie jak się uda będziemy szczęśliwie jak nie to żyjemy dalej i zamykamy temat starań, obecnie 8 tydzień ciąży 🙂
Gratulacje😘nie udzielam się, podczytuje, odezwałam się bo jesteśmy w podobnym etapie u mnie 11 tydzień drugiej ciąży 🙂 -
Alicjaaa wrote:Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań dla Was 💪💪
My podjęliśmy spontaniczną decyzję o powrocie po zarodki na zasadzie jak się uda będziemy szczęśliwie jak nie to żyjemy dalej i zamykamy temat starań, obecnie 8 tydzień ciąży 🙂
Gratulacje 🐻🐻 czasem myślę co tam u dziewczyn z forum z dawnych czasów, moje chłopaki to takie urwisy, dni lecą jak szalone 🙃