Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nana84 wrote:Cykl sztuczny rozpoczyna się od brania estrofemu, później na 5 dni przed transferem wjeżdża progesteron i to już lekarz określa indywidualnie ile go będzie, oczywiście po transferze cały czas estrofem i progesteron.
Ja biore:
Duphaston 3x1
Estrofem 3x1
Progesteron dopochwowo 2x400mg
Prolutex 2x1
Niestety jest tego sporo, często odwiedzam aptekę, moje leki na tydzień kosztują 500 zł, tę kwotę podbija prolutex, którego zużywa dwa opakowania tygodniowo a jedno kosztuje 170 zł. Zatem warto mieć świadomość, że pomimo ogromnych kosztów in vitro jakie ponosimy, późniejsze są równie wysokie.
Dziękuję 🙂 mam tego świadomość, ogólnie cena tego Prolutexu powala 🙈Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Niebieska gwiazdka wrote:Laseczki ja tylko na sekundę 🙂
Poród to jest totalnie nieprzewidywalna sprawa 😅
Dziś o godzinie 8:03 przyszedł na świat nasz Synek Alexander ❤️, poród SN,jestem w niebie 😇
Pozdrawiamy serdecznie forumowe ciocie, jak dojdę do siebie to się odezwę 🙂
Trochę spóźnione, Gratulacje 🙂!, pozdrawiamy z Julkiem.Niebieska gwiazdka lubi tę wiadomość
-
Anka - jak tam Twoje jajniki?
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze stymulacje😉, u mnie monitoring i naturalne starania przez kilka cykli i zobaczymy 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualnyMoli27 wrote:Anka - jak tam Twoje jajniki?
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze stymulacje😉, u mnie monitoring i naturalne starania przez kilka cykli i zobaczymy 🙂
mam wrażenie że coraz gorzej ból wielki ale do poniedziałku musze dać rade ale i tak czuje że ten torbiel sie nie wchłonąl
-
anka wrote:miło że pytasz
mam wrażenie że coraz gorzej ból wielki ale do poniedziałku musze dać rade ale i tak czuje że ten torbiel sie nie wchłonąl
Ale bierzesz antyki,dziwne jakby dalej rosła.. Ehh😒Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolajn wrote:Ja tez jeszcze teraz biorę , wizyta 31 lipca i zaczynamy 🙈
Bedzie dobrze ✊, ja jestem takim typem, że lubię się wszystkim martwić , już pytałam doktora co zrobimy jak pęcherzyki nie urosna albo nie pekna 🙈, ale zawsze powtarza, że najpierw działamy aby urosły jak nie pekna to będziemy się martwić co dalej i podstawa to pozytywne nastawienie 🙂PCOS