Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka - jak tam Twoje jajniki?
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze stymulacje😉, u mnie monitoring i naturalne starania przez kilka cykli i zobaczymy 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualnymiło że pytaszMoli27 wrote:Anka - jak tam Twoje jajniki?
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze stymulacje😉, u mnie monitoring i naturalne starania przez kilka cykli i zobaczymy 🙂
mam wrażenie że coraz gorzej ból wielki ale do poniedziałku musze dać rade
ale i tak czuje że ten torbiel sie nie wchłonąl 
-
anka wrote:miło że pytasz

mam wrażenie że coraz gorzej ból wielki ale do poniedziałku musze dać rade
ale i tak czuje że ten torbiel sie nie wchłonąl 
Ale bierzesz antyki,dziwne jakby dalej rosła.. Ehh😒Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolajn wrote:Ja tez jeszcze teraz biorę , wizyta 31 lipca i zaczynamy 🙈
Bedzie dobrze ✊, ja jestem takim typem, że lubię się wszystkim martwić , już pytałam doktora co zrobimy jak pęcherzyki nie urosna albo nie pekna 🙈, ale zawsze powtarza, że najpierw działamy aby urosły jak nie pekna to będziemy się martwić co dalej i podstawa to pozytywne nastawienie 🙂PCOS -
Dziewczyny chyba jest dobrze! Powtórzyła dzisiaj badania 14 dpt, progesteron 26,08 (12 dpt był 16,52) i betę 1669 (12 dpt była 393,1).Nadzieja88 wrote:Ja jeszcze nie wiem na którą godzinę, jestem umówiona z doktorem, że będę na sam koniec i czekam za info od Pan z rejestracji 🙂
Nana84 - kciuki za przyrost ✊
To są chyba dobre wzrosty 😊
Niebieska gwiazdka, Udało się, AgnieszkaB, Dżoni, Matilda19, Zaba90, Alicjaaa lubią tę wiadomość
-
Olivia27 wrote:Bedzie dobrze ✊, ja jestem takim typem, że lubię się wszystkim martwić , już pytałam doktora co zrobimy jak pęcherzyki nie urosna albo nie pekna 🙈, ale zawsze powtarza, że najpierw działamy aby urosły jak nie pekna to będziemy się martwić co dalej i podstawa to pozytywne nastawienie 🙂
To widzę, że jesteśmy bardzo podobne bo ja mam tak samo martwię się na zapas ciagle analizuje 🙈 a czasami nie potrzebnie.
Mam nadzieje że urosną piękne pecherzyki i pękną w porę 🙈