Gyncentrum Bielsko Biała
-
nick nieaktualnyAgi83 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was sie tam leczy? Słyszałyście coś o tej Filli?
-
Brtiii86 wrote:Tak,ja tam chodze. Mam bliżej do Bielska niż do Katowic. Przedtem nie miałam owulacji a teraz po w sumie dwóch cyklach wiadomo co muszę brać zęby owulacja była. Także jestem zadowolona ze wizyty przyniosły rezultat w postaci owulacji,bo poprzedni lekarz wcale się mną nie przejmował wiec go zmienilam. Teraz będzie mój trzeci cykl.
My w sumie też wywoływaliśmy owulacje ale ciaży brak... Myślimy o czyms powazniejszym... Do bb tez bym miala bardzo blisko...W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyAgi83 wrote:My w sumie też wywoływaliśmy owulacje ale ciaży brak... Myślimy o czyms powazniejszym... Do bb tez bym miala bardzo blisko...
-
Myslimy o ivf i zastanawiałam sie jak to u nich wyglada, Jakie maja statystyki i lekarzy ale doczytałam ze cala procedura i tak odbywa sie w katowicach. Wczesniej tez mamy zamiar podejsc do IUIW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyAgi83 wrote:Myslimy o ivf i zastanawiałam sie jak to u nich wyglada, Jakie maja statystyki i lekarzy ale doczytałam ze cala procedura i tak odbywa sie w katowicach. Wczesniej tez mamy zamiar podejsc do IUI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:14
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Jeśli w tym cyklu znowu się nie uda, zdecydowaliśmy, że idziemy do tej kliniki na badania. Widać, że jest nowa, bo nie mogę znaleźć wielu opinii na jej temat, ale mam nadzieję, że nam pomogą.Starania od 11.2014
11.2015 - HSG, oba jajowody niedrożne
12.2015 - laparoskopia, rzekome udrożnienie jednego jajowodu, AMH: 2,9
04.2018 - dramat, AMH 0,77, lecimy z in-vitro
06.2018 - ICSI 1 zarodek
09.2018 - ICSI 2 zarodki
11.2018 - ICSI 1 zarodek -
Eliza20 wrote:Dziewczyny a jak cenowo wyglada tam wizyta?Wybieramy sie tam ale niewiem na jaka kwote sie przygotowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 11:21
-
Moim zdaniem warto... Pani doktor Piekarz bardzo ciepła i konkretna osoba, podchodzi do sprawy indywidualnie i rzetelnie. Ja jestem po dwóch cyklach stymulowanych clostilbegyt + ovitrelle + luteina. Niestety dziś znów dostałam @... ale jutro już umówiłam wizytę i chyba będę badać drożność jajowodów a mój luby znów nasienie.
Plus dla GYNCENTRUM taki że nie gdybają, tylko działają.clostilbegyt+ovitrelle+luteina -