Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Linkaa...jesteśmy już w domu. Wczoraj była maskara mała bo dzieci na zmianę się darly. Mleko które kupiliśmy coś im nie smakowało więc mój na szybko leciał po kolejne. Na szczęście dzisiaj kolejny dzień i dzieciaczki smacznie śpią
zobaczymy jak będzie później.
lilou, mandy11, dredzik84, Allessa, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołek :-) wrote:Linkaa...jesteśmy już w domu. Wczoraj była maskara mała bo dzieci na zmianę się darly. Mleko które kupiliśmy coś im nie smakowało więc mój na szybko leciał po kolejne. Na szczęście dzisiaj kolejny dzień i dzieciaczki smacznie śpią
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie katastrofa. Endometrium od piatku "uroslo" tylko 1mm i jest za cienkie. mam 7mm, w piatek kontrola jak nie urosnie do 9mm to moge sie pozegnac z transferem. Najbardziej oslabia mnie to ze lykam ten steryd, i to wszystko na marne
Nie wiem jak mam sobie pomoc, nie mam nadziei ze cos sie poprawi do piatku. Takze raczej crio nie dojdzie do skutku...
-
opu wrote:Dziewczyny u mnie katastrofa. Endometrium od piatku "uroslo" tylko 1mm i jest za cienkie. mam 7mm, w piatek kontrola jak nie urosnie do 9mm to moge sie pozegnac z transferem. Najbardziej oslabia mnie to ze lykam ten steryd, i to wszystko na marne
Nie wiem jak mam sobie pomoc, nie mam nadziei ze cos sie poprawi do piatku. Takze raczej crio nie dojdzie do skutku...
Winko czerwone pijesz?
Estrofemu jaka masz dawke?
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyestrofemu od piatku 3x1, orzechow jesc nie moge a wina boje sie pic, choc przez weekend pilam czerwone wytrawne i ciul... lykalam tez wit e i magnez jem... nie wiem co jeszcze moge zrobic... W tym cyklu juz pewnie za pozno na cokolwiek - pies pogrzebany. Pojade w piate uslyszec ze dupa z tego wszystkiego zaplace 8 dych za tą fantastyczna informacje wroce do domu i sie upije. Taki plan.
Zalamalam sie i placze od wyjscia z kliniki... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyProwadzi mnie dr. M i u niego bylam. Nie dal mi nic nowego, zadnych zalecen nowych nie dostalam. Pierwsze slysze o plastrach, o wiagrze dopochwowej slyszalam, ale nic mi lekarz nie mowil, cos tez slyszalam o jakims plukaniu macicy ?
Nastepnego cyklu nie pozwole zmarnowac. Wydusze wszystko.... Moim zdaniem mialam za mala dawke estrofemu na poczatku bo tylko 2x1. Moze powinnam od poczatku miec 3x1?
Nie wiem, nie wiem ...
moze niczego nowego nie dostalam bo doktor sam nie wierzy w to ze to cos da. mam tylko dwa dni ... To jest nic, jak w ciagu czterech nie uroslo endometrium ....to dlaczego teraz mialoby urosnac... A jak cykl skazany na porazke to po co sie obklejac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 15:07
-
Joafer kochana moja co się dzieje? Kika dni mnie nie bylo na forum a tu takie dramaty! Przecież nie wszystko stracone! Przecież nie wiadomo! Maleńka nawet nie chcę słyszeć ze się poddałaś! Nie Ty! Nie teraz! Każda z nas po tych kilku dniach ma zjazd do boxu i zero wiary. Tak jest i ja na milion % tez tak będę miała. Taka nasza psychika.
Joafer zrób betę...jestem tu i jesli czegoś potrzebujesz to pisz na fb:)Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
Wesołku...przypomnij mi ile ważyły przy porodzie Twoje szkraby?
Ja mam dziś wizyte u gin i ciekawe co mi powie? a dziś zaczyna mi się 34tc.
Tydzień temu jeden bąbel miał 2kg a drugi 1,6kg. To 17% różnicy w wadze a max może być 20%.83HOPE, Wesołek :-) lubią tę wiadomość
-
Wesołek :-) wrote:Linkaa...jesteśmy już w domu. Wczoraj była maskara mała bo dzieci na zmianę się darly. Mleko które kupiliśmy coś im nie smakowało więc mój na szybko leciał po kolejne. Na szczęście dzisiaj kolejny dzień i dzieciaczki smacznie śpią
Jak będziesz miała chwilkę czasu to wyślij na maila zdjecie swoich szkrabow.
Ile już ważą?Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Karolcia885