Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Wiem Tyszanko, zdaję sobie z tego sprawę, jednak ja mam problem z endometrium wiec wiem jak jest. Dla mnie 7 to sporo.
bez wspomagaczy ma 5mm. Nie wiem co bedzie.
Zobaczysz.Nie stresuj sie ☺
Byle do piatku ☺
&&&&
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Zizia placilas juz 1000 zł za punkcje? I podchodzisz kolejny raz do 3 procedury?
-
opu wrote:Dziewczyny u mnie katastrofa. Endometrium od piatku "uroslo" tylko 1mm i jest za cienkie. mam 7mm, w piatek kontrola jak nie urosnie do 9mm to moge sie pozegnac z transferem. Najbardziej oslabia mnie to ze lykam ten steryd, i to wszystko na marne Nie wiem jak mam sobie pomoc, nie mam nadziei ze cos sie poprawi do piatku. Takze raczej crio nie dojdzie do skutku...4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
opu wrote:Prowadzi mnie dr. M i u niego bylam. Nie dal mi nic nowego, zadnych zalecen nowych nie dostalam. Pierwsze slysze o plastrach, o wiagrze dopochwowej slyszalam, ale nic mi lekarz nie mowil, cos tez slyszalam o jakims plukaniu macicy ?
Nastepnego cyklu nie pozwole zmarnowac. Wydusze wszystko.... Moim zdaniem mialam za mala dawke estrofemu na poczatku bo tylko 2x1. Moze powinnam od poczatku miec 3x1?
Nie wiem, nie wiem ...
moze niczego nowego nie dostalam bo doktor sam nie wierzy w to ze to cos da. mam tylko dwa dni ... To jest nic, jak w ciagu czterech nie uroslo endometrium ....to dlaczego teraz mialoby urosnac... A jak cykl skazany na porazke to po co sie obklejac4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Aneta197722 wrote:Karolcia, dorcia.. -ciekawe która z nas będzie następna haha-idziemy "łeb w łeb". Ja już po wizycie, jestem wstępnie umòwiona na cesarke też na 14 grudnia jak karolcia:)))
Jeden bąbel waży 2300kg a drugi 1860kg
Szyjka mi się szybko skróciła na 2,4cm także musze chyba odpuścić sprzątanie itp... karolcia-gdzie zamierzasz rodzić? Ja w pyskowicach tam gdzie pracuje moja gin.
Aneta ja w Świętochłowicach bo prowadzę ciaze u dr Gajewskiej i chcę u niej mieć cc. Może wszystkie będziemy miały cc w ten sam dzień ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 23:20
Karolcia885 -
Chyba zaczynam się stresowac bo nie śpie od 5 rano:-( od wczoraj mnie boli glowa, wczoraj tez mnie w dole plecow pobolewalo jak na @ ale to raczej za wczesnie..?
Szkoda ze tego relanium nie mozna brac dluzej;-) a gdzie tam sobota.. Zwariuje to pewne hihi
Dredzik czy to dzis masz wizytę czy jutro? Ja juz trzymam kciuki za piękne endo
No nic policze barany moze zasnę choc na chwilkę24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Linka wizytę mam jutro na 12.00 także juz czuję stresa związanego z podróżą, lekarzem który nie zna nas ani naszej historii i tym że crio będą chcieli mi zrobić w tym czasie kiedy moj M. musi być w Gdańsku....a mi dr Gaj powiedziała że przy transferze musi być partner.
Trzymajcie kciuki DziewczynyProgram Rządowy: 4 nieudane transfery. -
nick nieaktualny
-
małamii89 wrote:Linka dzisiaj chyba taka noc ja tez nie spalam cala noc;((24.11 criotransfer 2 blastocyst
dredzik84 wrote:Linka wizytę mam jutro na 12.00 także juz czuję stresa związanego z podróżą, lekarzem który nie zna nas ani naszej historii i tym że crio będą chcieli mi zrobić w tym czasie kiedy moj M. musi być w Gdańsku....a mi dr Gaj powiedziała że przy transferze musi być partner.
Trzymajcie kciuki Dziewczyny
a planujesz zostać w Kato po transferze czy do domu w tym samym dniu? ile godzin jedziesz? to musi byc męczące, ale wierze że się uda terazWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 08:01
dredzik84 lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
nick nieaktualny
-
opu wrote:No ja tez nie moglam zasnac a potem spalam takim plytkim snem ze w ogole nie wypoczelam tej nocy.
24.11 criotransfer 2 blastocyst
nick nieaktualnylinkaa28 wrote:A masz kochana jakies przeczucia? idziesz na bete w sobotę czy wcześniej? niby ten czas leci a jednocześnie się dłuży.. ahh co ma być to bedzie trzeba myśleć pozytywnie
Dredzik kciuki za jutro nie zazdroszcze tej podrozy:((linkaa28 lubi tę wiadomość
-
lilou wrote:Hope, świetne podejście masz, a twój podpis w profilu jest bardzo wzruszajacy
Kochana, trzymam kciuki za ciebie i wierze w twoje blastki. Będziesz mama i z brzucha i z serducha
Dziękuję Ci bardzoNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Kamiisia wrote:Zizia placilas juz 1000 zł za punkcje? I podchodzisz kolejny raz do 3 procedury?
tak płaciłam...bede podchodziła w styczniu/lutym..jak sie wszystko uda
linka, małami trzymam kciuki zeby sie udało
Dredzik!!! za Twoja wizyte tez trzymam kciuki:)ps. Papiery moze podpisać wcześniej lub później (ostatnio panie w rejestracji pytały czy mąż będzie na transferze bo jesli nie to podpisze papiery później..takze dopytaj sie:) )
Opu pewnie tak kiepsko spałaś przez stres..głowa do góry, bedzie dobrze!
Hope ktory ośrodek wybraliście? przepraszam ze pytam..ale nie mogę znaleźć tej informacji a ze tak powiem rozmyślam o adopcji ale cholernie sie boje;/ -
nick nieaktualnyWczoraj 1,5 kieliszka wytrawnego czerwongo plus 5 suszonych moreli
Tak naprawde to mam nauczke. Dopoki nie bede miaka terminu transferu nic ni jest pewne dopoki mi dzieci dr nie poda pod serduszko - nie mam nic. I niczym sie nie bede ekscytowac -
nick nieaktualny